reklama

Kwiecień 2011

reklama
herbatita cala polska trzyma za Ciebie kciuki

Dokładnie tak jest często z paczkami z poczty. Ja wiele razy miałam awizo, chociaż siedzialam w domu i jakoś nikt nie próbował mi doręczyć paczki.
wystarczy zlozyc reklamacje na poczcie glownej (mozna telefonicznie) oni maja obowiazek przyniesc do domu poza paczkami wielkogabarytowymi...
krakowianko najważniejsze, że nie masz skurczy. Trzymaj się cieplutko! A Staś przybiera na wadze?
pandora ja pozostanę wierna Implastowi, mimo że go nie widziałam na żywo i nie zobaczę ;-)
zobaczysz zobaczysz:D z bejbe w środku
ta to przedstawicielstwo firmy jest- nazywa się Ogród wózków- bo to dosłownie ogród- babka ma duży namiot na podjeździe a w nim mnóstwo wózków i prawie same Tako:tak: fajnie bo można kolory na spokojnie obejrzeć na wózkach a nie na wzornikach gdzie wyglądają całkiem inaczej no i wózek dostajesz od ręki:tak: tylko zmarzłam niemiłosiernie:-D

edit: Morgaine- masz u mnie kawę, bo gdyby nie Ty to bym tam nie trafiła:-)
heh to bylas w Wapiennicy tak?
mają tam cos poza wózkami?

kurcze Was nadrobic to masakra. tylko czytam malo piszę.
ja mam skurcze od 3 dni, nieregularne, średnio mocne. straszne kłucie w szyjce... tez nie wiem czy dotrwam do polowy kwietnia ale chcialabym. jeszcze nie jestem gotowa!!
bylam dzisiaj w firmie podpisac umowe o prace bo konczy mi sie w poniedzialek. fajnie tak patrzec jak inni pracuja a sie ma luz:) i w sumie b.milo mnie wszyscy witaja jak tam przychodze...szkoda ze to wszystko sie konczy (umowe przedluzyli mi do dnia porodu, niby potem maja mnie przyjac ale różnie to bywa...to jeszcze tyyyyyle czasu...)
ide ponadrabiac inne watki;)

hej :-)

zazylam 2 panadole i poki co jest niezle, czuje sie tylko jakas przymulona, kaszle i strasznie w skroniach cmi cos. brr.

fajnie, ze ide do tego gina. zawsze jakas rozrywka :-D juz sie nie moge doczekac buziaczka mojego slodziutkiego, no!!!

morgaine
, ty to masz sny :-D :-D :-D zeby ci sie jakas obca baba wkrecala w zwiazek z malzem - no szok :-D nie martw sie, moj mi w zupelnosci wystarczy swoim wnerwianiem mnie i rozbrajaniem pozniej ;-)

llilou,
tez tak mialam ostatnio. snilo mi sie, ze z Felkiem zle, ze ma za malo wod i moze sie udusic. a pozniej, ze babcia D zmarla i mama (tesciowa czyli) pochowala ja przy hurtowni, zeby ja miec blisko siebie na zawsze. :szok: a ze akurat babcia miala wtedy ogromne problemy ze zdrowiem to balam sie okropnie, ze to jakis proroczy sen normalnie. ale odpukac, nie ;-)

bosz, laski, ogarnelam chate po 2 dniach syfozy totalnej. poki leki dzialaja to musze cos zrobic, bo oszaleje w tym syfie. i wkurzona w ogole maksymalnie jestem, bo na jutro umowilam sie z moimi kolezankami z BB, jedna z Warszawy akurat do Gdyni wpadla, mialy z dziecmi do mnie przyjsc. dobrze, ze nie powiedzialam nic Filipowi, bo zasmucilby sie totalnie, bardzo lubi te dzieciaki. bo oczywiscie nici z odwiedzin.

herbatita
, mnie tez czysci od wczoraj.. ale Filipa tez.. to jakis paskudny wirus jest.

aenye milo ze sie oddzywasz. znak ze wracasz do swiata zywych;)
taaa ja mojemu tez ostatnio powiedzialam ze chlopow to ja mam dosyc i o zadnym nowym nie mam nawet ochoty myslec;)

kurde glodna jestem, ale mam od 2 tyg.apetyt ale juz w d...mam wagę, co tam ten jeden miesiąc moze zmienic;) w koncu sobie podniebienie uracze jakimis smakami:D
znowu mi sie chce pączków i placków ziemniaczanych...czyli zdrowa żywność na tapecie hahahaha

człowiek to dziwne stworzenie......mam normlanie chyba niedobór cukru....kobiety płaczę narzekam na wagę na rozstępy a własnie zjadłam czekoladę całą 2 banany kanapkę i teraz właśnie mi rodzinka podrzuciła świeże pączki....i też wcięłam dwa....a teraz mi niedobrze......no i zrozumcie kobietę....

on wierzy że ja do terminu dotrwam:-D umówił mi już wizytę na 6 kwietnia
moja powiedziala identycznie :)
wrocilam, zyje i mam sie dobrze :)
zgubili moje wyniki posiewu moczu ale polozna zadzwonila do laboratorium i wynik ujemny :-). na natepna wizyte posiew z pochwy cokolwiek to jest. polozna chciala mnie na 4 kwietnia umowic no ale po mojej niezadowolonej minie i odpowiedzi ze to sensu nie ma bo bede pewnie juz po to umowila na 24 marca no moze dotrwam :-)
W urzedzie pustki wiec wszystko zalatwione, tylko taty w pracy nie bylo ale zostawil sekretarce to co chcialam wiec ok

a i gin po opowiesciach moich o izbie przyjec itd powiedziala ze mam kochanego i dobrego meza :)

morgaine, malo moich postow na bb = zle ze mna bardzo ;-) a pomysl, jak bardzo musi byc zle, jak od wczoraj tylko raz odpalilam allegro na 3 minuty!!! (kupic D karte do aparatu) - normalnie nie mam nawet serca ogladac poscieli, rozkow i kocykow :-D

fak, dobrze, ze sobie poogarnialam troche, bo znow mnie rozklada. mama ma wpasc na chwile na odsiecz, posiedziec z mlodym, zal mi go az normalnie, bajki od rana oglada.. ja sobie wtedy smigne do lozka znowu na chwile.. poki co pootwieralam wszystkie okna, wiem, przeciag, ale normalnie mozna sie bylo juz udusic z braku powietrza swiezego!!!

reklama
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ;-)

aenye
wskakuj pod kołderkę i leż ile możesz. sprzątanie poczeka (haha łatwo mówić nie? wiem coś o tym;-))

herbatita kciuki zaciśnięte!

mitaginka ukradli mi suwaczek!!! nie wiem co się stało, może znak że mam mieć nowy ;)

A mówiłam Wam ze 4 marca mam egzamin na prawko? już mam stresa ? Ciekawe czy to jak w samolocie, jak urodzę w L to mam egzaminy za darmo do końca życia :p :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry