Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
byłam wtedy w 2 letnim jak mi się wydawało powaznym związku z innym facetem .... no i tak sobie z M pisaliśmy ze sobą codziennie zbliżając się do siebie , ja oczywiście cały czas twierdziłam, że jestem z facetem którego kocham i z którym zawsze już chyba będę, ale mi w tamtym związku brakowało czegoś czegoś bardzo ważnego co dawał mi M, otóż tamten facet nie był wylewny w uczuciach, żeby mnie przytulił, powiedział, że kocha, albo że pięknie wyglądam nie wiem co trzeba było a to wszystko dawal mi M przy nim czułam i czuje się naprawde dowartościowana, kochana i piękna, daje mi to czego zawsze mi brakowało MIŁOŚĆ :-) 

no i wyobraźcie sobie że działaliśmy pół roku u mówie coś jest nie tak idziemy do lekarza no i poszłam , a spóżniał mi się wtedy @ mimo, że test negatywny to jakas iskierka nadziei była no ale gin mówi, że w ciązy nie jestem dał skierowanie na badania jakie mam sobie porodzić i mówi , że będziemy działać dał mi też tabletki na wywołanie @ no i po tym jak dostałam pomyślałam sobie, że nie będę teraz się badać tylko za miesiąc jak dostane normalnie sama @ no i mija miesiąc, półtora a @ znowu nie ma
pod koniec sierpnia postanowiłam zacząć stosować dietkę i zanim zaczęłam myśle sobie a zrobie teścik więc kupiłam zrobiłam a tu dwie krechy
mówie Wam w takim szoku byłam, że nie wiedziałam za co złapać gdzie dzwonić komu mówić.....M nie powiedziałam bo był w trasie a ja chciałam poczekać aż wróci i zobaczyć jego reakcję, nie pomyliłam się jak dostał zdjęcie usg i smoczekm to się popłakał 
Ja zwykle szykuję farszu do ciasta z kilograma mąki co daje min 140 pierogów...hehehe zapraszam, starczy dla wszystkich bo zaduzo farszu naszykowalam i licze ze tak kolo 70 zrobie![]()
ostatnio coraz bardziej mnie drażni 

i to był też powód do tego że kupujemy mieszkanie, stwirdziliśmy że nic na siłe i że jak bedzie miało być dziecko to bedzie a jak nie to zaadoptujemy i tu nagle jak kupilśmy mieszkanie w lipcu to prosze odrazu wciąży byłam :-) i tak jestem z wami i czekamy na córcie
, podczas gdy moi wcale na to ochoty nie mają, cel też niejasny
dobra więcej nie piszę, bo to się nie nadaje na otwarty 
Ślubu póki co nie planujemy, bo po co. Teraz sie docieramy, co z reszta widac czasem jak pisze na forum, a jak kiedys przyjdzie czas to moze i ślub będzie.