reklama

Kwiecień 2011

Słoneczne dzień dobry miłym Paniom :-). Chyba się wreszcie wyspałam, tzn przespałam całą noc, z przerwami na siusiu oczywiście, także dla mnie bomba! Jeszcze nie doczytałam co tam pisałyście od wczorajszego wieczorka (a wczoraj wiecorem ja umierałam, więc nawet komputer poszedł w kąt), a dzisiaj już po kawce i pączusiu. Teraz wrzuciłam sobie zapiekankę do piekarnika :-D. Mniammm... I gardło mnie boli, nos trochę zapchany :-(, chyba się zarażam czytająć nasze chorowitki ;-).

reklama
cześć dziewczyny.
ja chyba wykituję. nie daje juz rady. na prawdę bez użalania się nad sobą- jest masakra z tragedią. Od tego kasłania już chodzić nie mogę tak mnie brzuch boli, martwie sie żeby ten kaszel czegoś nie zainicjował. a wczoraj wieczorem myślałam że mi płuca wyrwie. płakałam już nad sobą. idę dziś z Igą do lekarza na 12,40 bo ta gwiazda też cały czas nie najlepiej. i dziś doszły jej jakieś skurcze łydek-chodzi jak kaleka.. Poprosze jej lekarza (już taki zaprzyjaźniony, Iga do niego wujku mówi) żeby osłuchał moje płuca i oskrzela bo zaczynam sie o nie bać. Tka bardzo bolały wczoraj.. Wyglądam jak obraz nędzy i rozpaczy...... A

a miałam dopisać że nadrobię Was, obiecuje, jak tylko będę w stanie wysiedzieć przed kompem dłużej jak 3 min. Widziałam kciuki zaciśnięte-dziękuje kochane!!
i pozostałym zasmarkanym, zmartwionym życzę zdrówka!! Trzymajmy się kochane!!

Dzień dobry
Mam dość też figlowania mojej córki ,na prawde boli .Mam nadzieje że to dziecie adhd nie będzie miało .A ponadto też trochę zmartwiona jestem że ona waży tylko 2100 (prawie),myślałam że więcej wyjdzie .Niby norma ale jakoś coś mnie w tej wadze niepokoi.

lenko - moja tydzień temu 32tc ważyła 1900 i lekarz stwierdził że jest dokładnie pośrodku normy - 55centyl, więc Twoja córcia wcale nie jest taka malutka :)
Pocieszę Cię, że mój skarb też ma ADHD wariuje non stop a wieczorem to szczególnie żyć nie daje- czyli mamusia nie może spać.

a ja czekam na KTG a potem USG . Od 3 dni w szpitalu brakuje leków i ja jeszcze antybiotyku nie dostałam. Na razie podstawa fenoterol ale izoptin to tez muszę mieć swój.. Zobaczymy co mi dziś wymyślą. Skurcze ustały...uffffff jedynie brzuch się napina ale to tak krótko, bezboleśnie więc niegroźnie. mam tylko nadzieję że ta moja szyjka trzyma..... A trzymać by mnie tu trzymali do 37 tygodnia aż odstawię leki ale z doświadczenia wiem że po odstawieniu też nie puszczają tylko się już aż do porodu.... U mnie to raczej szybko pójdzie...Humor troszkę lepszy, oswoiłam się z myślami i może tak będzie lepiej.... tylko tak strasznie tęsknię za Kacperkiem.....
Marma - mogli Ci receptę wypisać na antybiotyk, ktoś by Ci przecież wykupił, w ogóle nie myślą.... Trzymam kciuki,że będzie dobrze :)

anawoj - kciuki zaciśnięte.

anawoj, trzymam kciuki mocno zaciśnięte
alexandra, 4 tygodnie szybko Wam zlecą, przy takim Skarbie czas zasuwa:)
Ja już też po pączusiu:-) troszkę mi zleciało czasu na czytaniu Was, a tak mi się spać chce. Co godzinę siku, w między czasie brzuch twardy mi się robił, a jak już przysnęłam to mój synuś (Hubercik) się budził i mnie wołał! Więc cała nocka nie przespana- masakra!

Ok, doczytałam.
morgaine, super, że wszystko dobrze. Kamień z serca!
anawoj, kciuki trzymam.
alexandra, super że Oli tak szybko rośnie i ma się dobrze. Utul Go od bb ciotulek i mocniście ucaluj, a 4 tyg zlecą bardzo szybko i jak Ty będziesz miała Go w domciu, pewnie więcej kwietniowych dzieciaczków będzie już z nami :tak:.
mitaginka, jak piecze to nawal sobie tam zimnego z lodówki jogurtu naturalnego, posiedź tak pod przykrycie z gołym tyłkiem, wymieniaj jogurt na świeże dawki. To poprawia florę bakteryjną i daje niesamowitą ulgę.
nati, zdrowiej szybko!!!
margola, trzymaj się, dasz radę!!! i nie wykitujesz, nie ma tak dobrze ;-).

Przeskakuję na allegro. Trzeba kupić pieluchy w końcu :-).

Dien dobry

baby_55 o 4.30???:szok: No nie, aj bym nie wstala, nawet na sniadanie:-D
mamusiaDorusia no i dobre e brzuszek nie pozwolil okien myc bo zle mogloby sie skonczyc a jak sie obnizyl to lepiej miec sie na bacznosci;-)
Cucumber U mnie tez kiepsko ze spaniem, rano dopiero bym spala jak Olek wstanie:sorry:
Zuzanna87 Nie smuc sie, szybko zleci i mąz bedzie spowrotem, dobrze ze mama z toba bedzie:)
klaudencja kciuki oby na ktg zadne ukryte skurczybyki sie nie pokazaly:tak:
nati i co ci wyszlo? Ktora pierwsza?
alexandra ślicznie synus rosnie, niech sybko do domku przyjezdza i wtedy duzo fotek mu rób i wstawiaj:) Powodzenia u ginki oby sie wszytko ladnie goilo
marma trzymaj sie, no wasnie najgorsza ta tesknota za malym, ja bym pewnie wariowala ale zleci i bedziecie wszyscy razem juz niedlugo:)
margola24 wspolczuje, trzymaj sie dzielnie, zdrowka dla ciebie i malej

Alescie sie pozarazaly tymi paczkami, ja dzis na sniadanie tosty z dzemem zaliczylam do kawy bo tez jakos slodkiego mi sie zachcialo.
Syn moj o 8.45 udal sie na drzemke:szok: mam nadzieje ze dwie dzis zaliczy bo inaczej bedzie marudzil wieczorkiem.
Uciekam psa nakarmici chyba pozmyac trzeba.
Milego dnia

Dzień dobry
.Nareszcie wyspana ,ale martwie się co to będzie jak C pracy nie znajdzie.Wiadomo na pomoc rodziców możemy liczyc ale też nie cały czas.
A ja gdyby nie halucynacje ginki mogłabym do tej pory pracować i tyle pieniędzy byśmy odłożyli.Tylko przez to siedzenie kondycje straciłam.:wściekła/y:
Mam dość też figlowania mojej córki ,na prawde boli .Mam nadzieje że to dziecie adhd nie będzie miało .A ponadto też trochę zmartwiona jestem że ona waży tylko 2100 (prawie),myślałam że więcej wyjdzie .Niby norma ale jakoś coś mnie w tej wadze niepokoi.
anawoj ZACISKAM KCIUKOLCE!
klaudencja ,zuzanna -BEDZIE DOBRZE ,TRZYMAM KCIUKI
nati smacznego paczka życze :-D

Mój mały ważył w 33 tygodniu 1900 więc 2100 jest naprawdę ok :)

...trzymajcie sie cieplo ...ja dopijam kawe,robie oko i jade do niunia...

milego dnia dziewczynki

Ucałuj niunia od nas :)
zobbaczysz juz niedługo będzie z Wami w domku, powodzenia na wizycie, zaciskam kciukasy :)

Jola mnie to zostało z 1 trymestru, bo jak mi było co rano niedobrze to mąż mi do łóżka przynosił śniadanie, żeby było lepiej i tak mi juz zostało :)
Już się przywyczaiłam sama się budzę na chwilę głodna i czekam na śniadanko :)

Marma juz niedługo, dasz radę :)

Margola dużo zdrówka, zapytaj tego lekarza, może coś pomoże

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry