Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jakis czas temu D dostal pismo z sadu w chojnicach, ze wzywaja go do uregulowania jakiejs tam zaleglosci. mandat - fotoradar - o 6 rano!!! w jakiejs wsi pod chojnicami. nadmienie, ze D nigdy nie jechal tak rano! musialby o 4 rano wyjechac czy jak? a nawet, jesli ktos wzial jego samochod (moglo sie tak zdarzyc) to jakim cudem przyszlo to do Dawida i na nasz adres, skoro wlascicielem samochodu jest jego tata!? bozeeeeeeeeeeeeeee ale najlepsze, ze zalatwialismy co nieco u adwokata, zeby sie z tego wybronic jakos, ale wczesniejsze info o mandacie przyszly poleconym akurat w czasie, jak bylismy w Turcji na wakacjach, nikt tego nie odebral, potem jakos zeszlo i nie wiedzac, co w tym poleconym, nie odebralismy! wiec wyrok sie uprawomocnil. no i nic, mowie, dobra, zaplac te 400zl, bo bedzie jeszcze gorzej. no i ok, tak mial zrobic.
FAAAAAAAAAAAAAAAAKKKK. a kiedy sie doprosze kolejnego przelewu, to nie mam pojecia. ja pitoleeeeeeeeeeee.
.. mam nadzieje że to jednorazowy wybryk.łoooo laseczki to ja też już się nie powstrzymuję!! a co TYLKO dwa pączki dzisiaj ze słodyczy zjadłam. zaraz placki ziemniaczane a potem coś słodkiego ładujeczłowiek to dziwne stworzenie......mam normlanie chyba niedobór cukru....kobiety płaczę narzekam na wagę na rozstępy a własnie zjadłam czekoladę całą 2 banany kanapkę i teraz właśnie mi rodzinka podrzuciła świeże pączki....i też wcięłam dwa....a teraz mi niedobrze......no i zrozumcie kobietę....
nie no, jak nie oglądasz pościeli i na allegro tylko 3 minuty to ja bym już karetkę do Ciebie wzywała. jak zapytają po co? na internet nie wchodzi!!!! hahahahmorgaine, malo moich postow na bb = zle ze mna bardzo ;-) a pomysl, jak bardzo musi byc zle, jak od wczoraj tylko raz odpalilam allegro na 3 minuty!!! (kupic D karte do aparatu) - normalnie nie mam nawet serca ogladac poscieli, rozkow i kocykow
fak, dobrze, ze sobie poogarnialam troche, bo znow mnie rozklada. mama ma wpasc na chwile na odsiecz, posiedziec z mlodym, zal mi go az normalnie, bajki od rana oglada.. ja sobie wtedy smigne do lozka znowu na chwile.. poki co pootwieralam wszystkie okna, wiem, przeciag, ale normalnie mozna sie bylo juz udusic z braku powietrza swiezego!!!
zdasz zdasz, jak nie to całe forum bb na nich naślesz!!Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ;-)
aenye wskakuj pod kołderkę i leż ile możesz. sprzątanie poczeka (haha łatwo mówić nie? wiem coś o tym;-))
herbatita kciuki zaciśnięte!
mitaginka ukradli mi suwaczek!!! nie wiem co się stało, może znak że mam mieć nowy
A mówiłam Wam ze 4 marca mam egzamin na prawko? już mam stresa ? Ciekawe czy to jak w samolocie, jak urodzę w L to mam egzaminy za darmo do końca życia![]()
![]()
a i waga nadal stoi