Justi83
Fanka BB :)
Koot gratuluję ukończenia remontu!! i wytrwałości mieszkania z teściami.. o help! jak Ty to zrobiłaś hihi?? Ja u moich tydzień na wakacjach wytrzymać nie mogę ;-) a tu 4 m-ce
Jola Ciesze się, ze to nic groźnego! i oby się nie powtórzyło :-)))
Beata ja też u siebie zauważyłam, ze im dłużej spię tym gorzej się czuję. WIęc nawet męża (który w końcu wczoraj wrócił) nie ganiam, zeby z Rafkiem wstał tylko sama wstaje, jestem wtedy taka żywsza i rano mam mega chęci na sprzątanie, obiad itp... wszystko porobie i cały dzień laba hehe
Nati to się wyśpij - musisz mieć duzo sił na ciężki dzień! :-))
A my już po sniadanku! Klub przyjaciół Myszki Miki załączony, R wpatrzony! :-) a dzis jedziemy z urwisem na zdjęcie szwów! Aż boję się z Nim do szpitala wejść bo ma taka traumę jak słyszy, ze doktor!
Miłego dnia dziewczyny!
Jola Ciesze się, ze to nic groźnego! i oby się nie powtórzyło :-)))
Beata ja też u siebie zauważyłam, ze im dłużej spię tym gorzej się czuję. WIęc nawet męża (który w końcu wczoraj wrócił) nie ganiam, zeby z Rafkiem wstał tylko sama wstaje, jestem wtedy taka żywsza i rano mam mega chęci na sprzątanie, obiad itp... wszystko porobie i cały dzień laba hehe
Nati to się wyśpij - musisz mieć duzo sił na ciężki dzień! :-))
A my już po sniadanku! Klub przyjaciół Myszki Miki załączony, R wpatrzony! :-) a dzis jedziemy z urwisem na zdjęcie szwów! Aż boję się z Nim do szpitala wejść bo ma taka traumę jak słyszy, ze doktor!
Miłego dnia dziewczyny!
a chłopa nie puszczaj - nie dość że może zdarzyć się wcześniej poród (oby nie ale cza być przewidującym) to jeszcze co chwile rozkłada Cię choroba. Ty będziesz włosy z głowy wyrywać a on relax na leżaku - chyba odwrotnie powinno być. Sam powinien zajarzyć, że to wrecz nie taktowne, ale to moje zdanie i tyle
Mi już wyobraźnia zaczęła działać i normalnie strach się bać!!!