reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
witajcie kochane,

wpadam "podpisac liste",o wasze zdrowko zapytac,justyna4don -przywitac,milo widziec kogos z bydzi:o)zameldowac,ze u nas wszystko ok. oliver przybiera na wadze,dzisiaj + 20g.obecnie wazy 1350g :o) coraz wiecej wypija mleczka,wczoraj pierwszy raz kapalam mojego synusia...ach jakie to boskie uczucie...dziewczyny uciekam na sofe...jestem padnieta

milego wieczoru wam zycze i 10000000000000000000000 buziakow wysylam

marma- trzymaj sie jak najdluzej
anawoj- byle sie Michas nie okazal wiekoludem
Justyka- to kiepskawo ja naszczescie wiem na 100% ze to dziewczynka

ide jutro na 8.20 do lekarza pierwzego kontaktu po skierowanie do neurologa, a okolo 11 do neurologa. Ciekawe o ktorej mnie wpusci i co babcie na to??
nie moge siedziec dostaje po zebrach i powoduje taki bol ze nie jetem w stanie usiedziec musze na pol lezaco- tez tak macie??

Justyna4don witaj :)

Wybraliśmy się do tego Maca i lody były boskie, tego potrzebowałam :tak:

Strasznie mi teraz brzuch twardnieje, leżę i odpoczywam, mam nadziję, że przejdzie po lekach...

Marma, Morgaine trzymajcie się i nie dajcie skurczybykom

Alexandra kochana, cieszę się że Oli tak pięknie rośnie, już niedługo zabierzesz go do domku :tak:

Ostatnia edycja:
dzizas, dziolszki, dopiero wstalam (od wczoraj rana raptem moze 3 h bylam aktywna, i to lacznie, co chwile klade sie i zapadam w otchlan snu), czlowiek chce was nadrobic i nie moze normalnie.. ile to, 6 stron od wczoraj.. (ja mam te strony z max. iloscia postow). koszmar z wami.

chwilowo ciut lepiej, oby tak zostalo,bo juz taka slaba bylam, ze nie dawalam rady wydmuchac nosa. trzymajcie kciuki, bo juz chcialam do szpitala jechac, normalnie nie wiem, co sie ze mna dzialo.. totalna niemoc. no nic, oby juz nie wrocilo.

ide czytac :-)

reklama
Aenye - ojej, ale się narobiło. oj zdrowiej nam kochana, wiosna już idzie,może lepiej będzie?
u nas mróz odpuszcza. już tylko -7C, normalnie luxus.
Janek spał dziś 4 h w dzień, ale wstał tak super radosny, że już 3h ładnie się bawi albo je( tak na zmianę :-D )
a ja nie mam za bardzo siły.i dokładnie, nie mogę normalnie siedzieć, tylko w pozycji półleżącej. inaczej rwie kręgosłup, a młody kopie jak szalony i wciska się pod żebra. czuję się jak w ostatnich dniach ciąży z Jasiem. mój brzuch jest na maxa wypełniony. gdzie nie dotknę, to Michał.

Do góry