reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

reklama
nio niby pomysl fajny z tym lezeniem, tylko ostatnio jak leze to mi sie w momencie duszno robi:dry: w nocy nie raz wstaje i musze posiedziec chwile przy otwartym oknie.. nio, a teraz juz czuje, ze cos mi sie ciezko oddycha:baffled:
klucha09 ja wybredna, nio cos ty:-D hi hi to ta ciaza tak na mnie dziala:-p

a ja też mam twardy i pobolewa... ale to z przejedzenia chyba
Wróciłam od mamy, a tam oczywiście obiad i stos pączków i faworków, nie mogłam się oprzeć... no i taki oto skutek że leże i nie mogę sie ruszyć.

Aha super wieści :) Gratuluje!
Aniolek nie martw sie na zapas, będzie dobrze!!!
Osa trzymam kciuki!

Dziewczyny nie myślcie o szpitalach, bo jeszcze sobie wykrakacie. Trzeba być dobrej myśli.

Gabi super że leżaczek się podoba. Ja dziś dostałam z allegro śpiworek do spania Cheeroke z zajączkiem i też się nim zachwycam:-D

A ja leże cały czas i mam skurcze właśnie.Nie panikujcie dziewczyny.Jak sie nie nasilają,nie są co raz częściej i nie do wytrzymania to nic się nie dzieje.Macica się przygotowuje,musi potrenować,bo jak urodzicie potem?.
A ty Malutka do jakiego szpitala się wybierasz? Zagrożenia żadnego do tej pory nie miałaś,śmigasz na całego,to skąd takie myśli?Proszę tu dzieciaczków bez powodu nie stresować:tak:

Ja dzisiaj właśnie w ciuszkach śpiworek znlazłam.Nie używany.Moje dziecko nie tolerowało żadnych ograniczeń od małego:-D Mimo,że śpiworek duży i luźny.Ale to taki typ.Nawet niedrapki tylko raz użyte były:rofl2:

ale ja się nie denerwuję, nawet się nie boję, bo nie mam czego
myślałam o malutkiej, że ją boli z nerwów

mnie doskwiera obżarstwo i opilstwo, nic więcej

Malutka, a przypomnij sobie, iles to paczkow dzisiaj zjadla, co??;-) i przestan z tym szpitalem, mysl pozytywnie, to ze bejbis nie jest pudzianem, to nie znaczy ze MUSI byc cos nie tak. Optymizm, optymizm i jeszcze raz optymizm zalecane w ciazy:-):-) i nie kladz sie na plasko, tylko tak na polsiedzaco;-)

Aha super wiesci:-)
Gabi gratuluje lezaczka;-)

Kurna w zyciu sie tyle nie naprasowalam co teraz...wlasnie skonczylam prasowac posciel, ochraniacze na lozeczko i przescieradla...M musi mi kupic zelazko na pare, bo jakims cudem naparownik w tefalu sie w koncu zepsul...a wyprasowanie poscieli Feretti bez nawilzenia to lipa straszna, walczylam spryskiwaczem do kwiatkow;-)

a ja wrzuciłam kolejną pralke ubranek i sie pieże jeszcze mi suszarka została może sie zmieszcze:-D
GabiOdp: Kwiecień 2009
A ty Malutka do jakiego szpitala się wybierasz? Zagrożenia żadnego do tej pory nie miałaś,śmigasz na całego,to skąd takie myśli?Proszę tu dzieciaczków bez powodu nie stresować:tak:
święte słowa

zmykam bo brzydula sie zaczyna :-D

reklama
Gabi nio ja niby zagrozenia jako takiego nie mam.. nio, ale o te nieszczesne przeplywy pepowinowe chodzi:zawstydzona/y: poczytalam troche na spokojnie w necie o tym i niby ostatnio miescilam sie w normie, coprawda w dolnej granicy, ale byla to norma.. nie wiadomo jak bedzie teraz.. nio a wczoraj weszlam na rozpakowane marcowki i wlasnie tam jedna z nich miala podobny problem do mojego.. nio nic zobaczymy jak to sie ulozy.. poki co jeszcze w miare spokojna jestem, ale w poniedzialek to pewnie po scianach bede z nerwow chodzic:zawstydzona/y:

Do góry