reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

Marma trzymaj się w dwupaku:-) jeszcze trochę troszeczkę

Walcze z kolejnym PITem, w piątek wieczorem wpadła mama kumpeli po prośbie żebym rozliczyła, no to jej mówię że raczej w wekend dam rade i niech w nast. tygodniu sobie podskoczy po niego, dziś rano godzina 9 ona mi dzwoni do drzwi... Nosz bez przesadyzmu!!! Chciałam się tym z rana zająć ale to mnie rozwaliło:baffled:
A przed chwilą to w ogóle ciocia wyszła ode mnie, wpadła z rana samochodem podładować akumulator no i wskoczyła do mnie na kawkę - a mówią ponoć jaki poniedziałek taki cały tydzień... oby nie bo tak jak większość z Was męczą mnie odwiedziny

reklama
Klaudencja mnie się szyjka skraca pomimo tego, ze skurcze są leciutki i bardzo rzadko i tak samo twardnienie mam bardzo rzadko, wiec różnie to bywa. Kolezanka znowu miała częste skurcze a szyjka twarda i zamknięta na 4 spusty, więc różnie to bywqa, najlepiej leżeć tak jak razdi doktor mitaginka ;-)

Marma już niedługo, dasz radę, trzymaj sie cieplutko :)

tak, baby ma rację. nawet jak na ktg podłączają to mówią że możliwe że wykryje skurcze, których my nie czujemy!!
dziwne to wszystko, z jednej strony skurcze które nie wychodzą na ktg a są odczuwalne przez nas, z drugiej takie których nie czujemy, a są groźne...

czy któraś z was używa snajpera do biddowania na allegro?
kurde aukcja kończy mi się za pół godz i się właśnie na snajperze zarejestrowałam i nie wiem co zrobić.

i wiecie co, nospa chyba przestala dzialac i mam znowu skurcze. mocniejsze niz wczoraj. ja pierdziu ja chyba do kwietnia nie dotrwam!! chyba jutro podjadę do mojej położnej albo do ginki. siet siet siet!!

morgaine, ja kiedys uzywalam snajpera, ale niewiele pamietam. na pewno trzeba gdzies wkleic link do aukcji, swoje dane z allegro wklepac, on ci tam wszystko ustawi. ping na 3-4sek przed koncem aukcji.

marma, trzymaj się. Musi, musi, musi być dobrze. Ty trzymaj nogi zaciśnięte, a my będziemy ściskały kciuki.

morgaine, cholera może faktycznie lepiej to sprawdzić :tak:.

a ja już ogolona, głowa umyta, teraz robię manicure, później malowanie pazurków i w razie czego mogę jechać ;-). Nienie, żartuję oczywiście. jeszcze się nigdzie nie wybieram. Oczywiście przy goleniu jednej części ciała, obecnie lekko ukrytej pod brzuchem, zarżnęłam się jak świnia!!!! (przepraszam za wyrażenie ale lepiej ująć się nie da). Chwilowo poczułam się jakbym znowu miala @ :-D, a szczerze zapomniałam już jak to jest.

Witajcie południowo:-)

mamusiaDorusia spółczuje teściów. Kij im w oko, malenstwo sie na swiecie pojawi to pewnie zmienia podejscie, skoda tylko malej bo aktycznie czuje:dry:
nati_k dobrze ze sie lepiej poczulas, daj znac konieznie jak po wizycie:)
anawojcchyba jakies przesilenie bylobo moj Olek tez o 3 sie obudzil i nie mogl zasnac az wreszcie wyladowal u nas w lozku
Zuzanna87 Uwazaj na siebie i nie szalej z tymi zakupami ( to pisze ta co to tez sie powstrzymac nie moze;-))
baby_55 gratki dla kolezanki, az sie sentymentalnie zrobilo:)
Justi83 Gratki dla męża i calej druzyny!!!
marma współczuje, postaraj sie nie dolowac choc wiem ze nie łatwo

My po spacerze, pogoda cudna, Olek zasnal a ja sie zastanawiam czey spac czy jesc???:-D

Witam :-)

jakoś dziś wyjątkowo jestem pełna energii (odpukać w niemalowane) , może to ta fantastyczna pogoda, pootwierałam okienka - chyba czuje wiosneeee:tak:

urządzam dzis dzień "szopa pracza", a że mam dość mało pojemną pralkę (przez wzgląd na gabaryty łazienki) to będzie dziś tych cykli kilka...na razie tak jak Morgaine tylko nasze, pościel, ręczniki, bo nie mam gdzie wywieszać za bardzo, ale nadchodzi czas i na Nadinkowe

wogóle to jestem okropną przyszłą mamusią, bo sie wczoraj tak użalałam na swoją córke, że tak mnie kopie niemiłosiernie, boleśnie...i wogóle. A dziś dziewcze spokojne, jakby sie obraziło....a ja już mam schizy- jestem podła:zawstydzona/y:

ech no iw tym tyg odbieramy wózek, pan dzwonił rano że już jest (bo zamawialiśmy)

Życze Wam dużo pozytywnej energii na dziś, zero skurczy wszelakich i bólów...tylko OPTYMISTYCZNE myślenie:-)

morgaine ja używam czasem aukcjonera, nie wiem, czy to to samo? (takie coś do przebijania ofert w ostatnich sekundach)
uzylam tego snajpera i wygralam aukcje:) przebiłam lasencję o 1zł, bo spryciara dała 90,01 i myslala ze jest mądra!!
a tu pyk Morgaine dała 91,01 i HURAAA
mam nadzieję huraa
wylicytowałam prawię nowa, mało używaną nianię która chodzi po400 za 91 plus 10zl przesylka...ale zobaczymy, zobaczymy.
co to przyjdzie i czy to przyjdzie...sprzedawca ma duuuzo komentarzy wiec mysle ze spoko, ale zobaczymy co to...czy kompletne itd bo szczerze mowiac opis ubogi byl:( ehhh ja niedoswiadzcona w kupowaniu uzywek na allegro i licytacjach.
ale snajper sei sprawdzil.
zobaczymy co dalej

p.s. skurczy ciąg dalszy, zastanawiam sie czy jutro nie jechac na IP albo do ginka.
na razie siedze w domu. sama z Młodym wiec nie jest mi łatwo:(

reklama
Morgaine gratuluje wygranej aukcji daj znac jak odbierzesz przesyłke :) a te skurcze to moze rzeczywiscie skontroluj z lekarzem jak tak dalej bedzie

Do góry