reklama

Kwiecień 2009

Witam Was serdecznie:) troszkę późno ale zdecydowałam się do WAS dołączyć. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie. Jestem z Lublina, jestem w 31tc, mam 25lat. Na początku miałam problemy z ciążą-plamienia w 8tc i od tamtej pory jestem na L4. We wrześniu 2007 poroniłam i to dodatkowo sprawia, że ciągle martwię się o maleństwo i wymyślam jej różne choroby. Ale mam nadzieję, że nasze dzieciaczki przyjdą zdrowo na świat:)) pozdrawiam:)

reklama
Kainkas witamy Cię serdecznie.Ja zrobiłam obiadek,teraz M dalej robi na mieszkaniu,ja popakowałam płyty i musze stwierdzić ze sporo sie tego zebrało :-)
Szczęśliwa musisz szybciutko pozbyc sie tego choróbska...a co z tą szyjką sie dziej???:-(
Ja mam wizytę jutro na 12:40.Najpierw musze odebrać wyniki badań.Ciekawe czy na konflikt mi zrobią na jutro,bo cos marudziła w laboratorium że może byc problem :wściekła/y:

kainkas witaj wsrod kwietniowek:-)

mnie Bejbis kopie roznie, czasem pod zebrami, czasem z jednej lub drugiej strony, czasem sie mietosi, a w partiach dolnych tak jakby rączką trącał lekko:zawstydzona/y:

łydkom się poprawia, M masuje mi nogi i jest coraz lepiej;-)

Gabi trzymam kciuki;-)

Szczesliwa bidulko kuruj sie...

witaj kainkas!

mi wczoraj M. założył zasłonkę prysznicową w łazience, w końcu będę mogła się wykąpać bez zadyszki i nie utknę już w ten mikroskopijnej wannie:-):-):-)

w domu mamy niezły bardak - M. właśnie ostatni raz maluje ścianę, jutro będzie sprzątał, jeny jak mam dobrze, chociaż raz przy remoncie nie będę musiała nic szorować!

ja czasem czuje takie leciutkie , rytmiczne jakby pulsowanie- nie wiem może to czkawka:) a czasem znowu jakieś takie energiczne, szybkie ruchy -wydają mi sie mało skoordynowane :) albo wypychanie się czymś- i zastanawiam się co to może być-główka, plecki a może pupcia??? liczycie ruchy dzieciaczków??? ja się stresuję ciągle ze albo za mało się rusza, albo za dużo- chyba za dużo sie tego wszystkiego naczytałam:)

Wysiadła karta sim w tel. i zostaję bez kontaktu ze światem:wściekła/y: plus wszystkie kontakty i dane stracone (zapisywałam na karcie na wypadek,jakby telefon wysiadł:dry:).

Gabi u, niefajnie...

Kainkas moj sie tez tak czkajaco czasem rusza, czasem cos sie wypycha, hihih i tez sie naczytalam, ale jak tu policzyc obroty:-) nie licze, bo to nie ma sensu, juz mniej wiecej wiem, jak sie Bejbis rusza i ma swoje okresy aktywnosci, a czasem po prostu sobie spi i czuje jak sie przewraca z boku na bok, leniuszek malusi:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry