reklama

Kwiecień 2009

Witam wszystkie kwietniowe panienki:-).Nareszcia dopchnęłam się do kompa.Dzieci zaprowadziłam do szkoły to teraz tylko pies mi przeszkadza w pisaniu bo bawić mu się zachciewa... Po lekturze wczorajszej jestem lekko spanikowana tymi szyjkami. mam nadzieję że u mnie jest ok. Kręgosłup mi wysiadł a w zasadzie to krzyż,boli tak mocno że wieczorem łażę jak paralityk,a w nocy jak przewracam się z boku na bok to budzę się za każdym razem... masakra i do tego żeby mi nie było przykro drętwieją mi ręce w nocy.Doszłam do wniosku że ciąża zaczyna mi ciążyć.Jestem marudna bo ciągle mnie coś kłuje,uwiera,strzyka i boli.Jak słucham samej siebie to mi niedobrze,na szczęście mój mąż to oaza pokoju i ciężko go sprowokować do awanturki. Ale dam radę jeczcze tylko8tg. Trzymam kciuki za wszystkie"szyjki" żeby się nie skracały:tak:.

reklama
witam:-)
ja niedawno wstalam i glowa mi peka jak niewiem co:baffled: a to wszystko przez takie dosypianie:dry: najpierw nie moglam dlugo spac, a jak juz usnelam to okazalo sie, ze juz pora, zeby mezus do pracy szedl.. wyprawilam go, polozylam sie i obudzilam sie niedawno:zawstydzona/y: a teraz mam skutki;-)
siedze tak i zastanawiam sie za co by sie wziasc.. musze troche posprzatac, obiadek zrobic i isc na zakupy.. poki co to checi nie mam na nic, a niedlugo mezus wroci i mamy na zakupy jakies jechac;-)
jesli chodzi o PITa to mi tez przyslali poleconym do domu i tak sie zastanawiam kiedy sie za niego wezme:confused: ja zadnych zwrotow miec nie bede, wiec jakos mi sie nie spieszy szczegolnie:-p
zycze powodzenia dzisiaj na wizytach:tak: czekamy na dobre wiesci;-) nio a wam wszystkim zycze spokojnego dnia i dobrych humorkow:tak::-)

witajcie nie mam czasu doczytac co u was mam nadzieje, ze pozniej nadrobie:tak:
mandarynka moj olek 25 lutego konczy dwa latka
dziewczyny pisalam, ze przeszkadza mi rozchodzace sie spojenie lonowe, ale od dwoch dni jest nie do zniesienia calkowicie, normalnie nogi od ziemi oderwac nie moge i chodze jak kaleka:szok: chyba bede musiala sie do gina udac bo mnie to niepokoi, w pierwszej ciazy tez mi dokuczalo, ale napewno nie az tak bardzo:wściekła/y:
narazie uciekam konczyc obiadek pozniej do was zajrze.
trzymam kciuki za wszystkie, ktore dzisiaj maja wizyty

witam,

ja w robocie, a tu sajgon znowu:szok: czy ja już jestem jedyna w tej pracy, że wszyscy coś ode mnie chcą!

adusia - ja jak Cię czytam, to jakbym siebie słyszała i też mi niedobrze ;-) zwłaszcza wieczorami wszystko już uwiera , przekręcenie się na drugi bok to obowiązkowa pobudka żeby odpowiednio duży zamach brzuchem zrobić:sorry2:

skunkanka - dobry był ten hot dog chociaż?:blink: (ja czasem kupuję takie bułki z dziurką, opiekam i robię hotdogi jak na staat oil, bo mój m.uwielbia:tak:)

wczoraj kapkę zaszalałam na allegro:-) niestety mój m. też z tych co lubią swoje trzy grosze przy wybieraniu wzorów lub kolorów wtrącić - więc haftowany obrazek na rożku uparł się wybierać:-D:-D:rofl2:

trzymajcie się leżakujące!:happy: aż się boję myśleć o mojej szyjce - ciągle zasuwam bez opamiętania i synka zdarza mi się nosić ....

buźka dla wszystkich - u nas boskie słońce:happy:

Ostatnia edycja:
Hej babeczki!

Ja dziś się wybieram na zakupki z siostą K :-D uwielbiam z nią robić zakupy, zawsze coś fajnego wynajdziemy :-D:-D:-D

Dzisiejsza noc trochę bezsennie... ale mam nadzieje, że muł mnie nie dopadnie

Trzymajcie się dziewczynki z tymi szyjkami! Jesteście dzielne!

Miłego dnia

Witam kochane

Wróciło mi spanie i odsypiam teraz każdą wolną chwilę, uff, jaka ulga.
Dziś piękne słońce u nas świeci. Wszyskie kurze super widać, i smugi na oknach, czas wziąć się za robotę. Właśnie umyłam komodę Juniora i zabieram się za prasowanie Jego rzeczy żeby wypełnić komodę i tak patrzę i zastanawiam się czy ja to wszystko do niej zmieszczę.Hmm, no zobaczymy.

Witam też cieplutko po przerwie MalgosiaK i Siruna.

Aaa, tyle spałam że obudziłam się taka głodna że właśnie pochłaniam 7 kanapkę.
Nie wiem gdzie mi się to mieści.

Zmykam prasować.

Do później

Osa_24 lekarz obowiązkowo moje spojenie w20tg było na górnej granicy,a teraz w piątek mam usg i mam nadzieję że bardziej się nie rozlazło... bo nie mam ochoty latać dodatkowo do ortopedy. Na ból moja gin nakazała leżenie na boku,niby pomogło.Trzymam za ciebie kciuki bo rzeczywiście boli to jak cholera.

skunkanka ty zdolniacho ja za chiny bym nic nie zrobiła z robotek ręcznych!
Huhuhu i to jedyne babskie zajecie, ktore daje mi przyjemnosc;-) kiedys wyszywalam richelieu, ale w pieluszkach byloby ciezko;-) chociaz?...:-) z babskich to jeszcze prac moge, bo co znaczy wrzucenie ciuchow do pralki:-)

witam,

ja w robocie, a tu sajgon znowu:szok: czy ja już jestem jedyna w tej pracy, że wszyscy coś ode mnie chcą!

skunkanka - dobry był ten hot dog chociaż?:blink: (ja czasem kupuję takie bułki z dziurką, opiekam i robię hotdogi jak na staat oil, bo mój m.uwielbia:tak:)
Kochana, a moze po prostu jestes niezastapiona?:-) A hot dog miodzio - taki ze smazona cebulka, salatka szwedzka , ketchupem i musztarda:-):-) a pozniej w domu i tak tytka ryzu z puszka meksykanska Bonduelle...:tak: tylko ciezko sie zastanawiam, skad mi sie we snie kanibale wzieli...i to nie Zulusy jakies, tylko tak dosc wspolczesnie, z nozem i widelcem....:dry:

reklama
skunkanka ja lubie z babskich dyrygowac i wydawac polecenia hihi:-D ale na poważnie kiedys lubiałam na drutach robic i w podstawowce dobrze mi nawet szło hihi musze powrócic do tego klimatu moze cos sama zrobie dla dziecka...

gosia łączę sie w apetycie! kurde widze podobnie wcinasz hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry