reklama

Kwiecień 2011

Witajcie

alexandra trzymam mocno kciukasy, bedzie dobrze!!!

Wiecej nie napisze bo mam megaskurcze:szok: Dzwonie do męza coby byl w gotowosci..matko kochana przeciez ja nie jestem gotowa na poród:no:

reklama
baby ja nienawidzę kichać, odkąd jestem w ciąży! jak byłam ostatnio w szpitalu, to nie zdążyłam podkulić nóg przed kichnięciem (leżałam cała wyprostowana) i myślałam, że przez moment oszaleję z bólu...

zuzanna ja to mam jednak wygody z tym laptopem i bezprzewodowymi: klawiaturą i myszką ;) leżę sobie wygodnie i piszę ;) trzymaj się!

jola to pewnie fałszywy alarm!

jola, trzymamy mocno kciuki!!! kladz sie, lez i zwieraj nogi! raz dwa!!! jeny, i informuj na biezaco, bo mi cisnienie skoczylo.. chyba kupie sobie wszystko do torby szpitalnej chociaz...

nati, daj znaka, ze wsio u was ok!!!!!!!!

Zuzanna87- dobrze że z szyjką ok to teraz tak jak kazała ginka leż i odpoczywaj i na pewno wszystko będzie dobrze:tak:

Wiecej nie napisze bo mam megaskurcze:szok: Dzwonie do męza coby byl w gotowosci..matko kochana przeciez ja nie jestem gotowa na poród:no:

tfu tfu nawet tak nie myśl, jeszcze 4 tyg!!! a to tylko taki straszak i się nie powtórzy!!!

ja podejrzewam, że nati cały czas jeszcze odsypia...wczoraj napisała tylko, że żyje, żebyśmy się nie martwiły, ale pewnie trudno jej dojść do siebie...

Zuzanna87 pisze:
nadal mam brać luteinę i nospę i dużo leżęć a oprócz tego jak najmniej dotykać brzucha(wczesniej prawie cąły czas jakoś mimowolnie go dotykalam)

Ja tylko nie potrafie zrozumiec co ma dotykanie brzucha do jego napinania się :confused:

Miałam dziś rano bardzo nieprzyjemna przygode. O 7 rano szlam zrobic Filipowi butle mleka i spadlam że schodow cale 12 stopni. Szczescie w nieszczesciu ze na plecach zlecialam, ale boli mnie wszystko.

No Dziewczyny widze tak jak ja sie zestresowały tym Alexandry porodem, ale co sie dziwić, sama wpadam w lekką paniczkę, ale jak już kiedyś wcześniej napisałam - zaklinam rzeczywistość i czas i odganiam myśli że sie rozpakuje wcześniej. W kwietniu już ok, ale jeszcze cały marzec siedze i milcze - Nadia niech sobie bryka ale inside

też jak sie obudziłam to pierwsze myśli że dziś Alex będzie miała już swojego synusia, oby był zdrowiutki i wszystko poszło dobrze. Dołączam sie do kciuków

jola24 - trzymaj sie jakoś, oby to tylko przepowiadające były, ...

mitaginka obudziłam się rano z suchą poduszką hihi :-D ślinka mi cieknie jedynie na widok ptasiego mleczka, które leży w zasięgu mojego wzroku
Ja za to w środku nocy się obudziłam z mokrą poduszką. W tej ciąży się tak ślinię jak zasypiam, że to bajka. Najgorzej jak w dzień przysnę i się zaślinię :P No i chrapię podobno jak traktor czasami :P

jola, oby to był fałszywy alarm. Na pewno to te przepowiadające.
pandorka, uważaj na siebie. A wszystko w porządku po upadku? Brzuch nie twardnieje? Teraz się poobserwuj po tym. Moja teściowa pod koniec 7 miesiąca spadła ze schodów i na samym początku 9 urodziła mojego męża, podobno właśnie przez ten upadek był poród przedwczesny. Tylko, że ona poleciała jakoś na bok i brzuchem stuknęła.

Ostatnia edycja:
reklama
witam koleżanki :) miałam okropną noc, budziłam się co chwila, jakieś skurcze miałam, koszmary - duchy w szpitalu, a potem przed burzą upychałam do struśnika (taki kurnik dla strusi) krowy, świnie, kury, bociany wysokości żyrafy :szok: (a mam tylko strusie i kury), ja nie wiem po czym mam takie chore sny, no szok mówię wam,
głowa to mnie od wczoraj boli, obudziłam się z bólem gardła w dodatku i katarem... :-(

dzisiaj w końcu mąż mi przywiezie jakieś ciacho, bo od poniedziałku mu mówie o pączkach, a on mi na to że pączki się w czwartek je i mi nie kupi, droczy się ze mną... :)
dzisiaj jade do weta na szczepienia maluszków i wystawiam aukcję

madziarkas dobrze że to nie był czopek do d...... hehehe

dziś przychodzi pościel, ta 15 elem.

Szwagierka jest w szpitalu z 4 letnim synkiem, mały wymiotuje, ma biegunke i jest słaby, a drugi synek co ma 10 mies. też się zaczyna źle czuć, taka epidemia na tych małych dzieciach krąży że aż strach :(

buziaki dla wszystkich

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry