reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Moja prababcia jeszcze zyje zaraz skonczy 86lat i juz strasznie schorowana, alemoje Jula ma pra pra babcie i mam nadzieje ze drugie malenstwo tez zdazy ja miec:)

Dla mnie to jakiś kosmos co piszesz, ale Ci zazdroszczę. Moja Ania no i dzidzia w brzuszku ma już tylko jedną babcię :-( Moja mama w przyszłym roku skończy 60 lat (to tak jak Twoja babcia :-)) A gdyby żyła moja babcia to miała by 83, a druga 101 lat!!! :-D Już nie wspomnę w ogóle o moich pradziadkach, bo nie miałam szans ich poznać.

A nasze dzieciaczki to będą baranki i byczki:)
Moja Ania jest byczek, a teraz będzie chyba baranek. Mąż koziorożec, więc same rogacze :-D Tylko ja lew.

Bo wczoraj dowiedzialam sie ze bede meic SYNKA

Gratuluje parki! Tez bym chciała teraz synka.

reklama
U nas dzisiaj była piękna pogoda - ciepło, słonecznie. mam nadzieję, że na Wszystkich Świętych też będzie taka pogoda.
Za to w czwartek był halny.

I nareszcie dzisiaj wrócił mój mąż. Od wtorku był na delegacji w Niemczech i nawet za bardzo nie można było pogadać przez telefon. Miło spędziliśmy wieczór jak już Ania zasnęła :zawstydzona/y:

Widziałyście to? Tatuś kretyn. Biedne dziecko.
http://www.smog.pl/wideo/21680/tatus_kretynnbsproku_zobacz/

Wczym zamierzacie chodzic zimną jesienią/zimą?szukam płaszcza..ale mic nie ma:no:
znacie jakies sklepy netowe z fajna odzieżą?

kompletujecie już wyprawkę?
bo jak ja sobie pomysle,że te wszystkie wydatki spadna na nas w marcu/kwietniu..:baffled:

moze poszukaj na allegro...

Gratuluje parki! Tez bym chciała teraz synka.

Trzymam kciuki za SYNKA!!! ja jeszcze 3.11. ide na USG4D i mam nadzieje ze potwierdza jeszcze raz ze SYN...
Jak bylam w 15tc u lekarza to powiedzial ze bedzie moze corka, ale potem mowi ze cos mu tu nie pasuje...
teraz jak bylam w 18tc to stanowczo mowiedzial SYN nawet sie nie zawachal, a mowiae jest dobrym specjalista w okreslaniu płci...
Ale ide na połowkowe tego 3.11. ;-)

kurde wstalam coraz bardziej chora... wrrrrrrrrrrrrr:baffled:

Hejka kwietniówki!!

Ja tak samo jak Sofik wstałam bardziej chora....Wczoraj był tylko katarek a dziś znowu boli mnie głowa, gardło to ledwo akceptuje przełykaną śline...oj czuję, że to angina.

Mam nadzieję, że to tylko chwilowe i że nie będzie gorzej.

Życzę zdrówka wszystkkim!!

Witam wszystkich:) rano mój kochany obudził mnie żeby mi dać prezencik-nie mógł poczekać aż się wyśpię:-p ale i tak go kocham:-)
Dzień zapowiada się raczej miło choć pogoda niepewna-mam nadzieję, że nie będzie padać:)
pozdrawiam wszystkich:)

witajcie laseczki

na poczatek chcialam złozyc życzenia Almani:tak:
Wszystkiego co najlepsze..spełnienia marzeń oraz szczesliwych dalszych miesiecy ciązy bo i szybkiego bezbolesnego rozwiązania
Spring_Frog_Cake_by_theshaggyturtle.jpg

Sofik..dużo dużo zdrowka życze...niech paskudna choroba ucieka jak najdalej od was i juz nie wraca

a my jestesmy po halloween..maly chodzil jako Batman i zbieral slodycze..hehe..byl dzielny..jak wrocilismy do domu to padl ze zmeczenia i szybko zasnal:-D
a dzisiaj idzie na impreze do kolezanki na jej 1 urodzinki ..ahh..jeny jak te dzieci szybko dorastaja..ze juz imprezuja codzien:-D:-D

Almani 100 lat 100 lat i wszytkiego Naj...

Aha83 zdrówka Ci zycze, ale ejsli Ci nie przejdzie do pon. to idz do lekarza... bo ja nie poszlam i musilam barc antybiotyk, a teraz kuracja na innych lekach... jelsi bardzo Cie boli kup sobie Tamtun Verde do psikania lub do ssania, a jelsi bys miala kaszel to Stodal mozna to brac w ciazy...

Didi niech lepiej ta chorba zostanie w PL ;-) jak wrocimy do Irl to zeby jej juz nie bylo... no i 3 tyg. za mna pobytu w karaju, teraz powoli zaczyna sie pakowac, a w czwartek wieczorem mam lot...
Oj czas lecji bardzo szybko moja córka za 2 tyg. konczy 3 latka a ja pamitam jak byla taka malutka ;-) ale sie rozmarzyłam...
A moj m czekał wczorja na dzieci i nikt po cukierki nie przyszły ..:sorry2:

zmykam sie ubierac i zmykam na groby...

Miłego Dnia

Och dziewczynki kurujcie się. Ja też kicham, ale się nie daje. Pije ciepłe herbatki i zjadam miodek, cebulkę i troszkę czosnku. Wygrzewam się pod kocykiem i jak pada nie wychylam nosa z domu. Bo ja szybko łapie takie infekcje i jak bym tylko przemokła to by było po wszystkim :-(

reklama
Naprawde urodziłam się 1-go stycznia :-) Ja jestem u rodziców i zaraz jedziemy na groby.Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek.cmok cmok cmok cmok.

Do góry