Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pandorka współczuję upadku, a co, mała się teraz nie rusza?

Dzwoniłam do położnej i jeśli mała nie będzie bardziej aktywna przez kolejne 2 godziny to mam przyjechać.
A wiecie że dziś światowy dzień kota:-)
śmiejemy się z bratem że tak ją nazwała bo jej czegoś brakuje
to taka krótka dygresja na poprawienie humoru- bo faktycznie jakieś czarne chmury dziś nad namia wiecie i z tej okazji miał pozwolenie na krótką drzemkę w szafie- bo to uwielbia nie wolno mu tzn jej a tak w ogóle to kotka mojej mamy i wiecie jak ma na imię.....pyrtolśmiejemy się z bratem że tak ją nazwała bo jej czegoś brakuje
to taka krótka dygresja na poprawienie humoru- bo faktycznie jakieś czarne chmury dziś nad nami
pandorka to lepiej jedź na ip uspokoisz się na pewno wszystko będzie dobrze, mała pewnie tez się zestresowała tym upadkiem i teraz odsypia, trzymam kciuki
mojej znajomej kotka nazywa się ekhmmm... pipa

jej też mam taka nadzieję, bo już umieram ze strachu, ale chcę dać jej jeszcze chwilkę. Kurcze... chyba sie pepsi napiję, żeby ją gaz rozruszał trochę.
Ludzie Pandorka, ale mnie zestresowalas! Dawaj znac co sie dzieje i co planujesz. I do meza dzwon juz! Raz dwa trzy!
i chyba sie jednak wybiorę:-(
mam nadzieje ze jednak wszystko bedzie ok :-) 3mam kciuki bardzo gustowniemojej znajomej kotka nazywa się ekhmmm... pipa