reklama

Kwiecień 2009

Dzięki za serdeczne przyjęcie do swojego grona:-) zrobiło mi się yak cieplej na serduszku.... Ja mam podgląd maluszka dopiero 13 lutego w piątek a wnioskując z daty to pewnie nie dowiem się czy to syn czy córa i znów będzie trzeba odpowiadać że... żyrafa? U mnie doktorka zdiagnozowała rozłażące się spojenie łonowe recepta leżenie na boku 0 chodzenia, a na twardniejący brzuch ograniczyć chodzenie i no spa forte( dobrze że nie fenoterol po tym to czułam się paskudnie). Mnie pomogło spojeniem mam się nie martwić bo i tak czeka mnie cesarka.Dbajcie o siebie i nie dajcie się grypie!

reklama
Kosmetyki to ja zamierzam albo nivea albo bubchen ale sie to jeszcze okaze :)

co do pracy to ja tak gadam sobie i gadam, że mam dosyć ale też w sumie nie mam na co narzekać bo pracy prawie w ogóle nie mam jak dziś o 8 zrobiłam porządki u siebie na biurku w papierach to to wszystko :baffled: a podwyżkę też dostałam w styczniu :-D
w sumie wsio ok tylko ja mam takiego nerwa że mnie nawet czasami jakas głupia mina czyjaś potrafi doprowadzić do furii a jak teraz kier siedzi obok i sobie śpiewa bo ma dobry humor to bym wyszła z siebie i stanęła obok normalnie mimo że przed chwilą mnie wafelkami nakarmił no ale na kierwonika nie wypada krzyczeć...chociaż Wam powiem że zdarzyło mi się :zawstydzona/y:

Witam dziewczyny1
Nie było mnie 2 miesiące. Mam nadzieje, że jeszcze ktoś mnie tu pamięta. Nie będę w stanie nadrobić wszystkich wątków, bo strasznie dużo piszecie, więc nie jestem na bieżąco. :zawstydzona/y: Postaram się teraz więcej pisać.

jak pracowalam w londynskim kinie to wydarlam sie na generalnego, nic mi nie zrobil tylko przeprosil.
fajnie bylo, bylam ja i taka agata ktore wszystkich po katach rozstawialysmy, ludzie jak nas widzieli to odrazu zabierali sie do czegokolwiek

Mandarynka pewnie ze pamietamy;-)

Adusia wyobraz sobie, ze ja jakas dziwna jestem - po nospie nie bardzo, a po fenoterolu czuje sie swietnie:-D to znaczy Bejbis sie nie kurczy i nie mam trzesawki....
Wiecie co, to jednak jest prawda, ze babie dogodzic sie nie da...wczoraj przy okazji badan roznych w szpitalu wyslali mnie oczywiscie tez do gina. Poogladal Wojtasa na usg i mowi do mnie "duze pani ma to dziecko jak na wiek mesiaczkowy":tak::tak: Pytanie, czy duze, bo rozmiarowo duze, czy duze, bo wacus duzy...na ostatnim usg moj M stwierdzil, ze bedzie robil wszystko, zeby wobec syna swego kompleksow nie posiadac, ale ciezko mu bedzie;-) ale nic to, najwyzej sie nam Pudzian urodzi, tylko kto to wypchnie....hehehe;-)

Kurde, postawilam sobie kolo siebie talerzyk z ciasteczkami z ziarna, teraz akurat mam sezamowe, musze je dalej przestawic:tak:

Kurde, postawilam sobie kolo siebie talerzyk z ciasteczkami z ziarna, teraz akurat mam sezamowe, musze je dalej przestawic:tak:
do mnie tak sliwki w czekoladzie krzycza:-D

Ja również niezdrowo... trzeci rogal z nutellą się właśnie wcina. nawet nie doczekałam zagotowania się wody na herbatę :( A teraz jeszcze mam ochotę na śliwki w czekoladzie...
Idę sprzątać w pokoju małego bo tam cały czas graciarnia tzn. suszarnia, prasowalnia itd... naszło mnie więc muszę to wykorzystać zanim się opamiętam :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry