reklama

Kwiecień 2009

reklama
dzien dobry wszystkim:-)
widze, ze ja jak zwykle pierwsza sie z wami witam;-)wczoraj tyle napisalyscie, ze trudno to nadrobic:tak:
aha83 super, ze udalo ci sie bezpiecznie dojechac i ze podroz minela wmiare ok:-)
a ja dzis sie wmiare wyspalam:-) pomijajac fak, ze w nocy jak zwykle krecilam sie z boku na bok, ale ten szczegol pomine:-D hi hi dzis pierwszy raz niepamietam odkad mezus obudzil sie pierwszy odemnie:szok: bo zawsze to ja wstaje pierwsza, siadam do kompa, pozniej robie mu kawe i zaczynam budzic, bo juz mi sie nudzi;-)
u mnie niedziela zapowiada sie leniwie, bede odpoczywac caly dzien:tak::-)
zycze wszystkim milego dnia:-)

Dzień dobry...to ja druga sie witam.Ide zaraz z piesem na spacer,pozniej jakies sniadanko.
M pojechał montowac tv na nowym mieszkaniu.W starym coraz puściej sie robi,a my tu dalej tkwimy.DOpóki M wszystkiego tam nie zrobi to bedziemy tutaj tkwic:wściekła/y: Sprzatanie zostało.

Spadam na spacer bo nie chce sprzatac w domu kuek :zawstydzona/y:

witajcie babiszonki..;-)

a ja dzisiaj lepiej mama uspokoila sie...ale za to strasznie boli mnie krzyz..wrr..jak nei urok to...ach.

n i mam pytanie czy mozecie okreslic jak wysoko znajduje sie wasza macica..bo moja zaczyna sie jakis 1cm moze 2 ale nie wiecej nas samym pepkiem..ale jest tuz nad nim..wiec mama rzeczywiscie siedzi nisko...

no ale jutro rano juz wizyta i USG hhehe bo planowane mam 9 marca ..ale chyba zwarjuje bo ostatnio mala widzialam w grudniu na samym poczatku

lece na sniadanko

PS..Aha..super ze juz namiejscu i szczesliwie dolecieliscie

didi jesli chodzi o polozenie macicy to lekarz ostatnio powiedzial mi, ze jest 3-4 palce powyzej linii pepka.. ale cos mi sie wydaje, ze chyba podniosla sie jeszcze wyzej, choc zabardzo sie na tym nie znam.. takie sa tylko moje przypuszczenia;-)

w lesie swieci;-) ale rozejrze sie za gumowcami chyba, straszne bloto wszedzie...a takie fajne widzialam w kwiatki, a co, stara baba, w ciazy, zawsze mozna zwalic, ze mi w tej ciazy palemka odbija:tak:
Didi Ty tak na moje oko zlapalas jakiegos dola...wywalaj dola przez okno, ale juz!!!:-D powiem Ci ze jak sie zestresowalam przez to zapalenie zyl, to Juniorkowi od razu skoczyly uderzenia serduszka. Nie chce i nie bede go wiecej stresowac, dosc sie nastresuje w zyciu, ale wtedy sie po raz pierwszy przekonalam, ze rzeczywiscie nasz nastroj odbija sie na dziecku. Wiec uszy do gory, macice na pewno masz na miejscu:-) i zobacz, juz tylko raz spac i zobaczysz Dzidzie:tak:

Witam was kochane,

Ja dziś wstałam z lepszym humorem niż wczoraj, K obiecał dziś kino :-)

W nocy to ja też z boku na bok sie przekręcam, nie moge się dobrze ułożyć, a jeszcze coś kręgosłup mnie pobolewa...

Lecę jeść śniadanko, miłego dnia :rofl2:

reklama
a ja wlasnie umylam glowe i zasapalam sie przy tym jak niewiem co:zawstydzona/y: nie wspomne juz o tym, ze Maksymiliankowi sie to bardzo nie podobalo, bo kopal jak szalony, zebym sie wyprostowala tylko:-D hi hi
a co do lasu to ja tez bym sobie posmigala w takiej ciszy, spokoju:tak: ciekawe kiedy bedzie mi dane znowu zobaczyc las na zywo, a nie tylko na obrazku;-):-D hi hi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry