reklama

Kwiecień 2009

oj te 3 tygodnie napewno beda sie ciagly jak niewiem co:zawstydzona/y: ide sie polozyc narazie.. musze ochlonac, a i czuje sie nie najlepiej.. glowa mi peknie chyba zaraz:zawstydzona/y: odezwe sie pozniej pewnie, miejmy nadzieje, ze juz w lepszym nastroju..

reklama
Malutka nie martw się, mój synuś 2 tygodnie temu ważył 1100 gramów, tez maleństwo, a lekaż nic nie mówił. Wizytę mam 9 lutego, nie mogę sie doczekać :tak:

Wl;aśnie ugotował mi się sosik pomidorowo - śmietanowy, jeszcze czekam aż M. przyjdzie z mięskiem i sałatą, zapiekę i będzie pychota spaghetti :-D

Malutka nie przejmuj sie na zapas. Wierze, że wszytko bedzie dobrze, a póxniej będziesz sie tylko z tego śmiała. Mój synus tez jest malutki, ale lekarz mi powiedział, że nie kazda kobieta słonie rodzi;-) Trzymam kciuki. Rozumiem Twoje nerwy bo ja tez czekam z niecierpliwoscia do 11 lutego do mojej wizyty, czy mały nabral wagi i czy jest wszystko dobrze.

Malutka nie przejmuj sie na zapas. Wierze, że wszytko bedzie dobrze, a póxniej będziesz sie tylko z tego śmiała. Mój synus tez jest malutki, ale lekarz mi powiedział, że nie kazda kobieta słonie rodzi;-) Trzymam kciuki. Rozumiem Twoje nerwy bo ja tez czekam z niecierpliwoscia do 11 lutego do mojej wizyty, czy mały nabral wagi i czy jest wszystko dobrze.

dokladnie!! nie martw sie na zapas.
wedlug tego kaledarza ciazy co ja mam twoj maly rosnie prawidlowo bo w moim pisze ze na 32 tyg powinno miec 1500 g:tak:

Hej dziewczynki!!!!!

Długo sie nie odzywalam, ale melduje sie, że żyję :tak: co prawda nie najlepiej, ale jakoś daje radę ;-)

Nadal męczą mnie pozostałości grypy, czyli katarek i kaszel, ale dzięki Bogu nie mam już gorączki :happy:

Co do bólu krocza to nie ustępuje, mimo że leżałam 3 dni praktycznie plackiem :baffled: nie wiem co to jest , ale może to coś ze spojeniem łonowym..... poprostu coś mnie chyba trafi...... :crazy: jak do tej pory czułam się świetnie... a jak mnie wszystko dopadło to czuję się jak kaleka :wściekła/y:

Teraz siedzę u teściów od soboty, bo oni pojechali na jakieś tam leczenia kregosłupów do Ożarowa a ja pilnuję domu i pupila naszego, który jest narazie pod ich opieką.

Witam nową kwietniówke!!!!

Madzia_Singh gratuluję pomyślnego rozwiązania sprawy :happy:

Aniołku uważaj na siebie :tak:

Margaret i klucha trzymam kciuki za wizyty :blink:

Kochane tym co chore zdrówka :happy:

Ja dalej idę pogrążać się w swoich dolegliwościach, które zamieniają mój pobyt w Polsce w koszmar. Mam już dość........ :crazy: Kurczę raczej należę do tych twardych, ale na te bóle krocza jestem bezradna i chyba pójde do łazienki sobie popłakać. Poza tym to ja nie umiem nic robić powoli oj dobra...dość już tych smutków.
Pozdrawiam Was z śnieżnych Mazur!!!!

Malutka kochana właśnie doczytałam ....... nie przejmuj się , synek jeszcze ma czas żeby urosnąć ... ale tak jak dziewczyny mówią, poprostu twój szkrabek może być malutki :tak: każdy jest inny ;-)

jestes na mazurach moich kochanych!!!!
pochodze z mazur.
sniezek och ach zazdroszcze tobie

No mamy śnieżek i mrozek -7 , w kominku się pali, ale to nic nie pomaga na mojego doła. :no:No może w środę będzie lepiej, bo dolatuje do mnie mężuś i będziemy w PL do poniedziałku.

Też kocham nasze Mazury i moje miasto Ełk , ale niestety bardzo rzadko tu bywam... za rzadko :baffled:

aha co do bolu krocza to niemosi byc spojenie lonowe u mnie okazalo sie ze mam zylaki tam gdzie ich niepowinnobyc czyli przy samej macicy(ja wogole przestalam chodzic bo taki bol mi to sprawialo), tez lezalam i nic mi to niepomagalo lekarz przepisal antybiotyk i jest z dnia na dzien lepiej, wiec zglos sie kochana do lekarza bo tak jak rozmawialam ze swoim to z takimi bolami trzeba sie zglosic bo nigdy nic niewadomo, a rozne dolegliwosci wczesnie zdiagnozowane mozna leczyc nawet jesli toby bylo spojenie łonowe to sa na to leki.

reklama
mezus doleci i bedzie lepiej mam nadzieje. nie moge uwierzyc ale wlasnie zaczal padac snieg u mnie!! pochodze z okolic olsztyna (dobre miasto) i tez niestety jestem tam bardzo rzadko. staram sie byc choc raz w roku

ciesze sie aniolku ze jest lepiej z toba

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry