reklama

Kwiecień 2011

reklama
Kurcze dziewczyny co się dzieje??? Toż to jeszcze marca nie ma:-(

Ja wczoraj znów strasznych bóli dostałam (ból ciągły jak na @, do tego krzyż) skończyło się na relanium. Po pół godz przeszło. Lekarka powiedziała że jak nie przejdzie to do niej dzwonić. ale teraz się zastanawiam, że skoro boli (cholernie mocno) to znaczy że coś się dzieje a realanium tylko tłumi ból...martwię się bo przecież termin mam na koniec kwietnia...

krakowianko nie czytaj głupot w necie, niepotrzebnie się stresujesz! Biedna jesteś z tym szpitalem, mam nadzieje że Cię wypuszczą z brzuszkiem, a Staś poczeka na swój termin!

Marma ale wieści:( trzymaj się!!!

koot aaa super że już na swoje:-)

Okropny sen miałam i teraz się schizuję, śniło mi się napisałam do Mitaginki że mój mały nie żyje.. Aż mnie ciarki przechodzą jak o tym pisze.. Dziewczyny boję się:-(:-(:-(

Pandora83 też kupiłam tako jumper x na czarnym stelażu, poszycie zielono czarne, jestem z niego bardzo zadowolona i nie mogę doczekać się wiosennych spacerków z córcią

CZEKAMY NA CIEBIE WIKUSIU
:)

Ostatnia edycja:
lilou kochana, to tylko głupi sen...obaw wszystkie mamy bez liku, do tego jakieś bóle itd. i potem podświadomość szwankuje...nie martw się!

p.s. gdzie się podział Twój suwaczek?

w końcu jumpera, chociaż nad wariorem się ostatnio zastanawiałam:-D a Ty byłaś po swój wózek w Częstochowie?ile płaciłaś za wariora?

Dałam za 3w1 z parasolką, dodatkowym uniwersalnym śpiworkiem, moskitierami (do wózka i fotelika) i folią przeciwdeszczową i 2 dętkami do kół 1300 zł

Lilou maluszek urodzi się w terminie zdrowiutki i tak masz myśleć, nie nakręcaj się a wszystko będzie dobrze :)

Krakowianko nie czytaj nic w internecie, bo tam same głupoty, tylko na BB jest ok :)

Okropny sen miałam i teraz się schizuję, śniło mi się napisałam do Mitaginki że mój mały nie żyje.. Aż mnie ciarki przechodzą jak o tym pisze.. Dziewczyny boję się:-(:-(:-(

co to za głupoty?? Ty się nie schizuj!!zresztą babcia mówi że w ciąży śni się na odwrót:tak:

Pandora83 też kupiłam tako jumper x na czarnym stelażu, poszycie zielono czarne, jestem z niego bardzo zadowolona i nie mogę się doczekać wiosennych spacerków z córcią

oddawaj!! to mój jest;-) normalnie taki sam mam:-D i też już się nie mogę doczekać:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry