Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wystarczy zlozyc reklamacje na poczcie glownej (mozna telefonicznie) oni maja obowiazek przyniesc do domu poza paczkami wielkogabarytowymi...Dokładnie tak jest często z paczkami z poczty. Ja wiele razy miałam awizo, chociaż siedzialam w domu i jakoś nikt nie próbował mi doręczyć paczki.
zobaczysz zobaczyszkrakowianko najważniejsze, że nie masz skurczy. Trzymaj się cieplutko! A Staś przybiera na wadze?
pandora ja pozostanę wierna Implastowi, mimo że go nie widziałam na żywo i nie zobaczę ;-)
heh to bylas w Wapiennicy tak?ta to przedstawicielstwo firmy jest- nazywa się Ogród wózków- bo to dosłownie ogród- babka ma duży namiot na podjeździe a w nim mnóstwo wózków i prawie same Takofajnie bo można kolory na spokojnie obejrzeć na wózkach a nie na wzornikach gdzie wyglądają całkiem inaczej no i wózek dostajesz od ręki
tylko zmarzłam niemiłosiernie
edit: Morgaine- masz u mnie kawę, bo gdyby nie Ty to bym tam nie trafiła:-)
heh to bylas w Wapiennicy tak?
mają tam cos poza wózkami?

juz sie nie moge doczekac buziaczka mojego slodziutkiego, no!!!
zeby ci sie jakas obca baba wkrecala w zwiazek z malzem - no szok
nie martw sie, moj mi w zupelnosci wystarczy swoim wnerwianiem mnie i rozbrajaniem pozniej ;-)
a ze akurat babcia miala wtedy ogromne problemy ze zdrowiem to balam sie okropnie, ze to jakis proroczy sen normalnie. ale odpukac, nie ;-)moja powiedziala identycznieon wierzy że ja do terminu dotrwamumówił mi już wizytę na 6 kwietnia