reklama

Kwiecień 2011

Cytat:"pochwa to narząd bardzo rozciągliwy, jej wewnętrzna ściana zbudowana jest z wielu fałdów elastycznej tkanki, która staje się jeszcze bardziej elastyczna pod wpływem wydzielanego przez całą ciążę progesteronu."
baby, acronka i inne babeczki na wspomagaczach typu luteina i duphaston- może to dobre wieści dla nas :) może nasze pochwy jeszcze lepiej będą się rozciągać? ;)

Miejmy nadzieję, że dzięki temu będzie nam łatwiej :)

reklama
aenye ja finansowo jestem chyba jeszcze w gorszej sytuacji mąż ma działalność która kuleje no i popsuł się samochód który musimy naprawić żeby zarabiać mógł no i naprawa ponad 1500 zł których nie mam jestem załamana

od rana próbuję Was doczytać, ale dopiero teraz się udało!!
Janek w nocy ostro wymiotował, chyba po gruszce...ale teraz zaczyna coś znowu przez sen kaszleć i obawiam się, że zaraz będę miała sprzątanie. kurcze, nie wiem co mu jest
padam na ryjek, idę się trochę położyć koło niego, może jednak da mi odpocząć.
Marma, Krakowianka trzymam kciuki. wszystkie pozdrawiam, czekajcie z porodami na mnie, ja już za kilka dni mogę rodzić, a Wam jeszcze nie wolno!!
PS w coccodrillo promocja. za zakupy na 100pln dają bon na 20pln do wykorzystania w marcu. to jakby któraś się skusiła

Cytat:"pochwa to narząd bardzo rozciągliwy, jej wewnętrzna ściana zbudowana jest z wielu fałdów elastycznej tkanki, która staje się jeszcze bardziej elastyczna pod wpływem wydzielanego przez całą ciążę progesteronu."
baby, acronka i inne babeczki na wspomagaczach typu luteina i duphaston- może to dobre wieści dla nas :) może nasze pochwy jeszcze lepiej będą się rozciągać? ;)
od dzisiaj nie opuszczę ani jednej dawki luteiny;) p.s. właśnie mam pod językiem. sama poprosiłam o te podjęzykowe, bo chciałam odpocząć od tej wydzieliny...ale powiem szczerze że wolę jednak dowcipne...długo się to rozpuszcza, jest gorzkie, a wydzieline i tak mam!!

Petinka-No my nie chcemy znać płci-tak jak i przy pierwszej ciąży,a niech jest niespodzianka;-) Zresztą-jakoś specjalnie nie nastawiam się na określoną płeć... Karol-bo to od poprzedniej ciąży-gdyby był chłopak;a Marta-bo pierwsza jest Marysia (Maria Anna) a tu byłoby Marta Magdalena:)) Imię piękne-jak dla mnie i widzę,że dla Ciebie też:))
heh zazdroszczę. z moim charakterem niestety to niemożliwe ale to musi być piękne przy porodzie poznać płeć:)

a doczytywać was to faktycznie wyczyn, jak człowiek jest na bieżąco to łatwiej...

reklama
a ja znalazlam tzn gin mi powiedziala o poradni przeciwpadaczkowej dla kobiet w ciazy przy szpitalu na zaspie. dzwonilam ale do 15 maja otwarte. Ciekawe czy mnie przyjma. pozatym gin powiedziala ze kobiety w ciazy nie obowiazuje kolejka i specjalisci musza przyjac szybko, no ale jak tam sa same kobiety w ciazy to moze nie byc juz tak latwo :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry