reklama

Kwiecień 2009

hejka

kurcze jeden dzień mnie nie było i 12 stron do czytania:szok:

ja dopiero teraz dochodze do siebie po wczorajszych imprezkach:-D u teściowej tak sobie pojadłam że myślałam że padne i oczywiście moje nogi mnie nie zawiodły balony i dzwonili już po mnas do Kościoła i tu razem z m ubieraliśmy moje buty i mogłam ich zapiąć a już wzięłam o rozmiar większe:baffled: wkońcu brałam ale szłam jak jakis robot żeby mi czasem buty nie pękly:-D:-D
a moja chrzesnica w Kościel to jak aniołek kochana dziewczynka :tak:
potem poszliśmy na imrezke i wrócilam do domu przed 1:00 ale mój m poszedł jeszce na piwko z kumplami:angry: ale cóż smaki załapał i nie zabrał sobie kluczy i czuwałam całą noc bo przyszedł dopiero o 5:wściekła/y: nic nie spałam a potem tak zaczął chrapać ale wkońcu zasnęłam i wstaliśmy dopiero o k 13:-) potem obiadek u teściowej i odwiedziny i u brata m, teraz już w domku jestem wykapana głowa umyta i nie rozczesalam włosów już mi wyschły i teraz nie wiem jak sobie poradze:baffled:
no i tak zleciały mi te dwa dni
zmykam już bo m krzyczy że cherbate mi zrobił a jej nie pije
do łózeczka bede uciekać jeszcze tylko włosy wyprostować hmmm tylko jak je tu rozczesac
a rano do racy i znawu ta kontrol:wściekła/y:

wszystkim chorowitkom życze szybkiego powrotu do zdrowie

udanych wizyt wszytskim

i witam nową kwietnióweczke

dobranoc miłej nocy

reklama
Czesc Laseczki!!!
Witam kolezanke z Lublina (to jest nas dwie;-);-);-)-kawka na deptaku?).Zanim zaczne to moje dziecie nigdzie mnie nie dotyka (nawet nie we "wloski"-Gabi to chyba Ty,nie?:-D:-D:-D)jest raczej wysoko.I teraz pytanie za 100punktow---skad Wy wiecie gdzie macie macice?jakos na dotyk?bo ja sie macam i za diabla nic nie moge wydedukowac:nerd::nerd::nerd:
jesli chodzi o mieszkanko to jest po prostu cudo!wielkie i ogromne:tak::tak::tak:ale nic na razie nie pisze zeby nie zapeszyc bo jescze kluczy nie posiadam,na razie dana zaliczka.Opisze krok po kroczku jutro albo we wt jak juz bedzie spisana umowa bo jescze wszystko moze sie zdarzyc:-(W ogole to bylabym bez neta po tej przeprowadzce---horror:szok:

Bluebell a masz tam swoj wymarzony balkonik? trzymam kciuki, zeby sie udalo;-) co do macicy nie mam pojecia, w ktorym jest miejscu, lekarz mi powiedzial na jakiej jest wysokosci mniej wiecej;-)

evelyn no przekichane masz z tymi nozkami...nie daj sie kontroli:-)

Witam nową kwietnióweczkę!
Szczęśliwa - nie daj się dopaść złym myślom, bo one rozrastają się jak pnącze w naszym organizmie (przerobiłam to)
Gabi - bardzo się cieszę, że wychodzisz z tego i liczę na dobre wieści we wtorek
Bubasku - na kiedy masz termin? Może spotkamy się na porodówie?
Co do minionej niedzieli to minęła i dobrze, bo jakaś bezpłciowa była. Teraz tylko lody z mężusiem zjemy i kima.
Jutro M jedzie na rozmowę do szefa - kurczę trzymajcie kciuki.
A co do wyprzedaży to teraz jest super. Moja mama kupiła świetne spodnie ocieplane Emilce za 50 zł w Re kids - na allegro tyle chodzą używane.
Szkoda, że jestem uziemiona, bo tak bym polatała :-( ...

Nadii a na co sie wybieracie?

Byliśmy na ,,Ile waży koń trojański" mi sie bardzo podobało, więc polecam

Dzidzia ciągle na pecherzu siedzi, aż źle mi się poruszać, dodatkowo coś mnie boli pod biustem nad samym brzuszkiem, takie uciski... Czasem mam wrażenie, jakby mi mrówki chodziły, tak jakby mi coś tam zdrętwiało...
W środe wizyta, ale mam nadzieje, że to nic groźnego, o dół brzucha też mnie kilka razy pobolewał, nie mocno bardziej jak ucisk, delikatny skurcz...
Mam nadzieje, że wszystko będzie ok

Naszym chorutkim życze szybkiego powrotu do zdrowia, oraz wybierającym się do lekarza udanych wizyt i oczywiście witam nową kwietniówkę

Hej dziewuszki!!!!

