Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wystarczy zlozyc reklamacje na poczcie glownej (mozna telefonicznie) oni maja obowiazek przyniesc do domu poza paczkami wielkogabarytowymi...Dokładnie tak jest często z paczkami z poczty. Ja wiele razy miałam awizo, chociaż siedzialam w domu i jakoś nikt nie próbował mi doręczyć paczki.
zobaczysz zobaczyszkrakowianko najważniejsze, że nie masz skurczy. Trzymaj się cieplutko! A Staś przybiera na wadze?
pandora ja pozostanę wierna Implastowi, mimo że go nie widziałam na żywo i nie zobaczę ;-)
heh to bylas w Wapiennicy tak?ta to przedstawicielstwo firmy jest- nazywa się Ogród wózków- bo to dosłownie ogród- babka ma duży namiot na podjeździe a w nim mnóstwo wózków i prawie same Takofajnie bo można kolory na spokojnie obejrzeć na wózkach a nie na wzornikach gdzie wyglądają całkiem inaczej no i wózek dostajesz od ręki
tylko zmarzłam niemiłosiernie
edit: Morgaine- masz u mnie kawę, bo gdyby nie Ty to bym tam nie trafiła:-)
heh to bylas w Wapiennicy tak?
mają tam cos poza wózkami?

juz sie nie moge doczekac buziaczka mojego slodziutkiego, no!!!
zeby ci sie jakas obca baba wkrecala w zwiazek z malzem - no szok
nie martw sie, moj mi w zupelnosci wystarczy swoim wnerwianiem mnie i rozbrajaniem pozniej ;-)
a ze akurat babcia miala wtedy ogromne problemy ze zdrowiem to balam sie okropnie, ze to jakis proroczy sen normalnie. ale odpukac, nie ;-)moja powiedziala identycznieon wierzy że ja do terminu dotrwamumówił mi już wizytę na 6 kwietnia