reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

Witam Wszystkie kwietniówki!
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona, mam termin na 28 kwietnia (chociaż na usg zawsze wychodzi prędzej).
Mam już synka, który ma dwa latka, teraz może będzie dziewczynka:) Pozdrawiam serdecznie!!

reklama
witaj Justyna!!
Nati - to nie jest taka prosta sprawa z tym moim porodem. do Wyszkowa mam 100 km, jeśli zacznie się akcja, to pewnie nie zdążę, a przynajmniej może być niebezpiecznie jechać tak daleko. Łomża jest dla mnie nie do zaakceptowania, to banda ignorantów i tyle.
druga sprawa, to do ok 3,5kg /4kg mogę próbować rodzić SN, ale jeśli dziecko rosło tak jak przewidywane było, to już mogło osiągnąć 4kg. ryzyko pęknięcia macicy jest wtedy spore. dlatego może tak być, że jeśli na wizycie okaże się, że Michał to waga ciężka, przyjmą mnie na oddział i zrobią CC. wstępnie tak rozmawialiśmy z lekarzem
no chyba, że stwierdzi, że jeszcze "wytrzymam" tydzień lub dwa...ale trudno prorokować w takich sprawach

morgaine no bo tą no-spę trzeba raczej brać regularnie...ja biorę 3x1. Natomiast jak mnie boli i wezmę dodatkową dawkę, to nie pomaga...

Widzę że temat chrzcinowy. Ja o tym nawet nie chcę myśleć bo chrzestną ma być siostra mojego M której po prostu nie trawie.

Martwię się. Miałam kilka bardzo bolesnych skurczy i brzuch mnie pobolewa. Biorę już największą dawkę fenoterolu i zostaje mi tylko kroplówa. Zobaczymy co mi jutro na badaniach wyjdzie :(

reklama
Do góry