Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To też dobra cena![]()
fajnie bo można kolory na spokojnie obejrzeć na wózkach a nie na wzornikach gdzie wyglądają całkiem inaczej no i wózek dostajesz od ręki
tylko zmarzłam niemiłosiernie
HAhaha pierwsza wersja miała być kawa z mlekiem i szary- stalowy na srebrnym stelażu, ale niestety po 3 tyg zadzwonili do mnie iż nie ma tego materiału i musiałam na szybko wybierac co innego. Pojawiła się opcja malinowo szary, ale M mówił że taki babski i jak on będzie z takim wózkiem wyglądał. Wielki problem ;p śmiałam sie i sam wybierał pózniej kolory, dał 2 wersje te zielono-szary na srebrnym stelażu lub czarno-zielony na czarnym stelażu. Na wózek czekaliśmy prawie 2 miechy. Zamówiony był 15 grudnia a odebraliśmy po awanturze w sklepie dopiero pod koniec stycznia, dostaliśmy rabat i w ramach przeprosin obiecali też parasolkę jednak do dnia dzisiejszego jej nie mam :/
Fajnie, że masz taki sambabeczki na BB są THE BEST
Jezu dziewczyny czyści mnie, chyba nie dotrwam do jutrzejszej wizyty i dziś wyląduje na IP![]()
ale Pani powiedziała że najpierw musi zadzwonić i zapytać czy takie mają i ile trzeba czekać bo takiego na stanie nie miała a że ślubnemu bardziej spodobał się ten zielony i można go było dostać od ręki to zmieniliśmy zdanie
OK trzymajcie kciuki