reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Witam wszystkich w ten szaro-bury dzień. :-)
Ja uwielbiam chodzić na grzyby, ale zbierać ich zupełnie nie potrafię. Chodzę, rozglądam dookoła i wdycham świeże powietrze, a grzybów wypatrzeć nie potrafię. :wściekła/y: Ale ci co za mną idą znajdują ich całe kosze. :-D

reklama
Oj ja też grzybki uwielbiam, co prawda nie mam tez szczęścia do zbierania, ale jak jeszcze mieszkaliśmy w PL to często podczas studiów na trasie do domku stały staruszki z grzybkami, którym nie mogliśmy się oprzeć, więc kupowaliśmy.

A co do grzybków, to kochane dziewczynki, ja najczęściej to znajduję takie :

Załączniki

• CIMG0097.JPG
    CIMG0097.JPG
    169,9 KB · Wyświetleń: 39
nenius nie mam pojęcia co do dawek... najpierw musiałam brac dupahston póżniej luteinikę odstawiłam po skonczonym opakowaniu i nic mi nie było praktycznie to czuję sie bdb- oprócz tego, że ostatnio przemokłam hihi- ale smigam już do lasu w kaloszach wiec sie nie zaziebię :)

nenius daj znac co powiedział lekarz w razie co :)
ma dunia ja kiedys tez nie umiałam grzybów zbierac a teraz...czysta przyjemnosc :)

wcinam sniadanko i życzę miłego dzionka :)

Ja też witam się z wami w dzisiejszy pochmurny dzień.W Olsztynie też pada deszcz i ogólnie jest szaro-buro.Ja siedze w pracy ale dobrze że tylko do 15.Potem do domku i może koleżanke odwiedze...o ile nie bede miała lenia;-) Pozdrawiam gorąco.

U nas też trochę pada. Co za pogoda chyba nad cala Europą się rozciągnęło.
Ja kiedyś w ogóle nie lubiłam na grzyby chodzić. Bo nie dość ze nic nie znalazłam to na dodatek zawsze w pajęczyny się wpakowałam ( a strasznie się brzydzę pająków). Az nadszedł mój maż :-) i on mnie nauczył. Pokazał jak powinna wyglądać ściółka w zależności czego szukam i jak szukać. I od tamtej pory jestem miłośniczka grzybobrania. A na pająki mam patyczek :-) zanim gdzieś wlazę w krzaki to najpierw patyczkiem ciach ciach :-)

WIDZIELISMYYYYYY!!!! Tatuś był zachwycony!!!
Jak cudownie zobaczyć swoją kruszynke!!! Tak pięknie biło serduszko, widzielismy rączki, nózki brzuszek główkę i....tyłek:-D niestety nie dał nam się "podglądnąć". Ma już 8,5 cm i wyglada na starszego bo na 14 tyd. 3 dni !!!!\

Niestety jakość usg u naszej p.doktor jest fatalny więc tak jak zamierzałam za jakieś 2-3 tyg. pójdziemy na 4d.!! Pozdrawiam radośnie:-D

WIDZIELISMYYYYYY!!!! Tatuś był zachwycony!!!
Jak cudownie zobaczyć swoją kruszynke!!! Tak pięknie biło serduszko, widzielismy rączki, nózki brzuszek główkę i....tyłek:-D niestety nie dał nam się "podglądnąć". Ma już 8,5 cm i wyglada na starszego bo na 14 tyd. 3 dni !!!!\

Niestety jakość usg u naszej p.doktor jest fatalny więc tak jak zamierzałam za jakieś 2-3 tyg. pójdziemy na 4d.!! Pozdrawiam radośnie:-D

gratuluje udanej wizyty!!:-)

pozdrawiam

U nas też paskudna pogoda pada cały dzień, miałam iść z psem na spacer ale zostawiam tą działkę mężowi:-D a ja tak sobie pojadłam tostów, że chyba przesadzałam ale tak mi sie chciało że musiałam:tak: idę się teraz położyć coś mnie ból głowy męczy także zmykam do spania a jutro nowy dzień praca, fryzjer:-) i kilkugodzinna konferencja :baffled::dry: i weekend :tak:
pozdrawiam i trzymajcie się cieplutko

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny

Dziś zamiast photo wklejam Wam historie na ukojenie wszelkich napięć:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić ... Więc któregoś dnia zapytało Boga :
* Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tak żyć skoro jestem takie małe i bezbronne ???"
- Spomiędzy wielu aniołów wybiorę dla Ciebie jednego. On będzie na Ciebie czekał i zaopiekuje się Tobą.
* Ale powiedz mi Boże, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym ???
- Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do Ciebie każdego dnia ... I będziesz czuł jego anielska miłość
i będziesz szczęśliwy.
* A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówili, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie ???
- Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył cię mówić.
* A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą, Boże ???
- Twój anioł złoży Twoje rączki i nauczy Cię jak się modlić.
* Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni ???
- Twój anioł będzie cię chronił nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem.
* Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Ciebie, Boże więcej widział ...
- Twój anioł będzie wciąż mówił Tobie o Mnie i nauczy cię jak do Mnie wrócić. Chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej Ciebie ...
W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało :
* Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć, powiedz mi proszę imię mojego anioła ...
- Imię Twojego anioła nie ma znaczenia ... Będziesz do niego wołał : "Mamusiu ...
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

reklama
Do góry