reklama

Kwiecień 2011

agateczka a różnie...ostatnio z brzusiem troszkę lepiej, ale mam bóle spojenia łonowego, pachwin i pleców, ale i tak wolę to niż brzusio :tak: a jak Twoje samopoczucie?

reklama
mitaginka właśnie Na Wspólnej, bo w żartach mówił że jak zacznie mi sie jakiś inny podobać to że mam mu powiedzieć :-D
a ja też czekałam dziś na kuriera z łóżeczkiem dla małej; i sie już doczekałam :tak: był o 9 :) a za 15 min jade zabrać łóżeczko od mamci, bo przywiózł na adres z allegro, czyli na stara bazę :)

kurczę, to może mój kurier już też był, ale o tej godzinie to ja śpię :wściekła/y: a że sypiam w stoperach, bo mój M. chrapie, to mogłabym nie słyszeć :wściekła/y:

Witajcie.
jeden dzień mnie nie było i ponad 1h czytania:-D oczywiście wszystko pozapominane:zawstydzona/y:
Wczoraj byłam u gina, wizyta taka sobie bo bez usg ale wszystko podobno jest ok, i on wierzy że ja do terminu dotrwam:-D umówił mi już wizytę na 6 kwietnia:-D tyle że nie wie że druga ginka chce podjąć decyzję co z porodem za 2 tyg, no zobaczymy co to będzie.
po wizycie pojechałam jeszcze raz obejrzeć wózki- głównie implast boldera a że nie było...to kupiliśmy tako:-D

Mitaginka- co za zmiany:-) super:tak: tyle że znów muszę się przyzwyczajać- myślałam że ktoś nowy się pojawił:tak:

z kurierem teraz bywa różnie...tzn jeśli paczka przez pocztę wysyłana....nawet nie biorą paczek z bazy nie pukają tylko wsadzają do skrzynki awizo zaznaczą że nie ma cię w domu i z głowy...potem jedź sobie sama na pocztę.... miałam ostatnio 2 razy taki przypadek

Dokładnie tak jest często z paczkami z poczty. Ja wiele razy miałam awizo, chociaż siedzialam w domu i jakoś nikt nie próbował mi doręczyć paczki.

pandora dopiero 6 kwietnia masz wizytę? jednak nie Implast? :P
klaudencja wiem, też tak miałam z tymi kurierami...jeden, który nosi stricte paczki zawsze dzwoni i nosi przesyłki ze sobą, choćby były spore ;) drugi, który nosi listy polecone, wrzuca awizo i często nawet nie dzwoni, albo dzwoni i mówi, że jest przesyłka, ale jej nie brał :/ a jak M. chciał złożyć na niego reklamację na poczcie, to okazało się, że to trzeba na jakiejś innej poczcie, bo ta nasza filia za mała i...taki z nimi interes, że nie złożył, bo mu się nie chciało tej innej poczty szukać :P

pandora dopiero 6 kwietnia masz wizytę? jednak nie Implast? :P

nie, pierwszą mam 14 marca a następną 6 kwietnia- zresztą i tak między czasie, za 2 tyg, mam wizytę u drugiej ginki:-)
ten implast mi się bardzo podobał ale przed zakupem chciałam go obejrzeć na żywo, niby widziałam ale trójkołowca, a wczoraj przyglądałam się tako i jakoś tak mi się zwidział no i przyszły tatuś zachwycony no to dokonaliśmy zakupu- obym nie żałowała:-D

Witajcie. :*

Kurczę, zmartwiłam się wiadomościami od Marmy. :( Ze mną od wczoraj leży dziewczyna w 33 tc ze skurczami co 7-8 minut, nie wiadomo, czy dadzą radę wyhamować... Ja leżę, zasypiam po kroplówkach. I próbuję - wbrew wszystkiemu - pracować, bo mam jeszcze pewne zobowiązania. Na szczęście ktg w porządku, skurczy nie ma.

reklama
krakowianko najważniejsze, że nie masz skurczy. Trzymaj się cieplutko! A Staś przybiera na wadze?
pandora ja pozostanę wierna Implastowi, mimo że go nie widziałam na żywo i nie zobaczę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry