reklama

Kwiecień 2009

reklama
Cześć,ja dziś do gina za godzinkę.Trzymajcie kciuki.Na razie.
Cześć dziewczyny!!!! jesteście bardzo rozpisane jak zwykle... życzę udanych wizyt :tak: i samych dobrych wieści. Ja dziś też idę do lekarza tyle że z synem na bilans10latka,mam nadzieję że żadnego choróbska z przychodni nie przywlekę bo do tej pory odpukać raz katar miałam. Jutro mam usg i bal karnawałowy z córką... wstęp tylko w przebraniu a obecność obowiązkowa(nauczycielka to moja koleżanka więc prywatnie ją zamordowałam)mam tylko nadzieję że nie będzie konkursów tanecznych:-D:-D,bo zwiewnością raczej nie grzeszę.Maluszek w brzuchu tak dokazywał że teraz ma czkawkę...

aż mnie korci, żeby zapytać za co się przebierasz adusia ...... (za kabaczka?;-):-D:-D) - te małe litery bo boję się o własne życie ...

ale sie tu nazmienialo :szok: i chyba jakies noe kolezanki przybyly,nie? no wie po wielu pertrubacjach mamy juz neta i telewizje co okazalo sie dosc trudne do zalatwienia ....przeprowadzka trwala i trwala,troche sie nalazilam i bol ''siodelkowy"mam juz na stale :no::no:.Mysle jednak ze byl to ostatni dzwonek na takie zmiany bo ze mna juz coraz gorzej.Ciezko i w ogole jakos bleee.Ale juniorek (ciagle bezimienny) caly i zdrowy i ma piekny pokoik;-) tylko jego brakuje.
co znacza te jakies znaczki pod moimi sygnaturami?

wracam do czytania bo zatrzymalam sie na 29/01:baffled:

reklama
witam babeczki
mandarynka gratuluje udanej wizyty

manja muj suwaczek tez pokazuje tydzien w tyl wiec nie jestes sama:)

adusia za co sie przebierasz??

koga nawet ja na pol slepa doczytalam kabaczka, wredoto jedna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry