baby po pierwsze dzieki za smsy od mitaginki.
po drugie z tym doswiadczeniem porodowym to wlasnie przerabane. niby czlowiek juz rodzil a za kazdym razem sie zastanawia bo moze byc inaczej. na szczescie mnie pryz obu chlopakach tak samo wzielo - wody - tu juz nie ma watpliwosci, ale moje kumpele to cala noc w wannie siedzialy ze skurczami zanim pojechaly na porodowke bo czlowiek nigdy nie wie czy przejdzie czy nie przejdzie, a po co tam siedziec.
anawoj zrób te impreze i wsiadaj w auto

widze ze sei z mitaginka przescigujecie o srebro. mam nadzieje ze Ty bedziesz miala srebro a mitaginka jeszcze w dwupaku chociaz 2tyg zeby sie plucka rozwinely Martynce... dobrze ze pojechala do klinicznego.
antonina pytalas o przeterminowane ciaze.... heh no ja ze Starszakiem czyli pierwszy poród 5 dni przed terminem, ale za to z Młodym rozwarcie od 6go mca na 2 cm!! i urodzilam 2 dni po terminie, mam wrazenie 'na sile' bo juz po schodach chodzilam w te i z powrotem przez 2 dni i wszystko robilam....
a skurcze takie wlasnie jak teraz mam, to mialam przy obu ciazach...jak widac faktycznie taka uroda bo 'nie grozne' są. takze ja teraz siedze do kwietnia i nie panikuje. jeszczem gotowa przenosic!! nie zdziwilabym sie i nie zasmucila. niech sobei dziecie siedzi ile chce, mnie ciezko ale co tam, jeszcze nie ma pieluch i karmienia i jeszcze chlopaki maja mamusie....
czytam książkę 'rodzeństwo bez rywalizacji' i jeszcze mam 'wyzwoleni rodzice, wyzwolone dzieci'. jeslil chodzi o te pierwsza to polecam mamusiom ktore juz maja jedno dziecie. juz praktykuje niektore rzeczy co do moich chlopakow, a teraz musze sie bardziej przygotowac bo Mlody baaardzo zaborczy, nie chce zeby poczul sie odrzucony...a jemu nie wytlumacze za bardzo bo jeszcze jest maly
wypilam kawe, dzisiaj pączka niet bo małż w pracy do 18

za to ja mam ambitny plan wyprac ciuszki dzieciowe(1 z 5 pralek minimum hihi) i wybrac cos na wyjscie ze szpitala dla Niśki.
jutro bedzie wielkie prasowanie

milego dnia brzuchatki:* trzymajcie sie jeszcze ze mna w dwupakach cobym tu sama nie zostala