reklama

Kwiecień 2009

reklama
gratuluję Bluebell!!!
to teraz załączy się tobie na full syndrom wicia gniazdka!

ja mam tak od kilku tygodni, tylko u mnie polega to na razie na wyrzucaniu niepotrzebnych rzeczy żeby zrobić miejsce na rzeczy Wojtka, kupiliśmy plastikowe pojemniki pod łóżko w sypialni i do szaf, cześć rzeczy wyeksportowaliśmy do piwnicy, a do kupienia mamy jeszcze meble do dużego pokoju -zdecydowałam się na komody z półkami zamiast szuflad, bo teraz te szuflady takie płytkie robią...
no i ciągle chodzę po nim i patrzę gdzie by tu można coś wetknąć, ostatnio kupiliśmy w ikei regał do łazienki, bo mamy tam "tylko" szafkę kuchenną 80 (została po meblowaniu kuchni bo miałam zmianę koncepcji),

nasze mieszkanko jest malutkie - 45 m2 - ale cieszę się, że mieszkamy sami, bo to najważniejsze, jeszcze raz gratuluję!!!:-):-):-)

hejka.juz jestem
u nas pogoda przecudowna ..slonko i cieplusio..no i juz pierwsze oznaki wiosny ..pierwiosnki

a u lekarza..wszystko ok..czyli moja panika ...szyjka twarda zamknieta i cacy...nic nie skrocona..malej jajka nie wyrosly..wazy 1100g..ruchliwa dziewczyna skopala mnie i sonde USg...ulozona glowkowo... termin bez zmian..czyli wszystko planowo..pani dr. powiedziala gdyby pchala sie szybciej i wyszla..ale niech siedzi to bedzie wszystko ok...czyli prezylaby ..ale ma siedziec jak najdluzej i narazie nic nie wskazuje aby byla szybciej..no i zero dzwigania...zwlaszca Alberta...

no i kupilam wozek...TRITON titi czerwony jestem dzisiaj cala w skowronkach od rana same przyjemnosci

hejka.juz jestem
u nas pogoda przecudowna ..slonko i cieplusio..no i juz pierwsze oznaki wiosny ..pierwiosnki

a u lekarza..wszystko ok..czyli moja panika ...szyjka twarda zamknieta i cacy...nic nie skrocona..malej jajka nie wyrosly..wazy 1100g..ruchliwa dziewczyna skopala mnie i sonde USg...ulozona glowkowo... termin bez zmian..czyli wszystko planowo..pani dr. powiedziala gdyby pchala sie szybciej i wyszla..ale niech siedzi to bedzie wszystko ok...czyli prezylaby ..ale ma siedziec jak najdluzej i narazie nic nie wskazuje aby byla szybciej..no i zero dzwigania...zwlaszca Alberta...

no i kupilam wozek...TRITON titi czerwony jestem dzisiaj cala w skowronkach od rana same przyjemnosci

Didi gratuluje udanej wizyty, super wieści:-) I oczywiście zakupu wózka ;-)

witam nowe mamusie:-)ja jestem z lubuskiego:tak:zimka a w ktorym szpitalu bedziesz rodzic??
dziewczyny walczcie z tymi chorobami:-)

ja tylko na chwile, jej ale napisalyscie chyba nigdy tego nienadrobie:-D
ja po badaniach, wyniki w srode mam do odbioru a po usg czuje sie lepiej szyjka ma 3,5 lekarka powiedziala ze niejest zle ale mam duuuuzo odpoczywac takwiec wzielam tydzien wolnego a od 1lutego ide na L4, i chyba przestane Julke brac na rece, ale naprawde jak leze to mnie tak nieboli nawet jak sie pozniej podniose polazic po domku, wiec niejest zle, do swojego lekarza ide w piatek tak wiec poznam wiecej szczegolow narazie czekam.
potem postaram sie ponadrabiac , milego dzionka:-);-)

Ostatnia edycja:
oj chwile mnie nie bylo, a tu juz tyle do nadrobienia:szok:
wkoncu do domu dotarlam i chyba zaraz sie walne do lozka, bo cos chyba mnie rozklada:zawstydzona/y: oczywiscie w sklepie dzidziusiowym nie bylismy, bo gdzie nie poszlismy dzisiaj to komplikacje jakies wychodzily:zawstydzona/y: chyba jakis pech to jest, bo wychodzac z domu myslelismy, ze wszystko nam sie uda zalatwic najwyzej do 12, lacznie z zakupkami jakimis, a tu niedawno weszlismy do domu i polowy nie zalatwilismy:baffled:
u mnie zapowiadala sie pogoda super, a teraz jest zimno, szaro i wogule niefajnie.. umarzlam na tym miescie jak niewiem co, bo lzej sie ubralam przez to sloneczko poranne:dry: nio i teraz cos mi sie wydaje, ze lapie mnie stan podgoraczkowy.. zaraz zmierze temp to zobacze..
manja my tez mielismy dzisiaj przygode z samochodem.. okazalo sie w polowie drogi, ze hamulce siadly:wściekła/y: i znowu mechanik sie klania:-( na szczescie nic nam sie nie stalo, ani zadnego wypadku nie spowodowalismy i to chyba najwazniejsze;-)
didi nio to gratuluje udanej wizyty;-) super, ze wszystko wporzadku:-);-) nio i oczywiscie gratuluje zakupu karocy dla twojej dzidzi;-):-)
bluebell moje gratulacje:-) wkoncu udalo wam sie znalesc wymarzony kat, super:-) tylko uwazaj przy tych porzadkach, bo przy 50m jest co robic;-) wiem bo sama mam takie mieszkanie i czasami nienadazam ze sprzataniem, mimo ze jest nas tylko dwojka:zawstydzona/y:
nadii1 nio to w takim razie zycze przyplywu sil witalnych, skoro masz tyle nauki napewno natchnienie sie przyda;-) nio a kciukasy za egz beda trzymane:tak:
zimka witam i gratuluje:-) jak chwile z nami posiedzisz to zobaczysz ile my to potrafimy naskrobac:-D hi hi
nio i to chyba tyle jesli chodzi o odpisywanie, bo przy tylu stronach to trudno tak odpisac kazdemu;-)

No to się cieszę z udanej wizyty didi, i zgodnie z zaleceniami dużo odpoczywaj i nie dźwigaj.

A ja właśnie się obiadam kapustą kiszoną, tak mnie dziś wzięło, i chyba nie będzie co na obiad do ziemniaków i kiszki...

reklama
:-) poznej wstawie fotki... mam dowod ze dziewczynka..w koncu udalo ja sie uchwycic bo juz nie ma jak uciec hehe ...no i mam sliczne zdjecie nozki...ktora daje mi tak popalis kolo pepka...:-D

no a z wozka jestem przezadowolona..hehe....ciesze sie jak jakas glupia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry