reklama

Kwiecień 2011

reklama
a ja znalazlam tzn gin mi powiedziala o poradni przeciwpadaczkowej dla kobiet w ciazy przy szpitalu na zaspie. dzwonilam ale do 15 maja otwarte. Ciekawe czy mnie przyjma. pozatym gin powiedziala ze kobiety w ciazy nie obowiazuje kolejka i specjalisci musza przyjac szybko, no ale jak tam sa same kobiety w ciazy to moze nie byc juz tak latwo :-(

w sumie szkoda, że dopiero teraz się tam zgłaszasz...ale lepiej późno niż wcale :P

dopiero dzisiaj zobaczyłam, jak długo jest jeszcze jasno ;) już 17:00 a nawet nie zmierzcha

co taka cisza??
mitaginka czyta a reszta??
noo ja np. żeby rozładować emocje zamiast pójść się położyć wysprzatałam kuchnie.. a teraz patrzę na nią z podziwem, że dawno tam takiego błysku nie było... no i zahaczyłam od razu o łazienkę:)) już mi lepiej...

też tak macie?? ja jak jestem zła itp od razu za sprzatanie się biore... i zwykle przechodzi... hmm

adi- widac ze nie jestes na bierzaco tak mam od 10-tego roku zycia a 14 lutego mialam atak i wyladowalam w szpitalu
justi- mam identycznie jak jestem zla to sprzatam i sprzatam

noo ja np. żeby rozładować emocje zamiast pójść się położyć wysprzatałam kuchnie.. a teraz patrzę na nią z podziwem, że dawno tam takiego błysku nie było... no i zahaczyłam od razu o łazienkę:)) już mi lepiej...

też tak macie?? ja jak jestem zła itp od razu za sprzatanie się biore... i zwykle przechodzi... hmm

pamiętam jak kiedyś rzucałam palenie.
przyszłam do domu z pracy (pierwszy dzień bez fajek) i posprzątałam totalnie wszystko!! umyłam podłogi chociaż były czyste, no i błysk w domu, usiadłam i poprosiłam M żeby skoczył do sklepu po fajki:D:D heh dopiero test ciążowy mi pomógł rzucić:D:D

reklama
Cucumber nie czytaj już tego neta, bo chyba od tego Ci się skurczą komórki a nie od ciąży :-D hehehhe, a tak poważnie to ciekawe kto takie rzeczy wymyśla...
One potem wracają do normalnego rozmiaru ;) To rozkojarzenie i spowolnienie to dlatego pewnie, że wszystko dla naszych Dzidziusiów ;) Nie wiem, czy to rzeczywiście komórki czy co, ale wiem na pewno, że z moją pamięcią i logicznym myśleniem coraz gorzej ;) Nawet czasem mąż się śmieje i mówi do brzucha: Gabrysiu, nie zjadaj mamie mózgu ;P

co taka cisza??
mitaginka czyta a reszta??
A reszta śpi. Znowu padłam. Na szczęście temperatura nie rośnie już tak szybko jak wczoraj. Oby ten antybiotyk pomógł, bo boję się kaszlu.

Dziewczyny, nie mam apetytu, ale pączka to bym zjadła :D Coś w tych pączkach jest ;) Właśnie męża wysłałam, może jeszcze gdzieś znajdzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry