Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
więc wzieliśmy ślub nawet nie mieszkajc za sobą wcześniej tylko "chodząc" i weselisko było super - bliska rodzina, żadnych "siódmych wód po kisielu" + całe mnóstwo naszych wspólnych znajomych - jak gest to gest, jak się bawić to na całego i pełną gębą;-) a potem to się docieraliśmy, ze aż szyby z okien leciały i drzwi z futrynami wylatywały - ale cóż kościelny ślub był to trzeba się było starać no ... a potem miałam przerwę w pigułkach zdrowotnie i wszyscy znajomi (bezdzietni) mówili spoko naturalne metody + gumki działają latami - cóż u nas nawet miesiąc nie podziałały i tak pojawił się Maks, drugiego chcieliśmy, ale baliśmy sie oboje i znowu był czas najwyższy na przerwę pigułkową, zaps gumek w szufladzie i ... zaraz się do kwietniówek zapisywałam
(oczywiście po zrobieniu testu wyłam jak za pierwszym razem - i zrozum tu babę!)
teraz czekam aż zrobi mi sie niedobrze
to strasznie dziwne bo ja normalnie wieczorem jedynie herbatę jestem w stanie przełknąć a obiad to często ostatni posiłek

:-
ostatnio jak sie wazylam to miałam na +12kg. A teraz nie wiem ile dobrałam.
Ale radość była w nas niesamowita.:-) Chodź długo nie mogliśmy w to uwierzyć.