ewelyn_m
Fanka BB :)
hejka
kurcze jeden dzień mnie nie było i 12 stron do czytania
ja dopiero teraz dochodze do siebie po wczorajszych imprezkach
u teściowej tak sobie pojadłam że myślałam że padne i oczywiście moje nogi mnie nie zawiodły balony i dzwonili już po mnas do Kościoła i tu razem z m ubieraliśmy moje buty i mogłam ich zapiąć a już wzięłam o rozmiar większe
wkońcu brałam ale szłam jak jakis robot żeby mi czasem buty nie pękly

a moja chrzesnica w Kościel to jak aniołek kochana dziewczynka
potem poszliśmy na imrezke i wrócilam do domu przed 1:00 ale mój m poszedł jeszce na piwko z kumplami
ale cóż smaki załapał i nie zabrał sobie kluczy i czuwałam całą noc bo przyszedł dopiero o 5
nic nie spałam a potem tak zaczął chrapać ale wkońcu zasnęłam i wstaliśmy dopiero o k 13:-) potem obiadek u teściowej i odwiedziny i u brata m, teraz już w domku jestem wykapana głowa umyta i nie rozczesalam włosów już mi wyschły i teraz nie wiem jak sobie poradze
no i tak zleciały mi te dwa dni
zmykam już bo m krzyczy że cherbate mi zrobił a jej nie pije
do łózeczka bede uciekać jeszcze tylko włosy wyprostować hmmm tylko jak je tu rozczesac
a rano do racy i znawu ta kontrol
wszystkim chorowitkom życze szybkiego powrotu do zdrowie
udanych wizyt wszytskim
i witam nową kwietnióweczke
dobranoc miłej nocy
kurcze jeden dzień mnie nie było i 12 stron do czytania
ja dopiero teraz dochodze do siebie po wczorajszych imprezkach
u teściowej tak sobie pojadłam że myślałam że padne i oczywiście moje nogi mnie nie zawiodły balony i dzwonili już po mnas do Kościoła i tu razem z m ubieraliśmy moje buty i mogłam ich zapiąć a już wzięłam o rozmiar większe
wkońcu brałam ale szłam jak jakis robot żeby mi czasem buty nie pękly

a moja chrzesnica w Kościel to jak aniołek kochana dziewczynka

potem poszliśmy na imrezke i wrócilam do domu przed 1:00 ale mój m poszedł jeszce na piwko z kumplami
ale cóż smaki załapał i nie zabrał sobie kluczy i czuwałam całą noc bo przyszedł dopiero o 5
nic nie spałam a potem tak zaczął chrapać ale wkońcu zasnęłam i wstaliśmy dopiero o k 13:-) potem obiadek u teściowej i odwiedziny i u brata m, teraz już w domku jestem wykapana głowa umyta i nie rozczesalam włosów już mi wyschły i teraz nie wiem jak sobie poradze
no i tak zleciały mi te dwa dni
zmykam już bo m krzyczy że cherbate mi zrobił a jej nie pije
do łózeczka bede uciekać jeszcze tylko włosy wyprostować hmmm tylko jak je tu rozczesac
a rano do racy i znawu ta kontrol

wszystkim chorowitkom życze szybkiego powrotu do zdrowie
udanych wizyt wszytskim
i witam nową kwietnióweczke
dobranoc miłej nocy

bo czuję, że on to sobie nieźle tam jeszcze po całym brzuchu pływa :-)

inna sprawa, ze troche nie wyspana jestem, bo mezus nie wylaczyl alarmow w telefonie i darly sie od 8