Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Morgaine - to podajmy sobie ręce, mnie się chce coraz mniej. Niech ktoś to za mnie zrobi.acronka ja tej torby chyba do kwietnia nie spakuję! nie mam na to weny kompletnie.
mitaginka ja też bym tak nie rezygnowała z gina. założenie pessara przez niego było normalnym działaniem jakie każdy gin by zrobił, potem ściągnięcie go żeby nie rozerwało szyjki też było normalne i pewnie on taką samą decyzję w tym momencie by podjął żeby nie rozerwało szyjki. w końcu gdyby nie pojawiły się skurcze to szyjka by się dalej nie rozwierała i pewnie nie pojechałabyś w ogóle na IP. co do reszty leków to nie wiem, ale może faktycznie dopiero w stanie w jakim byłaś w szpitalu użycie tych leków było zasadne..
nie wiem co Ci doradzić, jak Cie pocieszyć, nie można nie ufać nikomu bo zwariujemy a nie urodzimy same, niestety...albo na szczęście. w końcu to fachowcy i cholera jasna chyba muszą nas leczyć i nam pomagać nie??!!
Bardzo się cieszę.acronca- żelazko polecone sprawdziło się ( ale i tak nie plubię prasować)