Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jutro ostatni dzien pracy i troche bedzie mogl ze mna pobyc
kurde ale mi na nerwy podzialala
Nie powiedzialam nic bo tak mi glupio troche,bo to ich dom a ja jestem tutaj od niecalego roku ale musze powiedziec K ze to byl ostatni raz!!

.
.

Hmmm mam nadzieję, że się spytała czy może bo to kultura osobista by tego wymagała... podejdź do tego tak, że nawet psa chcą wyczyścić przed powitaniem maluszka u was... tylko miejmy nadzieję, że wannę dobrze umyła bo po piesku to u mnie zawsze było super pucowanie i problemu nie było...... Wkurzylam sie niedawno,bo matka K. przyszla do nas do lazienki kapac psa,bo oni maja prysznic i wykapala go u nas w wanniekurde ale mi na nerwy podzialala
Nie powiedzialam nic bo tak mi glupio troche,bo to ich dom a ja jestem tutaj od niecalego roku ale musze powiedziec K ze to byl ostatni raz!!
hej, witam się tylko, Juluś w domu![]()
Jak pisałam wcześniej - w domowych warunkach, zimą lub gdy się nie posiada ogródka psa kompie się zwykle w wannie (przynajmniej tak było u mnie) tylko później szorowanie łazienki... Madzia1989 - rozumiem to wkraczanie w nie swoje terytorium - osobiście, to by mnie zagotowała ta sytuacja, bo jak rozumiem, ty się w tej wannie kąpiesz, a to chyba nie zbyt - może tak myślę bo nie mam psa, ale jak będzie dzidzia, to też tak ma być? Dziwne![]()
Tylko, że u mnie to była moja wanna a nie czyjaś - oby to osobne wejście szybko się pojawiło i żebyś Madziu była w końcu u siebie - skoro to Twoje mieszkanie to prawie tak jak by Ci sąsiadka przyszła psa wykąpać... rok czy 10 jesteś podobno u siebie i powinnaś tak traktować swoje "terytorium"