reklama

Kwiecień 2009

reklama
a ja sobie za młodu poszalałm;-) a potem uznałam, ze jeśli mam sie decydować na monogamię i traćić czas na stałe związki to tylko na serio:-D więc wzieliśmy ślub nawet nie mieszkajc za sobą wcześniej tylko "chodząc" i weselisko było super - bliska rodzina, żadnych "siódmych wód po kisielu" + całe mnóstwo naszych wspólnych znajomych - jak gest to gest, jak się bawić to na całego i pełną gębą;-) a potem to się docieraliśmy, ze aż szyby z okien leciały i drzwi z futrynami wylatywały - ale cóż kościelny ślub był to trzeba się było starać no ... a potem miałam przerwę w pigułkach zdrowotnie i wszyscy znajomi (bezdzietni) mówili spoko naturalne metody + gumki działają latami - cóż u nas nawet miesiąc nie podziałały i tak pojawił się Maks, drugiego chcieliśmy, ale baliśmy sie oboje i znowu był czas najwyższy na przerwę pigułkową, zaps gumek w szufladzie i ... zaraz się do kwietniówek zapisywałam:-D (oczywiście po zrobieniu testu wyłam jak za pierwszym razem - i zrozum tu babę!)

aha - dołek chwilowo wolny, przynajmniej do rana;-), ale nie ładuj się w niego, na zdjęciu ślubnym masz super figurkę, a osoby szczupłe przed ciążą powinny i mogą nieco więcej utyć - ja się tak pocieszam - ja po pierwszej błyskawicznie wróciłam do wagi, a nawet dokarmiałam sie intensywnie, bo wszystko na mnie wisiało - teraz wierzę , że będzi tak samo i Tobie tego też życzę

no i gratuluję udanych wizyt!!!! super że wszystkie w domkach a dzidzie zdrowe:happy:

od powrotu z pracy zjadłam ogórkową, frytki, pajdę chleba ze smalcem i na to lody truskawkowe Grycan z bananem :baffled: teraz czekam aż zrobi mi sie niedobrze:baffled: to strasznie dziwne bo ja normalnie wieczorem jedynie herbatę jestem w stanie przełknąć a obiad to często ostatni posiłek:dry:

Lody, jasny gwint, wiedzialam, ze cos mam kupic...dzisiaj sie bacznie truskawkom przygladalam, wiem ze chemia, ale mialam tak straszna ochote, ze jedyne, co mnie powstrzymalo, to cena... wcielam wiec jablko i jeszcze pomaranczka na mnie czeka;-) a poki co siedzimy z M kazdy ze swoim lapkiem, ja na bb, a on puszcza po kolei muze - wlasnie nam faza wspomnien odnosnie U2 wrocila - bylismy swego czasu na kocercie w IMAX w 3d powiem Wam - MASAKRA!!!!

Koga obyś miała rację ;-)

Dobra dziewczynki ja się z Wami żegnam i mówię Dobranoc

Lecę do wyrka coś jeszcze poogladam i lulu,
jutro muszę wcześnie wstać i na pobanie krwi do laboratorium lecieć!!!

Buźka :happy:

Dobranoc mówie wam kochane

Koga oby z tą figurką w moim przypadku sie też spełniło, bo w czerwcu ślub, więc miło by było dobrze wyglądać ;-)

Pa!

i zadna mi nie napisala czy robila badanie na hiv:zawstydzona/y::-(:zawstydzona/y::-(:zawstydzona/y::-(

Moja historia milosna jest prosta...poznalismy sie na disco 8lat temu.Nasza druga rocznica slubu byla 10.02.On podszedl do mnie w tym klubie i zapytal czy sie przez przypadek nie znamy (wiem,wiem baaaaardzo oryginalne) i od tego czasu nie wiem jak szybko ten czas zlecial.Po slubie wrocilam do Londynu ale po pol roku bylam juz ze wszystkimi manatkami w Polsce.Niuniek przytrafil sie w sumie przypadkowo ale celowo pare miesiecyy wczesniej odstwilam tabsy i w sumie wiedzialam ze predzej czy pozniej bocian usiadzie na naszym parapetku:-D

reklama
Witajcie brzuchatki :-)
Wczoraj do was skrobałam wieczorkiem, ale przez nawałnice śniegową wywaliło mi neta i wcięło moje wypociny. I już było późno i nie miałam siły skrobać jeszcze raz.
Więc dopiero dziś jestem.
Ja tez na razie nie miałam KTG i nie wiem czy będę miała. Bo położna nic nie wspominała narazie. Ale zajde do niej na poczatku marca to moze wtedy coś powie.

Ja mam nadzije ze przez czas karmienia troche mi zejdzie teo mego ciałka. Chodz wszyscy mnie w rodzinie pocieszają, ze nasze geny są takie ze nawet jak sie było pulchniejsza przed dziećmi to dzieci wszysko z nas wyjadają. No zobaczymy. ja jużcudow nie zadam ale chodz w stare portki się zmieścic :tak: ostatnio jak sie wazylam to miałam na +12kg. A teraz nie wiem ile dobrałam.

My z moim M poznaliśmy sie 6 lat przed ślubem. I tak sie ciągaliśmy :-)raz było lepiej raz gorzej. A ze czasy zrobiły sie takie a nie inne to i kraje nas dzieliły. Ale któregoś dnia postanowiliśmy ze może czas już ten związek sformalizować. I tak sobie sami urządziliśmy skromne weselem dla najbliższych z rodzin i przyjaciół. A dzidzia to był eksperyment :-). Bo chcieliśmy zobaczyć czy jak sie nie zabezpieczymy czy dzidzia od razu będzie czy nie. Bardzo mądrzy prawda?? :-)I takim sposobem troszkę niedowierzając po 2 tygodnia od prób były 2 kreseczki na teście :szok:Ale radość była w nas niesamowita.:-) Chodź długo nie mogliśmy w to uwierzyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry