Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
do tej pory mialam spokoj z zebami, to na finishu mnie lapie:-( kurcze a ja niczego sie tak nie boje jak dentysty
jak sobie pomysle, ze wizyta u niego wisi mi nad glowa to az mnie zimne poty w sekundzie oblewaja
za to serducho szybko pracuje:-( cos ostatnio zaczynam sie gorzej czuc i w klatce piersiowej mnie boli.. taki glupi ucisk:-( mam nadzieje, ze to nie bedzie skutkowalo wyrokiem na cc.. nio nic wizyta u kardiologa mnie czeka w najblizszym czsie to sie okaze..
tragedia.Chyba pierwszy raz w zyciu poza tym to od paru dni jak sie rano budze to mam tak zcierpniete rece ze nie moge alarmu wylaczyc w komie.
szczerze mowiac nie myslalam, ze to tak czasochlonne i meczace zajecie;-)
mam nadzieje, ze mezus sie wyrwie choc troche wczesniej i chociaz na jakis spacerek mnie zabierze;-) pasowalo by mi cos na poprawe nastroju, bo troche sie wkurzylam
ja nie mam juz nerwow do tej kobiety bez kitu.. a jak slysze co ona znowu madrego wymyslila, to momentami mi rece opadaja
dzisiaj np tata mi opowiadal jakie to ona mu esy wypisuje.. napisala mu cos takiego, ze ona to teraz jest wolna jak sarenka i nie zamierza sie zadnymi wnukami opiekowac itd, a on jak jest glupi to niech zbiera teraz na wozek blizniaczy, bo zaniedlugo bedzie musial z synusiem i wnusiem na spacerki jezdzic, a na 2 wozki to bylby posmiewiskiem
bez kitu, az mi sie noz w kieszeni otworzyl
nio, a moj tata napisal jej, ze on to w przeciwienstwie do niej wnuki bedzie mial, bo na wnuki tez trzeba sobie zasluzyc, a ona ze swoim zachowaniem nie ma na to szans.. chyba nawet nie powiem mezusiowi, co ona znow wymyslila, bo az mi wstyd juz przed nim, ze mu sie taka glupia tesciowa trafila

jego rodzice to dzwonia, interesuja sie tym jak sie czuje, a moja "mama" takie rzeczy wygaduje
nio jedno jest pewne.. my do niej z synusiem napewno nie pojdziemy i napewno go szybko nie zobaczy..
sory, ale jakos tak mnie roznosi od srodka i musialam to z siebie wyrzucic
tyle czasu po wizycie, a ona dalej milczy:-(