reklama

Kwiecień 2009

bubasku- po naukach tak zgłodniałaś?:-D

hehehe
kochana mi wiele nie trzeba :-D
ja byle pretekst znajde zeby cos wszamac :-)

a moja mala dzis buszowala cala noc po brzuchu
kilka razy mnie obudzila
a raz nawet tak mocno sie kotlowala ze zatelepalo mna cala ;-D

ide zupke ugotowac na pozniej i wszaamac sniadanko :-)

reklama
hejka!!

ja juz sobie w pracy siedze ale to juz ostatni dnień chyba mam nadzieja\e że ta pani wizytator juz nie przyjdzie :angry::no:

kurcze chyba idzie
pozdrawiam do później

witam was dziewczynki:rofl2::rofl2:
Ja dopiero się ogarnęłam bo niedawno wstałyśmy z Marlenka :-D
A teraz ona się bawi w swoim szałasie a ja popijam kawkę:)
w czwartek mam USG i cała wizytę z wynikami i badaniami. Już nie mogę się doczekać co i jak i co z moja szyjka czy muszę nadal odpoczywać czy jest ok.
buziaki

Aaa witajcie dziewczynki wszystkie, leżaczki 3majcie się cieplutko i niech wam ktoś wywali pościel za okno, a poczujecie się jak nowo narodzone ;-)

Ja się szykuję na wizytę, doktor obiecał mi płytę z nagraniami maleństwa, idę na 12 i już muszę zacząć się szykować :-)
Aaa jeszcze godzinka ponad, jak dłuuuugooo!!

Życzę wam miłego dnia i wieści z wizyty będą wkrótce :tak:

ja mam USG dopiero na 15:40 i mam strasznego stresa przez wasze szyjki... ostatnio byłam na USG w grudniu i wiem, że było ok a teraz? Mam nadzieję, że zahaczę o jakieś zakupy na mieście dla maleństwa, ale to po opłaceniu prawka żeby mi na dokument nie brakło jak się rozszaleję...

witajcie laski

nie mam sil na nadrabianie ale jak znajde chwilke poczytam cos ie wydazylo

ja czuje sie fatalnie...w noc obudzilam sie z bolem brzucha po lewej stronie wiec mysle zoladek..i bach nospe...no ale po jakims czasie jazda na resorach w jelitach gulgotanie bulgotanie i takie tam i tak cala noc...czyli jak nic jelitowka na maxa mnie dopada...ciagle mi tak gulgota...a do tego mlody goraczka itd..i tez niespalam juz 2 noc ...ehh..dzisiaj zasowam do lekarza z nim bo inaczej oboje sie wykonczymy...

ide cos zjesc moze minie mi troszke..a juz nie wspomne o parciu na pecherz sikam czesniej niz moglabym...a do tego wszystkiego mloda szleje mi po tych jelitach i pecherzy co wyjde z kibelka moglabym isc na nowo albo najlepiej wcale z niego nie schodzic

witajcie

dopiero niedawno wstałam, ślicznie świeci słonko, ale jest zimno

dzisiaj obiad mam już prawie gotowy - muszę przerobić rosół na pomidorówkę, no i pozmywać naczynia, i poskladać graty w mieszkaniu, bo jakoś nie mamy zwyczaju odkładać rzeczy na ich miejsce i potem co chwila bajzel się robi

miłego dnia

powodzenia na wizttach!!!

Hej witam.Z wyrka jak zwykle.:dry:
Ja się kiepsko czuję,skurcze i takie tam.stracha mam.Wizyta w czwartek,musze wytrzymać.
Małagosia witam w klubie leżących i cierpliwości życzę (ja od początku listopada"odpoczywam":wściekła/y:).
Ech.
Miłego dnia i zdrówka komu trzeba.Pa.

reklama
Czesc Lasiunie:tak:
Malagosia trzymaj sie dzielnie!!!!

Skunkanka Po co ty obszywasz pieluchy? Jakich wzorek? :confused:
Kupilam biale flanelowe i takie jakies mdle sa...wiec obhaftowuje w taki wzorek kwadratowy, on sie pewnie jakos fachowo nazywa:tak: lece kordonkiem bo podobno nie puszcza kolorow przy praniu w wysokich temperaturach - na razie mam jasnozolty i lososiowy, moze dzisiaj wieczorem autko dostane, to jutro pojade do pasmanterii po jakies inne kolory. Moze na jakies obrazki sie zdecyduje - sloneczko albo cos..:tak:

hehehe
kochana mi wiele nie trzeba :-D
ja byle pretekst znajde zeby cos wszamac :-)

a moja mala dzis buszowala cala noc po brzuchu
kilka razy mnie obudzila
a raz nawet tak mocno sie kotlowala ze zatelepalo mna cala ;-D

ide zupke ugotowac na pozniej i wszaamac sniadanko :-)
Bubasek skad ja znam te preteksty...wczoraj sie uparlam na hot doga:tak: a telepotanie tez jest niezle - brzuch we wszystkich kierunkach...ale Junior tak ma w okolicy godziny 17;-)

Ja sie dzisiaj dowiem, co z tymi moimi zebrami...coraz gorzej mi sie oddycha, z prawej strony kluje mnie jak diabli i mam wrazenie, ze mi ktos do skory w tym miejscu przylozyl gorace zelazo...wiec dzisiaj najpierw rehabilitant magik, o bardzo dowcipnej godzinie - 23.30 - a jak bedzie rzeczywiscie nie bardzo, to w czwartek moj ulubiony ortopeda...poki co zapowiedzial, ze walnie mi blokade...grrrrr:wściekła/y:

A jeszcze nie wiem, co sie dzieje, ale tipsacze nie chca mi sie trzymac, wiec posciagalam i mnie teraz paznokcie bola:-) ale nic to, i tak mam paluszki jak male paroweczki, bo mi lapska spuchlu - nawet mam problem obraczke zalozyc:-)

Moj M kazal mi dzisiaj skontrolowac, co jeszcze potrzebujemy i mam mu zrobic liste:-)
No, pokawkowalam, teraz jeszcze serek wiejski i pod prysznic, moze do tego czasu lazienka sie nagrzeje;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry