reklama

Kwiecień 2009

reklama
Mam zapalenie zyl glebokich:-) a te ponczochy sa takie straszliwe...no chyba ze wytrzymam na lezaco do piatku, i zdaje sie nie bedzie wyjscia, bo przeciez zeby kupic te paskudy i tak musze wyjsc z domu:baffled:

witam wszystkie przyszłe mamy w ten słoneczny ale strasznie mglisty dzień:) za tydzien czyli w 32tc mam zamiar robić usg 3/4d ale nie wiem czy to nie za poźno na takie usg??? słyszałam, że dzidzia może być za duża i nic nie da się zobaczyć... czy któraś z Was robiła???
pozdrawiam i życzę zdrówka chorowitkom:))

trzeba brać się za robienie obiadku:) ale mój wewnętrzny leń się odzywa :))

za tydzien czyli w 32tc mam zamiar robić usg 3/4d ale nie wiem czy to nie za poźno na takie usg??? słyszałam, że dzidzia może być za duża i nic nie da się zobaczyć... czy któraś z Was robiła???

Ja takowe miałam robione 17 tc byłam z moim M coby zobaczył naszą niunie kochaną :-) bo zawsze jak miałam badania to go nigdy nie było, jak miałam połówkowe tak ok 21 tc to na chwilę przełączył na 4 D ale maleńka przykleiła się do macicy i nie za wiele było widać :-(

Witam kochane,
Dziś lepsze samopoczucie, oby tak zostało do końca dnia! W nocy nawet pospałam, chociaż długo zasnąć nie mogłam, wierciłam sie okropnie, jakoś nie mogę sobie odpowiedniej pozycji znaleść...:rofl2:
W planach szybkie sprzątanko i nauka, nauka, nauka tym razem mikrobiologia... w sobote egzamin a materiału fuuuulll:no:
Witam nową kwietniówkę, fajnie, że nas tak przybywa;-)

witam wszystkie przyszłe mamy w ten słoneczny ale strasznie mglisty dzień:) za tydzien czyli w 32tc mam zamiar robić usg 3/4d ale nie wiem czy to nie za poźno na takie usg??? słyszałam, że dzidzia może być za duża i nic nie da się zobaczyć... czy któraś z Was robiła???

trzeba brać się za robienie obiadku:) ale mój wewnętrzny leń się odzywa :))

Ja na 3d byłam 24-25 tc, lekaż mówł, że najlepiej robić do 26 tc, bo wtedy wszystko najlepiej widać.

Wszystkim chorym dużo zdrówka, a wybierającym się na wizytę - powodzenia, dajcie znać jak było.

Miłego dnia robaczki :-p

Ostatnia edycja:
Hejka Dwupaczki

Witam cieplutko nowe kwietnióweczki.
Kainkas- ja robiłam usg 4d w 28 tyg, już dzidzia była duża i ciasno tam ma, na szczęście buźkę łądnie było widać, ale reszta za bardzo ściśnięta i nie dało się pooglądać całej dzidzi.

reklama
Nadii sesja ?? Ja już na szczęście mam sesje za sobą w czwartek zdałam ostatni egzamin a teraz miałam na weekend już zjazd na nowy semestr :) No i w marcu koniec bo w tym semestrze mam tylko 5 zjazdów czyli zostały 4 :D No i gdzies w czerwcu obrona się kłania.. no chyba że wyrobie sie do końca mraca z pracą to w kwietniu będę mogła się obronić jeszcze przed porodem :-) pożyjemy zobaczymy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry