reklama

Kwiecień 2011

reklama
asiunia, ja też wpadam na grilla, tylko ja przez tę ciążę bezmięsna, więc zrobię szaszłyki warzywne iiii przygotiję drinki (bezalkoholowe oczywiście) :-). Chyba teraz nie zasnę przez ślinotok!!!

Witajcie :) Mam termin na 16 kwietnia :) Do tej pory nie znam płci dziecka :( 9-tego mam kolejną wizytę, mam nadzieję, że tym razem się nie będzie wstydzić heh. Jak tam wasze brzuszki/dzidzie ? Moja jest bardzo żwawa, zwłaszcza wieczorami.

asiunia, ja też wpadam na grilla, tylko ja przez tę ciążę bezmięsna, więc zrobię szaszłyki warzywne iiii przygotiję drinki (bezalkoholowe oczywiście) :-). Chyba teraz nie zasnę przez ślinotok!!!
ok spoko :-D
widze spora grupa sie zbiera :-) hihi a ja znowu mam ochote na soczyste kielbachy, szaszlyki z kurczaka, tudzież hamburgera - wszystko takie chrupiące z grilla... mmmm i do tego salatka warzywna, a to wszystko popic piwkiem z sokiem :-) upsss zapomnialam.... :-D
....a to wszystko popic soczkiem :-)
Witajcie :) Mam termin na 16 kwietnia :) Do tej pory nie znam płci dziecka :( 9-tego mam kolejną wizytę, mam nadzieję, że tym razem się nie będzie wstydzić heh. Jak tam wasze brzuszki/dzidzie ? Moja jest bardzo żwawa, zwłaszcza wieczorami.
Witaj :-)

a to jeszcze mozliwe zeby nie znac plci??? Chyba malo USG mialas co? Bo na moja logike jak do teraz nic nie widac to znaczy ze tam nic nie ma, a to rowna sie = dziewczynka :-)

a to jeszcze mozliwe zeby nie znac plci??? Chyba malo USG mialas co? Bo na moja logike jak do teraz nic nie widac to znaczy ze tam nic nie ma, a to rowna sie = dziewczynka :-)

asiunia mozna ;] Niektorzy nie chca np wiedziec :-)
Na moim jednym usg, w 20 tyg, polozna, ktora je robila zapytana o plec, od niechcenia luknela i powiedziala, ze 'prawdopodobnie dziewczynka' - czyli tak 50/50 :-D Ale trzymamy sie tej wersji i czekamy na dzioluszke! :-D

asiunia mozna ;] Niektorzy nie chca np wiedziec :-)
Na moim jednym usg, w 20 tyg, polozna, ktora je robila zapytana o plec, od niechcenia luknela i powiedziala, ze 'prawdopodobnie dziewczynka' - czyli tak 50/50 :-D Ale trzymamy sie tej wersji i czekamy na dzioluszke! :-D
ale ja nie mowie o tych co nie chca wiedziec, tylko o tych co chca a nie wiedza :-)

nam ultrasonografer (to nie polozne robia scany :-D) powiedziala ze nic nie widzi, ale chyba dzidzia cos tam chowa. Dopiero jak prywatnie poszlam to potwierdzily sie przypuszczenia ;-) tyle ze moje chlopaki od poczatku bezwstydnicy tacy rozkraczeni :-D

reklama
Ale jaja, wlasnie mi sie tak mocniej kichnelo, no i Mala obudzilam :-D Poprzeciagala sie chwile na wszystkie strony i znowu poszla w bety, hehe Ale slodziutkie to :happy:
miau :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry