reklama

Kwiecień 2009

hej witam sie z ...rana...nocka zła męczarnia...ble... ale jest nowy dzionek więc byle szczesliwy bo 13 w piątek :-)

nenius mam nadzieje, że szybko sprawa z pralką sie wyprostuje...mo moja mama odradziła wlewac tych srodków-poradziła, żeby lepiej kupic kwasek cytrynowy i dac pralke na gotowanie tak jak z czajnikiem na kamień i wszystko zejdzie i nic nie wdychac z chemii, dajz nac co z pralka!

reklama
Cześć Dziewczyny. :-)
Dzisiaj piątek 13-tego, ale humor dziasiaj mam w porządku, i zamierzam nawet iść na zakupy. ;-)
Bardzo się cieszę z dobrych wieści z kontroli i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. :tak:

a powiedzcie mi ktg macie robione przy każdej wizycie ?? kurde mój gin tylko mnie bada on nawet usg nie robi bo ma kiepskie :baffled: na usg chodze do innego
Ja od siódmego miesiąca mam wizytę co dwa tygodnie i za każdym razem z KTG.
i zadna mi nie napisala czy robila badanie na hiv:zawstydzona/y::-(:zawstydzona/y::-(:zawstydzona/y::-(
Ja miałam robiony test przy pierwszej wizycie (obowiązkowy) i jeszcze raz będę miała robiony przed porodem, bo zamierzam rodzić w wodzie.
a teraz najgorsza wiadomosc w nocy kiedy trafilam do szpitala, moj tata odszedl, niestety niedoczekal przewiezienia go do szpitala na leczenie, wczoraj byl pogrzeb.
Osa bardzo mi przykro, trudno znaleźć słowa pocieszenia.:-(:-(:-(
Niestety znam ten ból, moja ukochana babcia też nie doczekała się wnuka. :-(
Trzymaj się i wierzę, że teraz Twój tata dalej będziej nad Tobą czuwał.

Miałam zamiar wyczyścić pralkę i poprać ciuszki dla synka, ale po poście Nenius naszły mnie wątpliwości. :confused: Może powinnam poszukać w drogerii czegoś łagodniejszego niż Domestos albo specjalnego do czyszczenia pralek?

Hej,uff,doczytałam:szok:
Osa,bardzo mi przykro,trzymaj się:-(
Nenius,chyba cilit się nie nadaje.Sposób mi polecił mechanik od pralek,ale to musi być w miarę czysty chlor,a nie po prostu środek czyszczący:baffled:
Fajne te historie miłosne macie:tak:
Nam z chłopem za miesiąc stuknie 12 lat:szok: A po ślubie w tym roku 6.Przed ślubem nie mieszkaliśmy razem nawet jednego dnia:nerd: Ślub piękny,kościelny z fajnym weselem.Wszystkie trzy ciąże planowane.M się 2 lata po ślubie urodził.Także trochę inaczej niż u większości tutaj;-)
Ja ślubu nie traktowałam jako "papierka" a raczej jako złożoną sobie obietnicę.I jak jest źle,to właśnie świadomość,że coś sobie w obliczu Boga obiecaliśmy,czegoś się podjęliśmy daje mi siłę:-D
Ach,pięknie napisałam,co nie znaczy ,że udusić chłopa czasem ochoty nie mam,nie myślcie sobie:-p
Ktg mam przed każdą wizytą,mniej więcej co 2,5 tyg.
Więcej nie pamiętam,wybaczcie:zawstydzona/y:
Buziaki dla wszystkich.Zwłaszcza dla leżakujących koleżanek:tak:
Na razie.pa.

Hej kobitki
U mnie aktywny dzień i zapowiada się aktywny weekend, dziś w planach kino, jutro Zielona Góra z Zielonej wypad do znajomych pod Poznań, powrót w niedziele, więc od jutra jestem bez internetu.
Idę was poczytać troszkę
Miłego dnia

osa naprawde wielkie wyrazy wspolczucia

ja robie obiadek pieke kurczaczka i ziemniaczki do tego buraczki z cebulka a na deser dzis robie sernik wiedenski w polewie czekoladowej juz sie niemoge doczekac obiadku w calym domu pachnie.
Julia niestety przeziebiona wiec siedzimy w domku, mezus wziol wolne aby troche ponaprawiac nasze stosunki i wlasnie poszedl na zakupy, jutro jak nic sie niezmieni jedziemy do zielonej do kina.
dzis moja psiapsiola poszla do szpitala juz polowa 42tygodnia i dopiero teraz przyjeli ja na wywolanie, maly naszczescie zdrowy i ponoc urodzi sie ok 4kg, siedze i czekam na telefon z wiadomoscia ze juz jest maly.

milego dnia

reklama
hej dziewczyny:)
właśnie was doczytałam od wczorajszego wieczoru:rofl2: dużo tego:-D
Ja właśnie odpoczywam to znaczy jak najwięcej leże chociaż wyczytałam i tak jak mówiła Gabi ta szyjka 2,8 cm jest spoko niby w normie no ale jak lekarz kazał odpoczywać i leżeć trochę to leżę ,masakra. Od tego leżenia to mnie plecy bolą..czuje się połamana:-(
Zapomniałam wczoraj dopisać ze na usg wyszło ze termin mam na 6 kwietnia i jestem 32 tydzień i 3 dni. ale to dlatego pewnie ze dzidzia duza:rofl2:
według OM wczoraj się rozpoczął 32 tydzień:rofl2:
Osa bardzo współczuje z powodu taty.. bądź silna..

Co do badania na obecność HIV to badanie było obowiązkowe i w pierwszej ciąży i drugiej zaraz na początku ale to chyba zależy od lekarza i do jakiej przychodni się chodzi ja mam abonament w LUX MED i tam mam wszystkie badania jakie są możliwe.
Jak pracodawca co zapewnia taka opiekę medyczna to jest super :rofl2: za nic nie płace :-) a i lekarze są spoko do wyboru i koloru;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry