• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Cześć,ja dziś do gina za godzinkę.Trzymajcie kciuki.Na razie.
Cześć dziewczyny!!!! jesteście bardzo rozpisane jak zwykle... życzę udanych wizyt :tak: i samych dobrych wieści. Ja dziś też idę do lekarza tyle że z synem na bilans10latka,mam nadzieję że żadnego choróbska z przychodni nie przywlekę bo do tej pory odpukać raz katar miałam. Jutro mam usg i bal karnawałowy z córką... wstęp tylko w przebraniu a obecność obowiązkowa(nauczycielka to moja koleżanka więc prywatnie ją zamordowałam)mam tylko nadzieję że nie będzie konkursów tanecznych:-D:-D,bo zwiewnością raczej nie grzeszę.Maluszek w brzuchu tak dokazywał że teraz ma czkawkę...

aż mnie korci, żeby zapytać za co się przebierasz adusia ...... (za kabaczka?;-):-D:-D) - te małe litery bo boję się o własne życie ...

ale sie tu nazmienialo :szok: i chyba jakies noe kolezanki przybyly,nie? no wie po wielu pertrubacjach mamy juz neta i telewizje co okazalo sie dosc trudne do zalatwienia ....przeprowadzka trwala i trwala,troche sie nalazilam i bol ''siodelkowy"mam juz na stale :no::no:.Mysle jednak ze byl to ostatni dzwonek na takie zmiany bo ze mna juz coraz gorzej.Ciezko i w ogole jakos bleee.Ale juniorek (ciagle bezimienny) caly i zdrowy i ma piekny pokoik;-) tylko jego brakuje.
co znacza te jakies znaczki pod moimi sygnaturami?

wracam do czytania bo zatrzymalam sie na 29/01:baffled:

reklama
witam babeczki
mandarynka gratuluje udanej wizyty

manja muj suwaczek tez pokazuje tydzien w tyl wiec nie jestes sama:)

adusia za co sie przebierasz??

koga nawet ja na pol slepa doczytalam kabaczka, wredoto jedna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry