reklama

Kwiecień 2009

To ja jakaś"inna"jestem bo tylko lody,lody i bułeczki z miodem bym jadła,no czasami jeszcze twarożek z dżemem truskawkowym,a od mięsa i wędlin mnie odrzuca, z zajęć kobiecych ostatnio wychodzi mi pięknie zrzędzenie no i jak już pisałam prasować i gotować lubię:tak:.

reklama
Witam Lasunie!
Ja właśnie po sprawach. Dostałam kredyt i to w zasadzie od ręki. Nie wiem, czy się cieszyć, czy też nie, bo ponad 4 lata z bani, ale przynajmniej kuchnię będę miała wymarzoną:tak:.
Idę pakować swoją zabytkową kuchnię w kartony :tak: - to mi się podoba.
Co do robótek ręcznych to ja tylko szydełko, ale nie mam teraz na to czasu. ;-)

A za mna cos ostatnio kukurydza w kolbach z maselkiem chodzi....mmmm....bedzie autko, to jade po mrozonki do Tesco;-) na dzisiaj mam w planie ten chinski kociolek do syta, chyba ze babcia mnie znowu bedzie wzywac na parter na obiad...
Z babskich umiejetnosci to wyrobilam sobie jeszcze stalowe spojrzenie:-D:-D

Szwedka gratuluje kredytu:-) $ lata zleca jak z bicza strzelil, mnie sie wydawalo, ze nigdy nie splace pozyczki na autko, a tu jeszcze tylko dwa miesiace;-) kwiecien bedzie jednym slowem przelomowy:tak:

Witam się po weekendowym przymusowym leżeniu.
Dzisiaj o 16 mam wizytę w szpitalu i się okaże, czy zostaję w szpitalu, czy dalej w domku.
Chociaż coś czuję, ze zostanę, bo dalej odczówam skurcze :(
Jeszcze dzisiaj mi sie sniło, ze podłączono mnie do ktg i okazało się, ze zaczynam rodzic.
Życzę miłego dnia wszystkim :)

skunkanka ja lubie z babskich dyrygowac i wydawac polecenia hihi:-D ale na poważnie kiedys lubiałam na drutach robic i w podstawowce dobrze mi nawet szło hihi musze powrócic do tego klimatu moze cos sama zrobie dla dziecka...

ja też na drutach i na szydełku :szok::-D szok o tyle, że ja byłam taką chopakowatą dziewczyną - tylko łażenie po drzewach i zabawa żonieżykami - o tyle ulga że córki nie mam - już tak kiedyś myślałam, że bym z nią chyba nie potrafiła się bawić, bo w życiu żadnej lalki nie miałam :baffled:

Mnie dopadła przed chwilą legalizacja wodomierzy... no nic teraz jeszcze coś zjem i biegnę do wydziału komunikacji załatwiać prawko... miłego popołudnia napiszę jutro jak po USG :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry