pandora83
Fanka BB :)
Pandora który Tako kupiłaś?
w końcu jumpera, chociaż nad wariorem się ostatnio zastanawiałam
a Ty byłaś po swój wózek w Częstochowie?ile płaciłaś za wariora?Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pandora który Tako kupiłaś?
a Ty byłaś po swój wózek w Częstochowie?ile płaciłaś za wariora?w końcu jumpera, chociaż nad wariorem się ostatnio zastanawiałama Ty byłaś po swój wózek w Częstochowie?ile płaciłaś za wariora?
Okropny sen miałam i teraz się schizuję, śniło mi się napisałam do Mitaginki że mój mały nie żyje.. Aż mnie ciarki przechodzą jak o tym pisze.. Dziewczyny boję się:--
-(

Pandora83 też kupiłam tako jumper x na czarnym stelażu, poszycie zielono czarne, jestem z niego bardzo zadowolona i nie mogę się doczekać wiosennych spacerków z córcią
i też już się nie mogę doczekać
o to tak wypaśnieDałam za 3w1 z parasolką, dodatkowym uniwersalnym śpiworkiem, moskitierami (do wózka i fotelika) i folią przeciwdeszczową i 2 dętkami do kół 1300 zł
my kupowaliśmy za 1100 a wariory były po 1200 ale bez parasolki, dętek i śpiworka
o to tak wypaśniemy kupowaliśmy za 1100 a wariory były po 1200 ale bez parasolki, dętek i śpiworka
![]()