Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a teściu znowu ciagle tylko no jak tam mały kopie? a jak sie czujesz? no bo do 12 kwietnia musisz poczekać, on ma wtedy urodziny i uparł sie, ze mały sie wtedy urodzi, a figę... nie i już... ja chce w marcu i koniec a mały też juz sie pcha więc będzie marzec i koniec;-)
Anawoj jako matematyk Ci powiem ze to jakas tendencja malejaca...7 dni roznicy potem 4 wiec teraz max 2...15-16.03 moze byc? ;-)Morgaine - plan marcowych imprez
3.03 urodziny Janka
10.03 urodziny Bartka
14.03 urodziny Konrada
....03 urodziny Michasia

ale dziś pustki cosik,no ale taka ładna niedziela....
hatorska jeździmy różnie, zależy w jakim celu, jak chcemy najszybciej i najbliżej to kołobrzeg, jak szukamy ciszy i spokoju to mniejsze zakątki, generalnie do tej pory wygrywał często Kołobrzeg ze względu na aqua park i chińską restaurację
wiem,że macie dobre humorki i nie chcę wam ich psuć,ale wyżalić się muszę...byliśmy u męża dziadków dziś i usłyszałam,że niepotrzebnie wszystko już dla Natalki kupiliśmy, bo przecież nigdy nic nie wiadomo jak się potoczy, a po co było wydawać pieniądze ..i przy tym historia o kimś ,kto poronił...no nie mogę się otrząsnąć, ja wiem,że babcia,że tzreba udać,że to nie padło..ale jak tak można....dojść nie mogę do siebie....a że już nie wspomnę ,że oczywiście wszystko kupiliśmy sami, nikogo o nic nie prosząc i nie mając żadnej pomocy...zresztą nie o kasę tu chodzi:-(
w ogóle mam dość tych wszystkich rad, słuchania co powinnam, tego o czym pisałyście na zakupowym, kurczę nie ja pierwsza i nie ostatnia będę rodziła dziecko, skoro wszyscy dają radę to czemu ja mam nie dać? i mam 4 tygodnie siedzieć teraz i z nerwów i strachu obgryzać paznokcie?będzie co będzie, strachem nic n ie zdziałam, a wszyscy robią wszystko,żeby go we mnie wzbudzić, a już o "dobrych " radach nie wspomnę..musisz to musisz tamto....guzik muszę, o! no lepiej mi ,buziak dla was

!!
DDDDDDDDD