Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam pania doktor zamezna z tego co wiem wiec watpie ze bylaby moja zadowolona z brokatu.
moze w koncu dowiem sie plec mojego malenstwa. niemoge sie doczekac jutra tylko ze musze tak wczesnie wstac!!! wizyta na 9:30 rano

oczywiscie chodzi o wiesci z wizyty, a nie sa one najlepsze
lekarz po zmierzeniu synusia, stwierdzil, ze wszystkie pomiary odpowiadaja poczatkowi 29tyg, nio a nam leci 32tydz
szczerze mowiac to jak to uslyszalam to tak sie przejelam, ze juz nic innego do mnie nie trafilo.. wiem ze z przeplywami pepowinowymi cos jest nie tak i mamy za 3 tyg isc na kontrole i wtedy on zadecyduje co dalej, ale mowil cos o patologii ciazy
dobrze, ze mezus byl ze mna, bo chyba bym tam umarla i nic bym niewiedziala juz wogule.. tak to jak troche ochlone to wypytam sie go co i jak.. nio a z dobrych wiadomosci, ktore teraz mi wpadaja do glowy to synusiowi serduszko bije ksiazkowo, jest ulozony glowkowo, z szyjka wszystko wporzadku.. nio, ale poki co nie umie sie cieszyc, po takich wiadomosciach

nio, a przez te 3 tygodnie ktore mamy czekac do nastepnej wizyty to ja chyba zwariuje

moj tata ze swoja zona tez mi powiedzieli, ze nie kazdy rodzi duze dziecko, nio ale poki co emocje jeszcze mi nie opadly i jakos nie moge sie przestac przejmowac
wsumie wszystko bylo wmiare dobrze, dopoki lekarz nie uzyl stwierdzenia, ze za 3 tygodnie zobaczy czy "opozniony rozwoj" sie utrzymuje, albo nie daj boze nie poglebia

jak to uslyszalam to az mi swieczki w oczach stanely i po wyjsciu z gabinetu sie poryczalam jak niewiem co
niby mowil, ze synus balansuje na dolnej granicy normy i zeby starac sie nie martwic, nio, ale jakos nie moge przestac o tym myslec.. a nio i z tego co zobaczylam na watku wzrost i waga to nasz synus tez odbiega od normy
w 32tyg wazy 1505g, czyli w porownaniu do waszych dzieciaczkow to jest maluni