reklama

Kwiecień 2011

reklama
HAhaha pierwsza wersja miała być kawa z mlekiem i szary- stalowy na srebrnym stelażu, ale niestety po 3 tyg zadzwonili do mnie iż nie ma tego materiału i musiałam na szybko wybierac co innego. Pojawiła się opcja malinowo szary, ale M mówił że taki babski i jak on będzie z takim wózkiem wyglądał. Wielki problem ;p śmiałam sie i sam wybierał pózniej kolory, dał 2 wersje te zielono-szary na srebrnym stelażu lub czarno-zielony na czarnym stelażu. Na wózek czekaliśmy prawie 2 miechy. Zamówiony był 15 grudnia a odebraliśmy po awanturze w sklepie dopiero pod koniec stycznia, dostaliśmy rabat i w ramach przeprosin obiecali też parasolkę jednak do dnia dzisiejszego jej nie mam :/

Fajnie, że masz taki sam :) babeczki na BB są THE BEST :)

Jezu dziewczyny czyści mnie, chyba nie dotrwam do jutrzejszej wizyty i dziś wyląduje na IP :(

To też dobra cena :tak:

ta to przedstawicielstwo firmy jest- nazywa się Ogród wózków- bo to dosłownie ogród- babka ma duży namiot na podjeździe a w nim mnóstwo wózków i prawie same Tako:tak: fajnie bo można kolory na spokojnie obejrzeć na wózkach a nie na wzornikach gdzie wyglądają całkiem inaczej no i wózek dostajesz od ręki:tak: tylko zmarzłam niemiłosiernie:-D

edit: Morgaine- masz u mnie kawę, bo gdyby nie Ty to bym tam nie trafiła:-)

My zapłaciliśmy 1150,- 3 in 1 z pokrowcem na gondolkę, nosidełko, spacerówkę do tego moskitiera i pokrowiec przeciw deszczowy przy czym czas oczekiwania 2 miechy i mały rabat, a parasolka miała być w ramach przeprosin za zwłokę ale dalej jej nie mam. Chyba się przejdę do tego magicznego sklepu i się przypomnę ;)

HAhaha pierwsza wersja miała być kawa z mlekiem i szary- stalowy na srebrnym stelażu, ale niestety po 3 tyg zadzwonili do mnie iż nie ma tego materiału i musiałam na szybko wybierac co innego. Pojawiła się opcja malinowo szary, ale M mówił że taki babski i jak on będzie z takim wózkiem wyglądał. Wielki problem ;p śmiałam sie i sam wybierał pózniej kolory, dał 2 wersje te zielono-szary na srebrnym stelażu lub czarno-zielony na czarnym stelażu. Na wózek czekaliśmy prawie 2 miechy. Zamówiony był 15 grudnia a odebraliśmy po awanturze w sklepie dopiero pod koniec stycznia, dostaliśmy rabat i w ramach przeprosin obiecali też parasolkę jednak do dnia dzisiejszego jej nie mam :/

Fajnie, że masz taki sam :) babeczki na BB są THE BEST :)

Jezu dziewczyny czyści mnie, chyba nie dotrwam do jutrzejszej wizyty i dziś wyląduje na IP :(

hihi my też wybraliśmy najpierw srebrny z zielonymi kołami na srebrnym stelażu:-D ale Pani powiedziała że najpierw musi zadzwonić i zapytać czy takie mają i ile trzeba czekać bo takiego na stanie nie miała a że ślubnemu bardziej spodobał się ten zielony i można go było dostać od ręki to zmieniliśmy zdanie:-D

bardzo?? biedulko dotrwasz!!! mam nadzieję żę przejdzie- ale jakby nie tfu tfu to faktycznie lepiej odwiedzić IP i już dziś wiedzieć co się dzieje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry