Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Caro odpoczywaj i się nie martw.Na tym etapie ciąży to naprawdę nie jest źle.Patrz ja mam 18 mm tej szyjki (nie biorę nic na podtrzymanie).W ciąży z M miałam chyba 15 na tym etapie.A Twój gin to nie wiem.
Pomijając wątpliwą skuteczność pessarów (od których się odchodzi w nowoczesnym położnictwie),to nie zakłada się już na tym etapie.Bo ingerencja tylko może poród sprowokować.A po za tym po 34 tyg. macica już niewiele rośnie i szyjka się zatrzymuje.Uwierz,że tony na temat przeczytałam fachowej literatury i konsultowałam z różnymi specjalistami.
Zobacz zresztą dziewczyny pisały o 30 mm i to jest ok.A 2 mm to w granicach błędu pomiaru się mieści.Także nie martw się,głowa do góry.Odpoczywaj na spokojnie !!!

no widzisz, u nas jest o tyle zabawna sytuacja, ze ex mojego M bardzo zalezy na uniewaznieniu koscielnego, zreszta czytalam pozew - tam tez jest o presji otoczenia, bo taka jest prawda.Chciała bym, aby mój M kiedyś też dostał rozwód kościelny a raczej unieważnienie tego małżeństwa wg mnie ma do tego podstawy bo to własnie był ślub dzieciaków które się znały 3 miesiące i zaliczyli wpadkę rodzice do ślubu przymusili ... ale wątpie by on coś takiego uzyskał bo eks będzie robić mu schody bo jej nie po nosie że on sobie życie układa
No widzę, że wszystkie chyba wizyty udane bardzo się ciesze z tych pozytywnych wiadomościa powiedzcie mi ktg macie robione przy każdej wizycie ?? kurde mój gin tylko mnie bada on nawet usg nie robi bo ma kiepskie
na usg chodze do innego

pod koniec tygodnia to już nie dawaliśmy rady