aniolek20k
Fanka BB :)
witam:-)
mozliwe i bolesne podczas chodzenia, moje sa umiejscowione przy wejsciu do macicy, istnieje mozliwosc ze powstano na macicy badz na sromie, biore leki i jest lepiej chyba znikaja bo coraz mniej boli, a po porodzie znikna i raczej niewroca, teraz jest to spowodowane zwiekszona objetoscia krwi i uciskiem macicy.
kochana oklad z lodu to pierwsze co sobie zrobilam, a raczej brat mi zrobil,:-)
witam nowa mamusie kwietniowa
powodzenia na wizytach, dajcie znac jak poszlo
aniołku szok że to żylaki...a jak sa one usytułowane?mnie badała ginka i mowiła, o spojeniu ale nic o zylakach kurde nawet nie wiedziałam ze to mozliwe
mozliwe i bolesne podczas chodzenia, moje sa umiejscowione przy wejsciu do macicy, istnieje mozliwosc ze powstano na macicy badz na sromie, biore leki i jest lepiej chyba znikaja bo coraz mniej boli, a po porodzie znikna i raczej niewroca, teraz jest to spowodowane zwiekszona objetoscia krwi i uciskiem macicy.
Aniolku zel i opaska jak najbardziej ok, ale polecam oklady z lodu - albo kompres zelowy, albo fasolka szparagowa. Nie bezposrednio na skore, najpierw owin to w bawelniana scierke -i tak przez 10 minut trzymaj trzy razy dziennie - wierz mi, dziala jeszcze lepiej niz zel;-) i uwazaj na siebie!!! ;-) najwazniejsze, ze wiezadla cale;-)
kochana oklad z lodu to pierwsze co sobie zrobilam, a raczej brat mi zrobil,:-)
witam nowa mamusie kwietniowa
powodzenia na wizytach, dajcie znac jak poszlo
no ale to za szybko się obkręciłam i coś mi tam pociągnęło więc teraz uważam.
chyba stres zrobil swoje, bo nie pamietam juz kiedy az tyle udalo mi sie pospac;-) nio mialam jedna przerwe o 6 rano;-)mezus przyszedl z pracy i sie przebudzilam na chwilke;-) zjadlam knoppersika, ktorego mi kupil i poszlismy dalej spac
moze dlatego, ze wiem, ze jak tylko mnie zobacza to odrazu wszyscy beda pytali jak sie czuje, jak dzidzia itd.. nio a jakos po wczorajszych wiesciach niechce mi sie nikomu opowiadac nic
nio nic poki co czekamy na wiesci, reszcie, ktora dopiero idzie do lekarza zycze dobrych wiadomosci;-):-)
No nic, może następna nocka będzie lepsza.
, zwłaszcza, że podwyżkę fajną od lutego dostałam