Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja znalazlam tzn gin mi powiedziala o poradni przeciwpadaczkowej dla kobiet w ciazy przy szpitalu na zaspie. dzwonilam ale do 15 maja otwarte. Ciekawe czy mnie przyjma. pozatym gin powiedziala ze kobiety w ciazy nie obowiazuje kolejka i specjalisci musza przyjac szybko, no ale jak tam sa same kobiety w ciazy to moze nie byc juz tak latwo :-(
noo ja np. żeby rozładować emocje zamiast pójść się położyć wysprzatałam kuchnie.. a teraz patrzę na nią z podziwem, że dawno tam takiego błysku nie było... no i zahaczyłam od razu o łazienkęco taka cisza??
mitaginka czyta a reszta??
noo ja np. żeby rozładować emocje zamiast pójść się położyć wysprzatałam kuchnie.. a teraz patrzę na nią z podziwem, że dawno tam takiego błysku nie było... no i zahaczyłam od razu o łazienkę) już mi lepiej...
też tak macie?? ja jak jestem zła itp od razu za sprzatanie się biore... i zwykle przechodzi... hmm
One potem wracają do normalnego rozmiaruCucumber nie czytaj już tego neta, bo chyba od tego Ci się skurczą komórki a nie od ciążyhehehhe, a tak poważnie to ciekawe kto takie rzeczy wymyśla...
A reszta śpi. Znowu padłam. Na szczęście temperatura nie rośnie już tak szybko jak wczoraj. Oby ten antybiotyk pomógł, bo boję się kaszlu.co taka cisza??
mitaginka czyta a reszta??