reklama

Kwiecień 2009

witam kochane...ja niestety troszke kaszelka zlapalam ale zaraz lece kupic syropek dla ciezarowek...
kochana ja zadyche lapie nawet jak troszke szybciej ide do przystanku 200 metrow od mojego domu.. nie wspomne o schodach

reklama
cześć dziewczynki,
ja dziś trochę pospałam, bo wczoraj mieliiśmy udane spotkanie w gronie znajomych z LO, więc tak jakoś zleciało do 3 :-)

Co do zadyszki, to mnie też strasznie szybko łapie, i w ogóle jakoś szybciej się męczę.

A wysokość mojej macicy...? Nie wiem :baffled: Wczoraj mama mi powiedziała (tydzień się nie widziałyśmy), że mi się brzuch obniżył, ja w sumie nie widzę różnicy, ale we wtorek wizyta, to się wszystkiego dowiem. Już się nie moge doczekać.

kochane gdzie najnizej czujecie maluszki? kurcze mi tez brzuchol opadl jakos wczesnie cholerka...a mlodego czuje jakby pod spojeniem lonowym o matko.... na marcowkach kilka osob tak czuje tez maluszki mam nadzieje ze donosi sie mlody...to dopiero 31 tydz.....

Witam was kochane,

Ja dziś wstałam z lepszym humorem niż wczoraj, K obiecał dziś kino :-)

W nocy to ja też z boku na bok sie przekręcam, nie moge się dobrze ułożyć, a jeszcze coś kręgosłup mnie pobolewa...

Lecę jeść śniadanko, miłego dnia :rofl2:

korzystajcie poki mozecie potem ciezko bardzo......no chyba ze macie dziadkow na miejscu....wtedy mozna jeszcze gdzies wypad zrobic ale tez nie za dlugo...

Witam się z Wami po ponad tygodniowej przerwie. :-)
Naskrobałyście ponad osiemdziesiąt stron :szok:, kiedy ja to nadrobie. :sorry2:
No ale remont skończony więc będę miała trochę czasu. Zabieram się do czytania. ;-)

Cześć :-)
U mnie świeci dzisiaj słoneczko, wyszykowałam się, wypiękniłam, może M. to zauważy i gdzieś mnie zabierze :-p

Już drugi dzień nie moge się załatwić i nie mowię o siusiu, aż mnie brzuch co chwilę boli od tego na dole, ale maluszek zachowuje się jak zwykle, więc jestem o tyle spokojna. Macie może jakie sposoby na tę mecząca dolegliwość? Mięta nie pomogła :zawstydzona/y:

Najniżej czuję ruchy mojego szkraba w prawej pachwinie, jak mam nogi lekko podciągnięte. Moja maciczka jest około 5 palców powyżej pępka :tak:

Miłego dzionka, zdam relację czy mój podstęp z tym pindrzeniem podziałał :-p

Cześć dziewczyny!
Jakie słońce - u mnie szarówka i wielka ochota na kawę. Nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień :baffled:
Ma_Dunia - ty to przynajmniej poczytasz sobie ;-)
Gabi - witaj kochana, mam nadzieję,że z dnia na dzień już lepiej z Tobą i domownikami:tak:

reklama
u mnie grypa na całego... tem 39 biore leki poce sie odpływam ble...boli głowa-kaszel przypomina rozruch fiata 126 p. męczę się strasznie.....ech....u nas taki wirus panuj co druga osoba chora...najgorsze, ze szyjka macicy skraca się-to już doła załapałam na całego...naprawde-serdecznie mam dosyc tej gorączki bólu, męczącegokaszlu tej flegmy ble ble ble :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry