reklama

Kwiecień 2009

reklama
Cześć dziewczyny :-)
ja od rana nad notatkami (o 17-tej ostatni egzamin :tak:), więc nawet nie zdążyłam Was poczytać :zawstydzona/y:
czeka mnie dziś męczące popołudnie - najpierw wizyta u gina, potem egzamin - tak więc stres podwójny, ale mam nadzieję, że dam radę :-) od jutra będę już regularniej bywać na bb :-)
trzymam kciuki za te, które też czeka dziś przegląd techniczny ;-) i życzę wszystkim miłego dnia :-)

MaLea nio to trzymamy mocno kciuki:tak: i za wizyte i za egzamin;-):-)
a ja wlasnie przegladam sobie gazetke, ktora sobie kupilam dzisiaj.. nawet niewiem co mnie wzielo, bo tylko na poczatku ciazy kupowalam poradniki dla rodzicow, nio ale to chyba przerazenie wzielo gore;-)nawet ciekawa mi sie ta gazeta wydaje i pewnie ja zatrzymam, choc do tej pory ogladalam tylko obrazki i czytalam tylko to co duzymi literami napisane, ale nawet przydatne mi sie to wydaje:tak:

No i ja już jestemNoc ciężka.Spać nie mogłąm,śniły mi sie jakieś głupoty.Ciągle sie budziłam do tego młody wieczorem wczoraj wsadził mi nóżkę pod prawe żebra i do tej pory każdy ruch sparwia mi straszny ból,nie moge się obrócić nawet.
Byłam takżę na tym usg. 4d ..noi lipa .Malutki, fakt chciał dobrze bo odwrócony twarzyczką w naszą strone ale tak blisko brzuszka mamy że nie dało sie go nagrać ani zrobić zdjęcia bo wszystko sie zlewało.Tak mocniutko przytulił twarzyczkę do mamusi
03.gif

PAni dokto zrobiła mi normalne usg dodatkowo wykorzystała dopplera przy serduszku i wszystko jest w najlepszym pożądku i na swoim miejscu.
Synek waży 1800g
rollbaby.gif

Spać mi sie strasznie chce...musze odpocząć troszkę.

auliya - wiesz co ja tam się bardzo w tym nie orientuję, ale moja koleżanka miała cesarkę i jej mąż miał opiekę nad nią, a ze szpitala normalnie ją wypisali :confused:. Chyba po naturalnym, to nie można, ale nie jestem pewna

jak mialam cesarke to maz dostal l4 od gina i mial14 dni opieki, dowiadywalam sie juz ze po naturalnym tez nalezy sie to 14 dni, ostatnio kolezanka rodzila sn i maz dostal l4 na nia.

czesc dziewczynki!!!!!! juz jestem:-):-):-):-) zabieram sie do czytania i wpadlam tylko zeby sie przywitac:-D

fajnie ze juz jestes

Cześć,ja dziś do gina za godzinkę.Trzymajcie kciuki.Na razie.

mocno 3mam kciuki

ja wlasnie wrocilam, narobilam w urzedzie zamieszania bo co oni sobie mysla ze jak nikt sie nieskarzy to nic sie w miescie niedzieje jeszcze mnie splawic probowali, a poszlo o to ze jak strarznik łapie bezpanskie psy to wywozi je zamiast do schroniska to za miasto i one wracaja a teraz juz 3 raz wrocil taki wielki pies normalnie strach wyjsc z domu bo atakuje ludzi ale nierozumiem czemu nikt do tej pory sie tym niezainteresowal, a na rynku szklanka tak slisko nawet nieodsniezone i szkoda im piasku do posypania ze omalo sie niewywrocilam i tez poszlam zrobilam awanture, ide obiad robic dzis lepimy z Julka pierogi ruskie:-)

Ooooo Madzia jak tam przygotowania?;-)
no kochane
ja ubranko juz mam
misiek tez tylko zostala mu koszula i buty
obraczki mamy typowo indyjskie (facet ma sygnet a babeczka pierscionek)
no i fryzjer dla mnie umowiony na dzien slubu na 8 rano a m tydzien wczesniej bo jak stwierdzil zeby wlos mu sie ulozyl i przystosowal...hehehehe
samochod wynajety
czyli tylko czekac

Madzia kurcze fajnie, przygotowania to swietna rzecz;-) my tez mielismy cywilny, jakos mniej stresu, pozniej tylko obiad i kawa dla najblizszej rodziny w restauracji i juz;-)

Bluebell nie przejmuj sie zdjeciami, ja tez nie umiem:zawstydzona/y: ponoc to pomaga https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-zdjecie-pomozcie-484/ jeszcze nie probowalam:tak:

Zjadlam rybke z makaronikiem i sosikiem carbonara, ale na te pierogi to tak czy tak mialabym ochote;-)
Zbieram sie na zakupy do Tesco, pewnie jak wroce, to bedzie kilka stron do nadrobienia:-)

reklama
gosiaczek podziwiam Cie, że chce Ci sie robić pazurki, ja robiłam i lubie to ........ ale odkąd jestem w ciąży mam na to mega lenia nie robie sobie nie mówiąc o klientkach :baffled: bo już nie pamiętam kiedy robiłam komuś :)

kurde co niektóre zapał tu do roboty widzę mają, pranie sprzatanie prasowanie ja nawet o tym nie myśle :rofl2:

Madzia a kiedy ślub ? Kurde widze, że to jakiś międzynarodowy :) no prosze ale to musi być ciekawe przezycie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry