reklama

Kwiecień 2011

pandorka współczuję upadku, a co, mała się teraz nie rusza?

Dziewczyny, widzę, że my wszystkie jakoś zestresowane jesteśmy i chyba same się nakręcamy/przyciągamy jakieś bóle, skurcze, tudzież upadki :( ech....

reklama
Dzwoniłam do położnej i jeśli mała nie będzie bardziej aktywna przez kolejne 2 godziny to mam przyjechać.

trzymam kciuki żeby mała się rozruszała!!

A wiecie że dziś światowy dzień kota:-)

a wiecie i z tej okazji miał pozwolenie na krótką drzemkę w szafie- bo to uwielbia nie wolno mu tzn jej a tak w ogóle to kotka mojej mamy i wiecie jak ma na imię.....pyrtol :szok: śmiejemy się z bratem że tak ją nazwała bo jej czegoś brakuje:-D to taka krótka dygresja na poprawienie humoru- bo faktycznie jakieś czarne chmury dziś nad nami

pandorka to lepiej jedź na ip uspokoisz się na pewno wszystko będzie dobrze, mała pewnie tez się zestresowała tym upadkiem i teraz odsypia, trzymam kciuki

a wiecie i z tej okazji miał pozwolenie na krótką drzemkę w szafie- bo to uwielbia nie wolno mu tzn jej a tak w ogóle to kotka mojej mamy i wiecie jak ma na imię.....pyrtol :szok: śmiejemy się z bratem że tak ją nazwała bo jej czegoś brakuje:-D to taka krótka dygresja na poprawienie humoru- bo faktycznie jakieś czarne chmury dziś nad nami

mojej znajomej kotka nazywa się ekhmmm... pipa

pandorka to lepiej jedź na ip uspokoisz się na pewno wszystko będzie dobrze, mała pewnie tez się zestresowała tym upadkiem i teraz odsypia, trzymam kciuki

jej też mam taka nadzieję, bo już umieram ze strachu, ale chcę dać jej jeszcze chwilkę. Kurcze... chyba sie pepsi napiję, żeby ją gaz rozruszał trochę.

albo zjedz coś słodkiego, mój mały zawsze się wtedy rozrusza, jak nie to jeszcze zostaje kawa, na to już nie ma mocnych, od razu zaczyna szaleć

pandorka z metod na rozruszanie dzidzi to znam jeszcze położenie na brzusiu np. klawiatury od kompa...moja wtedy zaczyna od razu kopać, chyba jej się nie podoba ;)

reklama
:no::no::no:

i chyba sie jednak wybiorę:-(
Ludzie Pandorka, ale mnie zestresowalas! Dawaj znac co sie dzieje i co planujesz. I do meza dzwon juz! Raz dwa trzy! :-D mam nadzieje ze jednak wszystko bedzie ok :-) 3mam kciuki

mojej znajomej kotka nazywa się ekhmmm... pipa
bardzo gustownie :-D :-D :-D

jola dawaj znac co z Toba i tymi skurczami!

Boze dziewczyny zacisnijcie te pipki bo nawet marca jeszcze nie ma a wy juz :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry