Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lenka, ja Cię dobrze rozumiem, bo też mam bóle takie, i idą tak od krzyża. Brałam no-spę forte 3 razy dziennie i nic nie dawała. Ale w pt i tak ginka kazała mi zmniejszać dawkę i w końcu przestać brać no-spę i magnezu też mniej, bo te skurcze muszą być i już. Moja szyjka tak samo zamknięta i wg lekarki właśnie wskazane są dla mnie skurcze. Więc muszę się niestety męczyć.Witam z rana .Tak samo się zaczeło ,tylko wstałam i znowu ten ból na @ promieniujący do kręgosłupa i na uda .Ile można to wytrzymać ?Lekarze nic nie widzą ,z takimi objawami byłam u gina i szyjka zamknięta,długa ,trzyma mocno .Ktg nie wykazało skurczy .Ja nie wytrzymam tych dolegliwości jeszcze 5 tyg .Przecież to jest nienormalne.
Nic zrobic,nigdzie pojechać.
Mam dosyć.
Anawoj kochana jakie Ty prochy przeciwbólowe bierzesz?Bo mi nospa wogóle nie pomaga ale ona rozkurczowa a to boli ciągle

teraz też mieszkamy na wsi, ale takiej "cywilizowanej" nie przeszkadza mi 20-30min dojazdu do miasta, to jest ok. my tak wiele jeździmy, że czasem dochodzi do absurdów. Paweł wraca z Czech i np. kupuje w nocy bułeczki czeskie na rano do kawki, pieluchy czy co tam trzeba. bo w końcu co to za różnica, czy kupi w Łomży, czy w Pradze....buhaha. w CZ taniej ;-)