reklama

Kwiecień 2011

reklama
nie ja tez nie, wczoraj to samo i z mojego aktualnego stanu senności wynika,ze mój dzień rozpoczął się już i tyle i chyba już nie zasnę. Dziś kupie sobie melisę i zacznę pic na noc, ponoć pomaga, bo mam dosyć wstawania o takiej porze.wrrr.

mnie mąż budzi jak wychodzi do pracy i już zasnąc nie moge...a zresztą od wczoraj brzuch mi się napina i pobolewa ani na jednym boku ani na drugim nie moge spać,a na plecach nie mogę oddychać.....i wez tu człowieku bądz mądry...dla mnie najlepsza pozycja to półleżąca...

u mnie cały dom śpi, mój smacznie sobie chrapie obok, tylko ja taki poranny ptaszek i zebm potem senna chodziła, to nie. Tak jakby mi wystarczało 5 godzin snu.

koot- gratuluje ukonczenia remontu
mnie meza budzik zawsze budzi ae zazwyczaj zasypiam, a dzisiaj nie moge a ze czeka mnie dzisiaj ciezki dzien to powinam jescze spac. i chyba tak uczynie

nati to szybko oczka zamykamy i do męża przytulamy:)
koot ja ostatnio zauważyłam że mi 2-3 h wystarczają a jak pośpie np 7-8 to nie do życia jestem..
właśnie produkuje się zeby wstawić fotki na zamkniętym bo to chyba czas najwyższy:)

dzień dobry:)
pierwsze piszę a potem śmigam nadrabiać.
ło matko na pewno nie zdążę was przeczytac bo pewnie koło 7 obudzi się ferajna, ale WCZORAJ NIE MIAŁAM NETA!!
no przymusowy odwyk spowodował że mam tyleeee nadrabiania.
miłego dzionka laseczki i idę czytać coście tam nabazgrały.
aaaaa

widziałam smsa od mamry

TRZYMAJ SIĘ MARMA, JESZCZE TROCHĘ...

p.s. zaczynamy się sypać!!

No dzień dobry!!!
A miałam Was obudzić...a tu już parę osób przede mną wstało..To nic,słodko się spało to i spod ciepłej pierzynki nie chciało się wyjść;-)

koot- dobrze,że już po remoncie,widać te Twoją euforie..Szczerze-ja bym z teściami nawet dwa dni nie chciała mieszkać.Dla Ciebie-szacun,że tyle wytrzymałaś;-)

nati-ty się nie zastanawiaj tylko zmykaj do łóżka

morgaine-my to chyba jesteśmy uzależnione od bb...co???

mitaginka-a czemu właściwie mitaginka???Śniło mi się,że w aptece dostałam lek o takiej nazwie...Oj,śnisz sie po nocach,dziewczyno i to w różnej postaci:-D

Dla tych,co chciały-przepis na pączki na kulinarnym:))

Zaraz śniadanko,prasowanie,zakupy a potem zobaczymy.Na dworze -13,nie jest źle..Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!

A,no i czekam na wieści od Marmy

Ostatnia edycja:
do meza przytulic nie moge bo od 6 w pracy :-(
no ale przytuilam sie do Jego kolderki i zasnelam
czas wstawac-objad a potem gin, um, i na drugi koniec miasta na piechote do taty do pracy :-(

reklama
Witajcie:)myslałam że dziś to ja wczesnie wstałam ,a Was już tu tyle;)
Zmartwiły mnie wieści od Marmy-trzymam mocno kciuki!
Aenye ja szczerze mówiąc poprostu bym męża nie puściła w połowie marca-na początku lutego chciałam żeby pojechał na kilka dni na narty i sama próbowalam go wypchnąć bo miał mnóstwo stresów w pracy, ale jakoś nie wyszło, a teraz 1 marca leci do Niemiec na 3 dni(delegacja z firmy)ale po pierwsze to nie miał wyboru, po drugie-nie zamierzam jeszcze rodzić(tak postanowiłam u już!;), a po 3 jego szef powiedział ze w razie czego wsadzą go w samolot od razu no i będzie ze mieszkac z e mną te kilka dni mama(albo ja się wprowadze do rodziców):)Niedawno zresztą rozmawialiśmy o tym, ze mój mąz ma czasami takie delegacje jednodniowe i że po 15 marca już nawet na takie nie będzie się godził, bo chcemy żeby był na miejscu. W tym wyjątkowym okresie możesz być egoistyczna, zmienić zdanie i go nie puścić-może jemu cały czas sie wydaje ze to jeszcze dużo czasu zostało,najlepiej porozmawiaj szczerze z męzem i powiedz mu że go potrzebujesz:)
Jola - ciesze się, że wszystko u Was dobrze:)
Koot-gratuluję przeprowadzki!!!:)Ja nie wyobrażam sobie mieszkania z teściami.Z moimi rodzicami mogłabym mieszkać(nawet bym chciala;)ale jednocześnie wiem że nie byłoby to dobre dla mojego męża-nawet jak się ma najlepszych teściów, to młodzi powinni mieszkać osobno-zawsze mi to rodzice mówili i mieli rację:)wiec jak jest taka możliwość to trzeba korzystać:)

A własnie słuchajcie ja to chyba jestem jakaś mocno opóźniona w BB-powiedzcie mi które to są te tamaty zamknięte i gdzie one są i co w nich jest??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry