Ja za to w środku nocy się obudziłam z mokrą poduszką. W tej ciąży się tak ślinię jak zasypiam, że to bajka. Najgorzej jak w dzień przysnę i się zaślinię

No i chrapię podobno jak traktor czasami

heheh to witam w klubie zaślinionych i pochrapujących, ja mam jakąś mega nadprodukcje śliny w ciąży też budzę się upaćkana blee, dobrze że małż ostatnio wcześniej wychodzi i nie widzi jaka ze mnie mordoklejka:-)
zuzanna dobrze że wszystko ok po wizycie
morgaine powodzenia na wizycie
nati odpoczywaj, ale jak już odpoczniesz to wróć tu
ja tez mam lenia strasznego normalnie z łóżka wyjść nie mogę, nakarmiłam tylko młodego i siebie wróciłam na łoże siedzę przy kompie, na bb i allegro na zmianę, w łóżeczku sterta ciuszków do wyprasowania, muszę się za nią zabrac bo jutro wyjeżdżamy ale tak mi sie nie chce na dodatek głowa mnie coś boli. No i czytając dziś bb uświadamiam sobie że faktycznie nie znamy dnia ani godziny.. ja nie ejstem jeszcze gotowa muszę dokończyć zakupy a nie mam siły na to, no i szukam wózka na allegro, ale nie moge się zdecydować pozatym wczoraj ujrzałam zupełnie inny w sklepie o którym wcale nie myślałam wcześniej masakra teraz to mam dylemat, wstawie linka do watku zakupowego moze cos doradzicie..
miłego dnia