Nadrobiłam Was troszkę i od razu co pamiętam to piszę:

Szczesliwa kochana kuruj się, uważaj na siebie i dzidzie i daj znać jak się czujesz :tak:

Kainkas witam wśród nas!!!:happy:

Didi, ania_g21, aniolek dajcie znać jak tam wizyty się udały, trzymam kciuki :happy:

Gabi no to nie za ciekawie z tą twoją komrą :baffled: cieszę się, że z Tobą troszkę lepiej , oby tak dalej

bluebell trzymam kciuki za pomyślne zakończenie sprawy i wymarzony balkonik!!:blink:

Co do kopniaków małego, to daje mi popalić, ale jak on ułożony, gdzie leży to nie wiem, :confused: bo czuję, że on to sobie nieźle tam jeszcze po całym brzuchu pływa :-)

Ja jutro mam wizytę u kardiologa na 20 , więc ciekawa jestem co mi powie. Cieszę się, że tak szybko, bo już zaczęłam sobie sama diagnozy stawiać :sorry2:

Jutro w dzień mam zamiar umówić się jeszcze na wizytę do okulisty, gina
z przyjemności to oczywiście kosmetyczka i fryzjer, a no i jeszcze zrobię sobie krew , bo żelazo cały czas mi spada, kurczę jakaś anemia się szykuje czy co ???:confused: Ale napewno na anemiczkę to ja nie wyglądam:rofl2:

Mam na te wizyty czas do 9 lutego, więc myślę, że uda mi się wszystko załatwić :happy:

aaa i zapomniałam powiedzieć, że jadąc załadowanym pociągiem z Wawy, gdzie nie było miejsca nawet na korytarzach, idąc do pierwszej klasy spotkałam konduktora, któremu powiedziałam, że jestem w ciązy i nie mam gdzie usiaśc i ten otworzył mi cały przedział dla matek z dziećmi do 4 lat, więc jak jakaś wielmożna pani jechałam w przedziale:tak: no i przy okazji siostra z narzeczonym też z mojego przywileju skorzystali!!! Ale fajnie być w ciąży!!!:-)
Drugi raz mnie to spotkało, bo jeszcze w samolocie stewardessa zaprosiła mnie ze wzgłedu na Filipka na miejsce, gdzie nikt nie siedział i miałam trzy wolne siedzenia dla siebie :-p

Jak ja się mojemu synkowi za to odwdzięcze?? :rofl2:

Pozdrawiam Was tym razem z Mazur, buziaczki!!!

Dobra idę spać, chyba najwyższa pora!!!:szok:

witajcie

a ja d 2 godz..krece sie wierce...moze z nerwow...ehh...az mnie boli w prawym boku ..plus noga ....zjadlam 2 nospy...w jelitach gra...moze po popcornie zjadlam wieczorem cala miske..teraz zjadlam kanapke z dzemem i mnie mdli ..hehe...i do dego jakies dreszcze...ja chyba juz warjuje..jestem spiaca ale spac nie moge...laze jak jakas zmora po domu

reklama
dzien dobry kwietnioweczki:-)
u nas sloneczko za oknem swieci, wiec i dzien zapowiada sie ciekawie;-) zaraz sie zbieramy z mezusiem na miasto, tylko kawusi sie napijemy;-)moze jakiegos dzidziusiowego sklepa odwiedzimy jak bedzie chwile czasu, kto wie;-)
ale wczoraj naplodzilyscie dziewczyny:-D hi hi znowu nadrabiania troszke jest;-) sama niewiem co komu mialam napisac..
nio, ale dziewczyna ktore maja dzisiaj wizyty zycze powodzenia:-) czekamy na dobre wiesc:tak:
Kainkas witaj w naszym kwietniowym gronie:-)
bluebell zycze w takim razie powodzenia w zalatwieniu sprawy i szybkiego odbioru kluczy do swojego wymarzonego mieszkanka;-):-)
aha83 nio to zycze ci, zebys sie ze wszystkim tu wyrobila;-) bo widze, ze spraw do zalatwienia masz troche:tak:
szczesliwa mam nadzieje, ze dzis czujesz sie lepiej chodziaz troszke i ze walczysz z tym wstretnym chorobskiem:tak:
nio i dalej nie pamietam co chcialam komu odpisac.. chyba skleroza mnie dopada i rozkojarzenie kompletne:dry:inna sprawa, ze troche nie wyspana jestem, bo mezus nie wylaczyl alarmow w telefonie i darly sie od 8:angry: a tak chcialam sobie dzisiaj pospac, nio to mi sie nie udalo:zawstydzona/y:
nio nic zmykam, bo nigdy sie nie wybiore na wyjscie z domu.. zycze wam milego dnia oczywiscie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry