Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i jeszcze jedno, nie wiem, co mam zrobic z mezem nieszczesnym moim. chce jechac do tego egiptu i pyta mnie o zgode. ja juz sie zgodzilam, na termin 2-9 marzec. a on teraz marudzi, ze nie chce 2 jechac, tylko dopiero 9! i ze 16 marca jest z powrotem. ze zdazy. ale oczywiscie nie traktuje moich watpliwosci, ze MOGE urodzic wczesniej, powaznie. mowi, ze dwoch rodzilam w terminie, i pewnie jak wroci to jeszcze miesiac bede w ciazy chodzic. i oczywiscie moze miec racje. a jesli NIE!?
no i juz zupelnie nie mysli o tym, ze zostawia mnie z dwojka dzieci sam na sam z brzuchem jeszcze. no co za problem przeciez..
i oczywiscie zle mi z tym, ze moglabym odmowic mu wyjazdu, tym bardziej, ze sie zgodzilam juz i nakrecilam go, zeby jechal. ale jesli nie urodze do tego czasu to bede sie czula okropnie. a jak urodze - to nie bede mogla mu wybaczyc, ze mne zostawil sama, zeby NURKOWAC. koszmar, dlaczego on mnie stawia w takiej sytuacji!?
naprawde, przy trzecim dziecku to juz sie znieczulicy dostaje. widac po mezu, nie po mnie :-(

to jak dużą dzidzie Ci przewidział? bo mój dziś waży 2200 i powiedział, że max 3300 będzie ważyć. a który szpital polecił?