reklama

Kwiecień 2011

Hej lasencje

Ja również mocno poruszona dzisiejszym dniem... Aleksandro, musi być dobrze...
Ku pokrzepieniu serc: przeczytałam właśnie w starym "mamo to ja" historię małego Szymusia, który urodził się w 25 tc:szok: Ważył 560 gr, a lekarze milcząco kręcili głowami, gdy pytano o rokowania. Wyobraźcie sobie, że dziś chłopczyk jest zdrowiutkim przedszkolakiem:-), chodzi, mówi, widzi i ... jest baaardzo mądrym dzieckiem, troszeczkę drobniejszym od rówieśników, ale... co tam drobniejszy w obliczu tego co mu wróżono na przyszłość.

Pandorko tak jak mówi baby coś słodkiego: jakiś batonik i dużo wody-pewnie śpi maleństwo, ale wizyta u lekarza dla spokojności -wskazana.

jola trzymam kciuki za Ciebie-oby to tylko fałszywy alarm.

reklama
Monika1914 to informuj jakby się maleństwo jednak obróciło, ja też czekam na swoje;) choć wszyscy chcą mi wmówić,że cc będzie lepsze dla mnie, ale mówią to zwłaszcza Ci,którzy nie mają dzieci;)

ja dziś pierwszy raz całodniowy szlaban w domu od męża dostałam, ale w sumie fakt, może to przeziębienie przejdzie jak się wygrzeje

trzymam kciuki za Was dziewczyny,oby alarmy fałszywe się okazały

matko, pandorka, nie zastanawiaj sie, tylko lec. i zdaj nam tu relacje szybko. buzka!

aguhan
, witaj!!

ja zaczynam schizowac nad wozkiem, miala babka mi wyslac w pon kurierem, nie ma wozka, a ona sie nie odzywa :-/ tel wylaczony, w mailach cisza. fak.
niby ma same pozytywy, ale i tak sie wnerwiam. grrr.

Ja się tylko witam. Spróbuję was później poczytać. Jestem okropnie śpiąca. Śpię na okrągło nie wiem normalnie co się dzieje. Nie jestem w stanie w ogóle funkcjonować...

marma, mam to samo, az sie zaczynam martwic. nie moge sie zmusic do wstania, a jak wstane, to mam wrazenie, ze zemdleje, tak mi slabo. albo serce wali jak ptaszek w klatce. masakra.

...ja też jestem okropnie rozleniwiona, czas mi przecieka przez palce... :/ Zła jestem na siebie o to. :/

Aenye, próbuj do niej dalej dzwonić, może z numeru Męża (żeby był jej nieznany?). I nie martw się na zapas!

pandorka.jola, aby było wszystko dobrze .

i za alexandre dziś szczególne kciuki też .

Witam., dziś na wizycie byłam ale bez usg. wyniki krwi trochę osłabły i przepisał żelazo,i kwach foliowy ,ciśnienia nie mam ,kawę wypiłam ale nic nie pomogła tylko koszmarnie mnie się w głowie zakręciło jeszcze .

co do brzucha też mam cały czas nisko, nawet przy poprzedniej wizycie powiedziałam lekarzowi jak usg miałam ale mówił,ze mała nie wciska się tam w kanał jeszcze i że wszystko dobrze więc taka uroda może,ale dziś przy badaniu to powiedział,że nisko ona jest,ze naciska na pęcherz i że mam się oszczędzać .

reklama
Eh, Aenye, trzymam kciuki... :* Ja poprosiłam o wysyłkę wózka za pobraniem... ale pewnie jeśli używany, to nie było takiej opcji.

...obiecałam Mężowi pomóc w rzeczach na Jego studia, ale tak mi się nie chce, że szok... :(
I jeszcze artykuł muszę do poniedziałku napisać. :/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry