nadii1
Mama Zuzi
Nadii,a co studiujesz?Bo widzę moje "klimaty".Mirusy uwielbiałam![]()
Studiuje kosmetologie
Bubell gratuluje nowego gniazdka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nadii,a co studiujesz?Bo widzę moje "klimaty".Mirusy uwielbiałam![]()
hejka.juz jestem
u nas pogoda przecudowna ..slonko i cieplusio..no i juz pierwsze oznaki wiosny ..pierwiosnki
a u lekarza..wszystko ok..czyli moja panika ...szyjka twarda zamknieta i cacy...nic nie skrocona..malej jajka nie wyrosly..wazy 1100g..ruchliwa dziewczyna skopala mnie i sonde USg...ulozona glowkowo... termin bez zmian..czyli wszystko planowo..pani dr. powiedziala gdyby pchala sie szybciej i wyszla..ale niech siedzi to bedzie wszystko ok...czyli prezylaby ..ale ma siedziec jak najdluzej i narazie nic nie wskazuje aby byla szybciej..no i zero dzwigania...zwlaszca Alberta...
no i kupilam wozek...TRITON titi czerwony jestem dzisiaj cala w skowronkach od rana same przyjemnosci
zimka a w ktorym szpitalu bedziesz rodzic??

oczywiscie w sklepie dzidziusiowym nie bylismy, bo gdzie nie poszlismy dzisiaj to komplikacje jakies wychodzily
chyba jakis pech to jest, bo wychodzac z domu myslelismy, ze wszystko nam sie uda zalatwic najwyzej do 12, lacznie z zakupkami jakimis, a tu niedawno weszlismy do domu i polowy nie zalatwilismy
nio i teraz cos mi sie wydaje, ze lapie mnie stan podgoraczkowy.. zaraz zmierze temp to zobacze..
i znowu mechanik sie klania:-( na szczescie nic nam sie nie stalo, ani zadnego wypadku nie spowodowalismy i to chyba najwazniejsze;-)

hi hi