Czesc Lasiunie
Malagosia trzymaj sie dzielnie!!!!
Skunkanka Po co ty obszywasz pieluchy? Jakich wzorek?
Kupilam biale flanelowe i takie jakies mdle sa...wiec obhaftowuje w taki wzorek kwadratowy, on sie pewnie jakos fachowo nazywa

lece kordonkiem bo podobno nie puszcza kolorow przy praniu w wysokich temperaturach - na razie mam jasnozolty i lososiowy, moze dzisiaj wieczorem autko dostane, to jutro pojade do pasmanterii po jakies inne kolory. Moze na jakies obrazki sie zdecyduje - sloneczko albo cos..
hehehe
kochana mi wiele nie trzeba

ja byle pretekst znajde zeby cos wszamac :-)
a moja mala dzis buszowala cala noc po brzuchu
kilka razy mnie obudzila
a raz nawet tak mocno sie kotlowala ze zatelepalo mna cala ;-D
ide zupke ugotowac na pozniej i wszaamac sniadanko :-)
Bubasek skad ja znam te preteksty...wczoraj sie uparlam na hot doga

a telepotanie tez jest niezle - brzuch we wszystkich kierunkach...ale Junior tak ma w okolicy godziny 17;-)
Ja sie dzisiaj dowiem, co z tymi moimi zebrami...coraz gorzej mi sie oddycha, z prawej strony kluje mnie jak diabli i mam wrazenie, ze mi ktos do skory w tym miejscu przylozyl gorace zelazo...wiec dzisiaj najpierw rehabilitant magik, o bardzo dowcipnej godzinie - 23.30 - a jak bedzie rzeczywiscie nie bardzo, to w czwartek moj ulubiony ortopeda...poki co zapowiedzial, ze walnie mi blokade...grrrrr
A jeszcze nie wiem, co sie dzieje, ale tipsacze nie chca mi sie trzymac, wiec posciagalam i mnie teraz paznokcie bola:-) ale nic to, i tak mam paluszki jak male paroweczki, bo mi lapska spuchlu - nawet mam problem obraczke zalozyc:-)
Moj M kazal mi dzisiaj skontrolowac, co jeszcze potrzebujemy i mam mu zrobic liste:-)
No, pokawkowalam, teraz jeszcze serek wiejski i pod prysznic, moze do tego czasu lazienka sie nagrzeje;-)