krakowianka85
Fanka BB :)
...no i głupia poczytałam sobie w necie o asymetrycznej hipotrofii... :/ Eh, idę to wszystko przespać. :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pandora ja pozostanę wierna Implastowi, mimo że go nie widziałam na żywo i nie zobaczę ;-)

pandora od początku marca to zamierzam w ogóle zacząć robić zakupy (póki co mam kilka pajacyków). Na pierwszy ogień pójdą rzeczy szpitalno-apteczne, potem ciuszki, a wózek, łóżeczko itp. na sam koniec, czyli pewnie na początku kwietnia![]()
taki plan
i potrafisz się powstrzymać przed zakupami
twarda sztuka z Ciebietaki plan
i potrafisz się powstrzymać przed zakupami
![]()

z kurierem teraz bywa różnie...tzn jeśli paczka przez pocztę wysyłana....nawet nie biorą paczek z bazy nie pukają tylko wsadzają do skrzynki awizo zaznaczą że nie ma cię w domu i z głowy...potem jedź sobie sama na pocztę.... miałam ostatnio 2 razy taki przypadek
U mnie to standard, że jak coś przez "kochaną" pocztę polską zamawiam to mi nie przyniosąDokładnie tak jest często z paczkami z poczty. Ja wiele razy miałam awizo, chociaż siedzialam w domu i jakoś nikt nie próbował mi doręczyć paczki.
Raz aż się przespacerowałam na pocztę i ochrzaniłam ich, że paczek nie przynoszą a pani broniła listonosza i stwierdziła, że paczka się do skrzynki nie zmieściła (mała koperta z legginsami). Kurcze, to jak się nie zmieściła to mógł przynieść skoro już był w bloku. A wczoraj mąż chciał odebrać moją przesyłkę i mu nie wydali pomimo tego, że miał mój dowód. Już drugi raz! Myślałam, że jak raz zaniósł im upoważnienie i wiedzą, że może moje paczki odbierać to mu je dadzą. Poza tym czasem listonosz przynosi na górę przesyłki a czasem nie. Np kopertę z ubrankami mi przyniósł miesiąc temu. I widział, że ja w ciąży zaawansowanej to mógł teraz mi przesyłkę przynieść.
no way