Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgadzam się z Twoją koleżanką. Też nie sugeruję się za bardzo terminami z USG, bo one się zmieniają. Tylko tym z OM. Jak byłam w ciąży z Anią to miałam duży brzuch i lekarz mi mówił, że jak donoszę do końca kwietnia to będzie dobrze. Tymczsem urodziłam dokładnie w dniu terminu z OM, czyli 19 maja. Ania była duża - 4080 g i 63 cm. Z USG dlatego wychodziły mi wcześniejsze terminy.Koleżanka, która niedawno została świeżo upieczoną mamą mówi, że z usg często wychodzi wcześniejszy termin i mam się mać kalendarzowej wersji..

U mnie koleżanka ostatnio leżała dwa miesiące z rozwarciem 2cm i w rezultacie urodziła po terminie dlatego bądź dobrej myśli !!Hejka też dziś po łepkach czytam bo niestety nie mam zbytno dostepu do neta e week-end- Mąż, Brat i Córka szaleli.
A co skracających się szyjek, nie wiem jak to teraz u mnie, ale we wtorek lekarz mówił,że mam rozwarcie na 1 cm. a dziś stwierdziłam,że brzusio mo się opuścił i wciaż czuję parcie na pęcherz jakbym do WC chciała, a jakoś nic nie leci.
Ups byleby mnie prędzej nie wzięło bo to dopiero 32/33 tcMoże któraś z Was miała takie objawy a ja boję się niepotrzebnie
i M po kątach z nerwów przestawiam
.
Witam
Ja już kiedyś się tutaj pokazałam, ale jakoś umilkłam i wróciłam pewnie dlatego, że siedzę w domu na zwolnieniu...i jakoś się nie odnajduję...
teraz mam duużo czasu na forum:-)
Czesc Laseczki!!!
Wstanieta i wlasnie kawkuje. Dzisiaj w planie mamy wycieczke do Ikei po komode, bo mnie kusi, zeby choc troche dostosowac ten nasz jeden pokoj...w sumie fajnie sie tak zyje na jednym pokoju, jak w kolchozie...
A Wam cierpliwości w leżeniu życzę.
... No i mam zamiar też w tym tygodniu rozliczyć PITa, o ile dostane już to zaświadczenie z banku...
A my nie dostaliśmy jeszcze naszych PIT 11 z pracy więc lipa z rozliczaniem, a chciałam jak najszybciej, żeby kasa przed maleństwem się pojawiła ale nie ma to jak opieszałość w dużych firmach... mam nadzieję, że PITy będą przed 28 lutego do odbioru...