Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mitaginka, a żylaki? mój na wardze sromowej i już 4! na nodze.. powyżej kolana, udo od wewnątrz, bliżej pachwin.. chyba zależy jak duże co?!
no ciekawa jestem baaaaaaaaaaaaaaardzo. zwłaszcza że dziś wypada mi u niego usg. i tak sobie myslę że dopiero po badaniu zaczne rozmowę, i pokieruję ją w odpowiednią stronę w zależności od tego co mi po tym usg powie/nie powie.. Świnia jestem wiem, ale co!?
Kobity wróciliśmy ze zdjęcia szwów.. padam na ryj! R przebija wszytskich i wszystko swoim krzykiem! Pielęgniarka kazała nam wyjśc, ze bedzie lepiej itp.. ale po 3 minutach darcia się i krzyczenia mama , mamusiu wymiękłam i wbiegłam do zabiegówki! i.. za chwilkę prawie zemdlałam, więc akcja, lekarz itp. Ale już w domku. Idę się położyc puki Małż jest bo za godzinę na trening zmyka... Alez ten moj dzieciak nacierpieć się musi - serce człowiekowi się kraja:/
Nati gratuluje udanej wizyty!
margolka moja kolezanka miała żylaki i wskazanie przez to do CC no i miała CC!!
Wrociliśmy z miasta, mialam jehac tylko do banku ale jest tak piekna pogoda ze zrobiliśmy sobie z Olusiem spacerek, nadrobie as potem obiecuje a teraz lece sie zdrzemnac bo w pokoju ucichlo i chyba Olus padl
Cytat:"pochwa to narząd bardzo rozciągliwy, jej wewnętrzna ściana zbudowana jest z wielu fałdów elastycznej tkanki, która staje się jeszcze bardziej elastyczna pod wpływem wydzielanego przez całą ciążę progesteronu." baby, acronka i inne babeczki na wspomagaczach typu luteina i duphaston- może to dobre wieści dla nas może nasze pochwy jeszcze lepiej będą się rozciągać?
Petinka-No my nie chcemy znać płci-tak jak i przy pierwszej ciąży,a niech jest niespodzianka;-) Zresztą-jakoś specjalnie nie nastawiam się na określoną płeć... Karol-bo to od poprzedniej ciąży-gdyby był chłopak;a Marta-bo pierwsza jest Marysia (Maria Anna) a tu byłoby Marta Magdalena) Imię piękne-jak dla mnie i widzę,że dla Ciebie też)
mitaginka widzisz taka podekscytowana jestem tym egzaminem zamiast testy robić to siedzę na bb
aenye kurcze ale bym się wściekła na Twoim miejscu :/ biedna...
Mąż był dziś dogadywać warunki nowej pracy. Tak chciał zmienić , a teraz już sam nie wie.. do wtorku ma czas na podjęcie decyzji. boję się że jak zmieni pracę to mniej będzie z nami (wiadomo urlopu nie weźmie od razu na początku, a taki mieliśmy zamiar po urodzeniu Stasia, no i też wakacje stanęły pod znakiem zapytania.już sama nie wiem co mam mu doradzić..